NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida kupuje kuću u Milanu: Inter je njegova sljedeća destinacija

Zvijezda Real Madrida kupuje kuću u Milanu: Inter je njegova sljedeća destinacija

Zvijezda Real Madrida kupuje kuću u Milanu. Manchester United će izgleda propustiti da potpiše Real Madridovog veznjaka Matea Kovačića, jer je Hrvat navodno počeo tražiti kuću u Milanu.

Zvijezda Real Madrida

Prema riječima Don Balona, hrvatski reprezentativac je prihvatio ponudu za povratak u svoj bivši klub Inter na kraju sezone nakon što se mučio da dobije neku minutažu na Santiago Bernabeu.

Kovačić je u Real Madrid stigao prije nekoliko godina kao veliki talenat nakon što se dokazao u Interu, ali je fer da kažemo da nije ispunio očekivanja na Bernabeu.

Ipak, nedavni izvještaj Don Balona tvrdi da je Manchester United zainteresiran za njega, sa Jose Mourinhom navodno velikim navijačem hrvatskog reprezentativca i siguran je da ga on može vratiti u njegovu najbolju formu.

[su_watch_live_football]

Crvenim vragovima bi sigurno odgovarao jedan veznjak Kovačićeve kvalitete, jer će na ljetnom prijelaznom roku sigurno otići nekoliko veznjaka sa Old Trafforda.

Michael Carrick je već objavio da se povlači iz nogometa, dok Marouane Fellaini, kako stvari stoje, neće produžiti svoj ugovor. Mundo Deportivo također prenosi da je AC Milan zainteresiran za Ander Herreru.

Ipak, čini se da bi Kovačićevo odredište moglo biti Italija, dok se on priprema za povratak u Inter i aktivno traži kuću. Manchester United bi mogao izgubiti vrlo dobrog veznjaka, koji bi im mnogo pomogao u tandemu sa Pogbom sljedeće sezone.

Kovačić je svoju profesionalnu karijeru započeo u Dinamu iz Zagreba sa 16 godina, a prije nego što se pridružio Interu u 2013. godini, osvojio je dvije uzastopne titule prvaka Hrvatske.

[su_live_koeficijenti]

2015. godine, on prelazi u Real Madrid, gdje potpisuje ugovor na šest godina. Nastupao je za mlađe ekipe hrvatske reprezentacije u raznim kategorijama.

Svoj debi u reprezentaciji je imao u utakmici sa Srbijom, gdje je Hrvatska dobila sa 2-0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!