NaslovnicaVijestiMonacova zvijezda očajnički želi u Manchester United: "Moj san je igrati na...

Monacova zvijezda očajnički želi u Manchester United: “Moj san je igrati na Old traffordu”

Monacov veznjak Fabinho je spreman prisiliti svoj transfer u Manchester United, jer je to njegov san i želi igrati tamo. Prošlosezonski prvaci Francuske lige dopustili su mnoštvu svojih igrača da napuste klub prošlog ljeta, iako su blokirali transfere za veznjaka.

Monacova zvijezda

Međutim, Brazilac želi napustiti Stade Louis II na ljeto, a Old Trafford je njegovo odredište.

S Michael Carrickom koji će se oprostiti na kraju sezone i neizvjesnom budućnosti Andera Herrere i Paul Pogbe u ovom trenutku, plus još nekolicine igrača koje Mourinho želi prodati, portugalski stručnjak želi dovesti pojačanja u veznom redu.

Prema SunSportu, 24-godišnjak ima vrijednost od 55 milijuna funti, a klub se može osloniti na super agenta Jorgea Mendesa da orkestrira ovaj posao.

[su_bonus]

Fabinho je rođen u Sao Paulu, a svoju karijeru je započeo u Fluminenseu. 2012. godine se pridružuje Rio Aveu u Primeira ligi na ugovor od šest godina. Nakon jednog mjeseca u Rio Aveu, Fabinho se pridružio Real Madrid Castilli na posudbu do kraja sezone.

Svoj prvi profesionalni nastup je odigrao 17. kolovoza u Segundi, gdje je igrao svih 90 minuta u porazu od Villarreala (2-1). Prvi gol postiže 28. travnja 2013. godine protiv Numancije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Debi za Real Madrid pravi 8. svibnja 2013. godine, gdje je igrao 14 minuta kao zamjena za Fabio Coentraa, a zatim asistira za šesti gol Angel Di Mariji u pobjedi protiv Malage od 6-2.

U Monaco je otišao na ljeto 2013. godine, ali samo na posudbu do kraja sezone. Svoj debi za Monaco je odigrao 10. kolovoza protiv Bordeauca, gdje je odigrao cijelu utakmicu, koju je Monaco dobio sa 2-0. Postigao je svoj prvi gol za Monaco u 58 minuti protiv Lensa, utakmicu koju su pobijedili sa 6-0 kod kuće u četvrtfinalu Kupa Francuske 2014. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!