NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Uniteda priznala: Bilo bi zadovoljstvo igrati sa Neymarom!

Zvijezda Manchester Uniteda priznala: Bilo bi zadovoljstvo igrati sa Neymarom!

Vezni igrač Manchester Uniteda Paul Pogba priznao je kako bi jednog dana mogao zaigrati zajedno u timu sa najskupljim igračem svih vremena, Neymarom, koji je prošlog ljeta prešao u redove Paris Saint-Germaina za čak 222 miliona eura.

Pogba želi igrati sa Neymarom

Pogba nije otkrio kada bi se tačno to moglo dogoditi, niti da li će Brazilac morati doći na Old Trafford ili će on morati u Pariz. Ipak, obojica bi mogli završiti u Španjolskoj, s obzirom da se u posljednje vrijeme pojavilo dosta špekulacija o mogućem odlasku Neymara u Real Madrid, a nema sumnje da bi predsjednik ‘kraljevskog’ kluba volio dovesti i zvijezdu Manchester Uniteda.

“Volim Neymara”, rekao je Pogba u intervjuu za argentinske novine TyC Sports, te nastavio: “On je definicija sreće na terenu. U Brazilu nogomet je sve, svi ga igraju, to je tamo život. Volim gledati Neymara kako igra, zbog njegove posebne tehnike i stila. Kada bilo gdje u svijetu spomenete njegovo ime, svi znaju tko je i što radi. Ukoliko bih mogao zaigrati s njim jednog dana to bi bilo zadovoljstvo.”

Iako je imao sjajan početak sezone, Paul Pogba je u posjednje vrijeme navodno u svađi sa svojim trenerom Joseom Mourinhom, koji ga je odlučio ostavljati na klupi za rezervne igrače na nekoliko posljednjih utakmica. Francuz je propustio nedavnu pobjedu ‘Crvenih vragova’ protiv najvećeg rivala Liverpoola prije deset dana, a i u subotu nije igrao protiv Brightona u FA Kupu.

[su_no1forfootball]

Pogbinu situaciju u Manchester Unitedu komentarisao je i izbornik Francuske Didier Deschamps, koji vjeruje da je veznjak nesretan zbog tretmana koji dobija na Old Traffordu: “Siguran sam da ću čuti još novosti o njegovoj situaciji, ali, naravno, to je situacija u kojoj neće uživati. Ne znam što se događa niti kako je došlo do ovoga, može postojati mnogo razloga.”

Manchester United će 31. marta/ožujka na svom terenu dočekati Swansea City u okviru 32. kola Premier lige, u kojoj se trenutno nalaze na drugom mjestu sa 65 osvojenih bodova, te još uvijek nije poznato da li će igrati Paul Pogba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!