NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida će doći u Manchester United, ali samo pod jednim...

Zvijezda Real Madrida će doći u Manchester United, ali samo pod jednim uvjetom

Zvijezda Real Madrida će doći u Manchester United, ali samo pod jednim uvjetom. Raphael Varane će odbiti prelazak u Manchester United ako Jose Mourinho ne zamijeni Louis van Gaala ovog ljeta.

Zvijezda Real Madrida

United je održao razgovore sa Varaneom o mogućem transferu koji bi koštao oko 30 milijuna funti.

Francuski internacionalac se ove sezone borio za mjesto u početnoj postavi i inače otkako je Zinedine Zidane preuzeo Real Madrid.

No, dok je on otvoren za prelazak u United, branič je jasno rekao ‘povucite utikač’ ako ‘Posebni’ bude imenovan, on sigurno dolazi.

Varane, koji ima 28 utakmica, vrlo je blizak sa Mourinhom, koji ga je potpisao dok je još bio menadžer španjolskih divova u 2011. godini.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

On je spreman na timski rad sa Mourinhom još jednom, ali nema interes da prelazi ukoliko Van Gaal ostane na čelu Uniteda još jednu sezonu.

Propuštanje Varane-a bi bio veliki udarac za United, koji se okrenuo 23-godišnjaku nakon što ih je Bayern preduhitrio na relaciji Mats Hummels.

Bivši menadžer Uniteda, Sir Alex Ferguson ga je pokušao dovesti u 2011. godini, ali je izgubio od Madrida i kupio Phil Jonesa iz Blackburna umjesto njega.

Van Gaalova budućnost u Manchester Unitedu je nejasna. United je dostigao finale FA kupa i mogao bi osvojiti svoj prvi trofej od 2013. godine, ali se suočava i sa bitkom kako bi osigurali kvalifikacije Lige prvaka.

To je glavni prioritet Van Gaala, dok je Mourinho i Pochettino na klupskom radaru, što stvara pritisak i na Ed Woodwarda koji ne može da se odluči.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!