NaslovnicaVijestiŠOK ZA NOGOMETNU JAVNOST: Još jedna zvijezda propušta Svjetsko prvenstvo u Rusiji!

ŠOK ZA NOGOMETNU JAVNOST: Još jedna zvijezda propušta Svjetsko prvenstvo u Rusiji!

Mnogo puta u historiji dešavalo se da pojedini nogometaši dožive povrede tik pred Svjetsko prvenstvo. U friškom sjećanju (od prije 8 godina) ostala nam je povreda kapitena Njemačke i tada jednog od najboljih nogometaša ove reprezentacije, Michaela Ballacka, koji je u finalu FA kupa doživio povredu zbog koje je propustio Mundijal. Mohammed Salah je sinoć doživio povredu ramena zbog koje bi mogao propustiti Mundijal a na spisku povrijeđenih mogao bi mu se pridružiti još jedan vrhunski nogometaš.

propušta Svjetsko prvenstvo

Desni bek Real Madrida napustio je finalni susret još u prvom poluvremenu  vodit će borbu sa vremenom kada je u pitanju nastup na Svjetskom prvenstvu. Detaljne pretrage još nisu izvršene ali prve vijesti sugerišu na to da je ipak riječ o težoj povredi.

>> JESTE LI VEĆ ČULI SLUŽBENU PJESMU SP 2018? Svi pričaju o pjesmi koju je producirao Diplo!

Baš kao i Mo Salah, Carvajal je morao napustiti finalni susret Lige prvaka i to u suzama. On je nakon jednog napadačkog prodora po desnoj strani, proklizao u namjeri da dođe do lopte pri čemu je povrijedio ložu desnog mišića, što nije nimalo naivna povreda, kako prenosi Marca.

[su_live_koeficijenti]

Ovaj 26-godišnji bek očito nema sreće u karijeri. On je zbog slične povrede već propustio Evropsko prvenstvo koje se igralo u Francuskoj prije dvije godine a povredu je također zadobio u finišu sezone. Ukoliko zaista ne bude mogao nastupati na Mundijalu, ,ože se reći da čovjek baš nema sreće jer je već morao propustiti veći dio sezone zbog problema sa srcem.

On je u ovoj sezoni za Real odigrao 41 utakmicu u svim susretima gdje je zabilježio sedam asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!