NaslovnicaVijestiZVIJEZDA NAPUŠTA ARSENAL: Manchester United favorit za potpisivanje Arsenalovog igrača sezone

ZVIJEZDA NAPUŠTA ARSENAL: Manchester United favorit za potpisivanje Arsenalovog igrača sezone

Manchester United je favorit kladionica za potpisivanje Arsenalovog veznjaka Aaron Ramseya. 27-godišnjak ima jednu sezonu u svom ugovoru i odugovlačio sa potpisivanjem novog.

Zvijezda napušta Arsenal

Arsenalovi šefovi su navodno spremni da ga prodaju ako prije početka sljedeće sezone ne potpiše taj novi ugovor.

Rivali iz Premier lige, Manchester United je jedan od brojnih klubova koji su povezani sa Ramseyom i trenutno vode na tržištu klađenja.

Direktor jedne od online kladionica izjavio je za Starsport: “Manchester United je favorit da bude sljedeći klub Aaron Ramseya, dok veznjak još nije potpisao novi ugovor sa Arsenalom.”

“S novim menadžerom Topnika koji još uvijek nije odlučen, tek treba vidjeti da li će Ramsey dobiti potpisati novi ugovor ili će pronaći svoj put do Manchestera, ako ga United zovne.”

[su_fa_cup_final]

Chelsea je također povezan sa Arsenalovim Ramseyom, ali kladionice favorizuju Juventus, Manchester City i Barcelonu kao mnogo vjerojatnije destinacije od Stamford Bridgea.

Marmion je rekao: “Juventus je drugi favorit za potpisivanje Velšanina.”

“Manchester City je sljedeći klub i veznjak bi mogao biti u iskušenju da se pridruži Građanima kako bi imao bolje šanse za osvajanjem trofeja Premier lige.”

“Barcelona i Chelsea su također u igri.”

Ramsey trenutačno zarađuje 100.000 funti tjedno, ali vjeruje da bi trebao zarađivati isto kao i njegovi skuplji suigrače Mesut Ozil, Henrikh Mkhitaryan i Pierre-Emerick Aubameyang.

[su_vegas]

Arsenalov ugovorni pregovarač Huss Fahmy nastoji zadržati kontrolu nad plaćama.

Ali Ramseyova pregovaračka pozicija je ojačana nakon što je imenovan klubskim igračem sezone.

Bivši menadžer Arsene Wenger je prošlog mjeseca objavio kako je uvjeren da će Velšanin produžiti svoj ugovor.

“Komuniciramo,” rekao je Wenger. “Uvjeren sam. Nije na kraju svog ugovora, ima još jednu i pol godinu.”

“Želimo da ostane, jer je jedan od igrača koji su dugo u ovom klubu i bit će važan igra u budućnosti za Arsenal.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!