NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Cityja održala razgovore sa Real Madridom iza leđa Pep Guardioli

Zvijezda Manchester Cityja održala razgovore sa Real Madridom iza leđa Pep Guardioli

Zvijezda Manchester Cityja Raheem Sterling navodno je održao razgovore o transferu sa predsjednikom Real Madrida Florentino Perezom, a da to Pep Guardiola nije ni znao.

Zvijezda Manchester Cityja

Ovo su senzacionalne tvrdnje Don Balona, koji izvješćuju da je Real Madrid stupio u kontakt sa Sterlingom, jer ga vide kao potencijalnu zamjenu za Gareth Balea.

Ovo je veliki problem za Manchester City, a Sterling se dokazuje kao jedan od njihovih najboljih igrača ove sezone, gdje je postigao 20 golova i šest asistencija na svim natjecanjima.

23-godišnji brzonogi Sterling je vrlo vješt i velika je prijetnja golu, a to je upravo ono što Real Madrid traži i to je upravo ono što ga čini idealnim pojačanjem za Madrid, ali ako su izvještaji Don Balona ispravni, City će biti devastiran ukoliko Raheem želi otići.

[su_bet_builder]

Pep Guardiola je Građane pretvorio u istinsku silu, jer izgleda kao da bježi sa naslovom Premier lige ove sezone i zasigurno će se pojaviti kao glavni kandidat u Ligi prvaka.

Sterling je, međutim, zaustavio razgovore sa klubom glede novog ugovora, zbog interesa Real Madrida, piše Don Balon, pa se čini da plavi dio Manchestera još uvijek ima neki način da se natječe s velikim imenima poput Real Madirda u pogledu prestiža i privlačenja najvećih imena.

Sterling je potpisao za Liverpool sa akademije QPR-a u veljači 2010. godine. Doveo ga je Rafa Benitez za oko 600.000 funti, koja bi mogla porasti i do 5 milijuna u zavisnosti od broja utakmica koje odigra za prvu ekipu.

[su_premierleague]

Debitovao je u prijateljskom susretu protiv Borussije M’gladbach 1. kolovoza 2010. godine.

U sezoni 2013/14 je postao skoro pa stalan prvotimac. Prvi gol postiže protiv Notts Countyja 2013. godine.

2015. godine odlazi u Manchester City za 62.3 milijuna eura. Taj transfer je tada postao najskuplji u engleskom nogometu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!