NaslovnicaVijestiZVIJEZDA NA IZLAZNIM VRATIMA BARCELONE: Messi, Suarez, Pique i Coutinho žele da...

ZVIJEZDA NA IZLAZNIM VRATIMA BARCELONE: Messi, Suarez, Pique i Coutinho žele da ova zvijezda napusti Nou Camp!

Zvijezda na izlaznim vratima Barcelone. Messi, Suarez, Pique i Coutinho žele da ova zvijezda napusti Nou Camp! Usred rastućih špekulacija i napetosti u Barceloni, tvrdilo se da niz zvijezda prvog tima želi da jedan njihov suigrač napusti tim.

Zvijezda na izlaznim

Kao što je istaknuto na Sportu, ljetno pojačanje Arturo Vidal privlači neželjenu pozornost svojom aktivnošću na društvenim medijima, jer se borio da postane regularan pod vodstvom trenera Ernesta Valverdea do sada ove sezone.

Zauzvrat, on je sada javno priznao svoju frustraciju nad situacijom, što vjerojatno neće dobro proći sa njegovim suigračima ili Valverdeom.

31-godišnjak je do sada u ovoj sezoni odigrao ukupno devet utakmice, iako je ulazio kasno protiv PSV-a i Tottenhama u Ligi prvaka, što je ukupno osam minuta igre, dok je bio ostavljen na klupi u dvije od tri La Ligaške utakmice.

Kao rezultat toga, lako je vidjeti zašto je bio frustriran, jer očajnički želi igrati istaknutiju ulogu, ali možda je mogao bolje izraziti tu emociju.

Prema riječima Don Balona, to je dovelo do problema sa njegovim suigračima iz Barcelone, dok je čak potvrđeno da su Lionel Messi, Gerar Pique, Philippe Coutinho i Luis Suarez već rekli da se on ne uklapa u kulturu kluba i dodano je da žele da on ode iz kluba.

S obzirom da je on smatran zamjenom za Paulinha ovog ljeta, kako bi pojačao vezni red Barcelone, izgleda da do sada nije bilo kako je planirano.

Ipak, valja istaknuti da će španjolski prvak ove sezone u ligi imati mnogo utakmica, a kako sezona napreduje, Valverde neće imati mogućnosti nego da rotira i omogući svima da dobiju neke minute na terenu, dok možemo vidjeti u tim trenucima da će Vidal imati značajniju ulogu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!