NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida dobija bezrezervnu podršku Zidanea koji se zbog njega suprostavio...

Zvijezda Real Madrida dobija bezrezervnu podršku Zidanea koji se zbog njega suprostavio navijačima

Donedavno je zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo bio na meti navijača Real Madrida koji su tražili njegov odlazak zbog niza loših partija. Cristiano Ronaldo nije ostao nijem na to, odgovorio im je na najbolji mogući način, sa četiri gola protiv Celta Vige u pobjedi ‘Kraljeva’ od 7-1.

Zvijezda Real Madrida

Cristiano Ronaldo je u tom meču, potpuno zasluženo, ponio titulu igrača utakmice, a trener madridskog tima nedugo zatim dao je izjavu u kojoj je čvrsto stao u odbranu Portugalca.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Postoje navijači koji žele da Ronaldo ode iz Real Madrida? Pa, ja to ne želim, a ja sam trener. On je pokazao u ovoj utakmici koliko znači ovom klubu”, rekao je Zidane.

Zidane je dodao da igrači trebaju malo češće imati razumijevanja, pogotovo kada stvari ne idu po planu.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!