NaslovnicaVijestiZvijezda Napolija potvrdila da je blizu prelaska u Chelsea

Zvijezda Napolija potvrdila da je blizu prelaska u Chelsea

Defanzivc Napolija Kalidou Koulibaly izjavio je da ne namjerava produžiti ugovor sa Napolijem, te priznaje da je zainteresovan za prelasak u Chelsea i suradnju s novim trenerom Antoniom Conteom.

Zvijezda Napolija potvrdila da je blizu prelaska u Chelsea Koulibaly

46-godišnji talijanski stručnjak će preuzeti klupu tima iz sjevernog Londona nakon što završi obaveze s reprezentacijom Italije na Europskog prvenstvu.

Nakon što su Manchester United i Arsenal već počeli dovoditi zvučnija pojačanja ovog ljeta, isto se očekuje i od bogatog Chelseaja, koji će, po svemu sudeći, pojačati svoju obranu, a prvo ime koje se povezuje sa dolaskom na Stamford Bridge je Koulibaly.

“Još uvijek imam tri godine ugovora sa Napolijem”, izjavio je defanzivac za L’Equipe.

“Bio sam veoma sretan kad sam produžio ugovor na pet godina, ali ove sezone sam igrao vrlo dobro i postoji par zainteresovanih klubova za mene. Za sada na razmišljam o produženju trenutnog ugovora.”

O špekulacijama o prelasku u Chelsea, Koulibaly je dodo: “Za sada nism razgovarao sa Conteom, ali to bi se moglo uskoro dogoditi. Ukoliko se ništa ne promijeni u Napoliju, ozbiljno ću razmisliti o odlasku.”

24-godišnjak je odigrao 33 ligaške utakmice ove sezone, te je bio jedan od ključnih igrača ‘Napolitanaca’. Kako pišu engleski mediji, on bi trebao činiti štoperski par Plavaca sljedeće sezone zajedno s Kurtom Zoumom.

[su_bet365_euro2016]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!