NaslovnicaVijestiZvijezda Monaca bi mogla propustiti uzvrat protiv Manchester Cityja zbog povrede

Zvijezda Monaca bi mogla propustiti uzvrat protiv Manchester Cityja zbog povrede

Jedan od najboljih igrača Monaca ove sezone, Radamel Falcao, mogao bi propustiti uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, nakon što je povrijeđen ovog vikenda.

Falcao propušta uzvrat protiv Manchester Cityja

Kolumbijac, koji je postigao 16 golova u prvenstvu, ušao je u drugom poluvremenu na utakmici protiv Bordeauxa, u kojoj su ‘Kneževi’ slavili rezultatom 2-1.

31-godišnjak je asistirao za vodeći pogodak Kyliana Mbappea samo tri minute nakon što je ušao u igru. Međutim, prema izjavi trenera Leonarda Jardima, Falcao je povrijeđen u posljednjim minutama utakmice, te bi uzvrat protiv ‘Građana’ trebao početi sa klupe.

Monaco je u prvoj utakmici odigranoj na Etihadu izgubio rezultatom 5-3, te mora ići po pobjedu na domaćem terenu, ukoliko želi proći u četvrtfinale. U toj prvoj utakmici je upravo Falcao bio jedan od boljih na terenu, postigao je dva gola, te promašio penal.

Kolumbijski reprezentativac je ove sezone postigao 22 gola u 29 odigranih utakmica u svim takmičenjima, a u posljednjih pet nastupa je postigao četiri gola i podijelio dvije asistencije.

Monaco je trenutno vodeći u francuskom prvenstvu, sa 3 boda više od Paris Saint Germaina, te je na dobrom putu da prekine četverogodišnju dominaciju ‘Parižana’.

Utakmica između Monaca i Manchester Cityja je na rasporedu u srijedu u 21:45 sati.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!