NaslovnicaVijestiZvijezda okreće leđa Real Madridu i odlazi u Manchester United

Zvijezda okreće leđa Real Madridu i odlazi u Manchester United

Zvijezda okreće leđa Real Madridu i odlazi u Manchester United. Gareth Bale će odbiti Real Madridovu ponudu novog ugovora i nagovoriti ih da ga puste da pređu u Manchester United, pišu izvještaji iz Italije.

Zvijezda okreće leđa Real Madridu

Talijanski list Tutto Mercato tvrdi da Velšanin želi da se vrati u Premier ligu.

Manchester City je također zainteresovan i želi vidjeti ovu zvijezdu Real Madrida u svojim redovima, što neće biti nimalo lako za Građane.

Real želi zadržati Bale-a i on sigurno neće biti jeftin za tu opciju, Real će morati ponuditi masivan ugovor za Velšanina.

United bi mogao i dalje da se nada da će Bale zatražiti da ode iz Reala, što bi bilo vrlo zauzeto ljeto za oba Manchestera, s ozbirom da u plavi dio grada dolazi veliki Pep Guardiola, koji će zasigurno praviti remont momčadi na Etihadu.

[su_sportingbet_euro2016]

Od Jose Mourinha se očekuje da će preuzeti Manchester United i zamijeniti Louis van Gaala na Old Traffordu, a portugalski stručnjak će biti potpomognut sa velikim budžetom, što će mu omogućiti da ostvari ovaj transfer ukoliko to on bude želio naravno.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!