NaslovnicaVijestiZvijezda Monaca se ponudila Manchester Unitedu, Bellerin napušta Arsenal na kraju sezone?

Zvijezda Monaca se ponudila Manchester Unitedu, Bellerin napušta Arsenal na kraju sezone?

Dugogodišnja meta Manchester Uniteda Fabinho za francuske medije priznao je da je njegov cilj igranje u Premier ligi.

23-godišnjak impresionira u dresu Monaca ove sezone, a njegov tim je trenutno vodeći u prvenstvu sa tri boda prednosti ispred prvaka Paris Saint Germaina. Brazilac je većinom igrao na poziciji centralnog veznog, ali može igrati i na poziciji desnog beka.

“Moj cilj je igrati u klubu kao što je Manchester United. Nemam pojma da li ću jednog dana biti igrač Uniteda, ali nastavit ću raditi naporno kako bi to postalo stvarnost.”

Brazilac je ove sezone odigrao ukupno 35 utakmica u svim takmičenjima, te je postigao šest golova i upisao četiri asistencije.

Bellerin napušta Arsenal na kraju sezone

U posljednjih nekoliko sedmica pojavila se špekulacija kako će 21-godišnji igrač Arsenala Hector Bellerin napustiti Emirates na kraju sezone.

Uprkos tome što je potpisao novi dugogodišnji ugovor sa klubom iz sjevernog Londona u novembru, Bellerin je povezivan sa odlaskom iz Arsenala, a interes za njega je pokazala Barcelona, kao i Manchester City.

Međutim, španjolski reprezentativac je bliže odlasku u tim Pepa Guardiole, jer želi ostati u Premier ligi, no ostaje pitanje da li su ‘Topnici’ spremni prodati desnog beka jednom od najvećih rivala za titulu.

Španjolski El Mundo Deportivo je izvijestio da je Bellerin glavna meta Barcelone predstojećeg ljeta, te navodi da će do transfera doći ukoliko Wenger napusti Arsenal.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!