NaslovnicaVijestiZVIJEZDA NA IZLAZNIM VRATIMA? Evo što odlazak Zinedine Zidanea znači za budućnost...

ZVIJEZDA NA IZLAZNIM VRATIMA? Evo što odlazak Zinedine Zidanea znači za budućnost Cristiana Ronalda

Zvijezda na izlaznim vratima! Evo što znači odlazak Zinedine Zidanea za budućnost Cristiana Ronalda u Real Madridu. Real Madrid je osvojio treći uzastopni trofej Lige prvaka nakon čega su Gareth Bale i Cristiano Ronaldo svojim izjavama naslutili odlazak sa Bernabeua.

ZVIJEZDA NA IZLAZNIM

Bale je nakon finala rekao: “Osjećam da moram igrati svaki tjedan. To je nešto što sam oduvijek želio učiniti i nije se dogodilo ove sezone iz jednog ili drugog razloga.”

“Ako to ovdje neće biti slučaj, onda ću sjesti i razmisliti. Imat ću dosta vremena da se opustim i razmišljam o stvarima i vidim gdje sve to ide.”

“Ja stvarno ne znam gdje ću biti, moram ću sjesti i razgovarati sa svojim agentom, možda ću ostati ovdje, možda ne, razgovarat ćemo u ljeto i nadamo se da ćemo riješiti ovaj problem.”

Samo nekoliko trenutaka ranije, Ronaldo je nagovijestio da je njegova budućnost pod sumnjom na Bernabeu.

“Bilo je jako lijepo biti u Madridu”, rekla je portugalska zvijezda. “U nadolazećim danima ja ću dati odgovor navijačima, jer su oni uvijek bili na mojoj strani.”

[su_bonus]

Iako je par očito još u klubu nekoliko dana kasnije, njihov menadžer nije.

U četvrtak je Zinedine Zidane najavio da napušta Real Madrid, nakon što je sa njima osvojio još jedan trofej Lige prvaka.

Ali što to znači za budućnost Gareth Balea i Cristiana Ronalda?

Pa, pomislili biste da će Velšanin vjerojatno ostati ako novi menadžer smatra da je dio njegovih panova. Bale voli biti u Madridu i samo želi otići, jer nije redovito igrao pod vodstvom Zidanea.

Što se tiče Ronalda, njegova budućnost izgleda neizvjesnija bez Zidanea.

Kako španjolski medij AS tvrdi, “Odlazak Zidanea nije dobra vijest za Ronaldov kontinuitet u Madridu” jer je imao potporu Francuza kad god je zatražio da mu klub da poboljšani ugovor. Zapravo, Zidane je čak zatražio od Florentina Pereza da Ronaldu pruži novi ugovor.

[su_bet_builder]

Kako dalje kažu: “Između trenera i napdača je postojalo veliko prijateljstvo, koje je daleko izvan normalnog, koje može biti između trenera i njegove zvijezde. Zidane se konzultirao sa mnogim odlukama sa Cristianom Ronaldom i nije se ustručavao savjetovati. Dakle, bez Zidanea u Madridu, portugalčeva budućnost možda i nije u Madridu iduće sezone.”

To sigurno ne zvuči dobro za Real Madrid.

Prvi zadatak novog menadžera bi mogao biti pokušaj uvjeravanja Ronalda da ostane u klubu – ili uvjeriti Pereza da ponudi novi ugovor za peterostrukog osvajača Zlatne lopte.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!