NaslovnicaVijestiZvijezda Premier lige 10% svoje plaće svaki mjesec donira u dobrotvorne svrhe

Zvijezda Premier lige 10% svoje plaće svaki mjesec donira u dobrotvorne svrhe

Plaće nogometaša su trenutno kontroverzna tema u svijetu nogometa u ovom trenutku. Konstantno se uspoređuju plaće nogometaša sa onima koji rade poslove u kojim na dnevnoj bazi riskiraju svoj život.

OIR_resizer (1)

Mnogi nogometaši postaju glavne zvijezde nakon što mediji otkriju na što su potrošili ogroman novac na nepotrebne stvari, no igrač Crystal Palacea Wilfried Zaha nije jedan od njih, ali svakako je zaslužio biti na naslovnicama.

Bivši igrač Manchester Uniteda otkrio je kako 10% svoje plaće svaki mjesec donira u dobrotvorne svrhe.

“10% svoje plaće svaki mjesec doniram u dobrotvorne svrhe, dajem sve od sebe. Nisu u pitanju samo humanitarne organizacije ovdje, već i u Obali Bjelokosti. Moja majka u to se ima priliku uvjeriti na kraju svakog mjeseca, radim to kako bih pomogao.”

“Ja sam normalan tip. Volim se igrati sa svojim nećakinjama. Jedina stvar koju trebam raditi jest biti profesionalan kada se to od mene iziskuje. Živim normalnim životom.”

 

Zaha je u Crystal Palaceu pod vodstvom novog trenera Alana Pardewa ove sezone postigao dva pogotka u 14 nastupa. Započeo je sve utakmice u Premier ligi te je pokazao Manchester Unitedu kako su ga olako odbacili.

Činjenica da Zaha svaki mjesec donira 10% svoje plaće u dobrotvorne svrhe za svaku je pohvalu. I više profesionalnih nogometaša trebalo bi učiniti isto…

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!