NaslovnicaVijestiZVIJEZDA PRED IZLAZNIM VRATIMA: Gennaro Gattuso priznao da je bolje ukoliko napusti...

ZVIJEZDA PRED IZLAZNIM VRATIMA: Gennaro Gattuso priznao da je bolje ukoliko napusti San Siro!

Trener AC Milana Gennaro Gattuso priznao je kako napadač njegovog tima Carlos Bacca može napustiti klub ovog ljeta, jer, kako kaže, zna da Kolumbijac želi igrati u Španjolskoj, te neće nikog prisiljavati na ostanak.

Bacca napušta AC Milan

Ugovor 31-godišnjaka sa Rossonerima ističe u ljeto 2020. godine, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Villarrealu. On je nedavno izjavio kako bi preferirao da se vrati u La Ligu, a Gattuso je izjavio kako mu neće praviti problem ukoliko to stvarno želi.

[su_no1forfootball]

Bacca je prije par dana izjavio: “Osjećam se dobro i želim ostati u Španjolskoj. Imam ugovor sa Milanom i poštujem to. Moram razgovarati sa čelnicima kluba i vidjeti što žele od mene, nakon čega ću donijeti odluku. Sumnjam da ću ostati u Seriji A.”

“Nemam nikakvih problema sa njim”, rekao je Gattuso nakon poraza njegovog tima na pripremnoj utakmici protiv Manchester Uniteda u Sjedinjenim Američkim Državama, te nastavio: “Nikad ga nisam trenirao otkako sam u klubu. Znam da želi igrati u Španjolskoj ponovo. Neću tjerati nikog na ostanak. Kada se vratim u Italiju, razgovarat ću s njim. Ukoliko želi ostati, sjajno, u protivnom je bolje da ode.”

[su_bonus]

Carlos Bacca je na San Siro stigao u ljeto 2015. godine iz Seville za 30 miliona eura, a u dvije sezone provedene u redovima talijanskog velikana skupio je ukupno 77 nastupa u svim takmičenjima, postigao 34 gola i podijelio devet asistencija. Iako je prošle sezone u La Ligi postigao 15 golova, Villarreal nije iskoristio opciju otkupa njegovog ugovora za 15 miliona eura ranije ovog mjeseca, a kako pišu španjolski mediji, čelnici kluba su ga ipak spremni dovesti na novu posudbu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!