NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida napokon otrkila u koji klub želi na ljetnom prijelaznom...

Zvijezda Real Madrida napokon otrkila u koji klub želi na ljetnom prijelaznom roku

Gareth Bale na ljetnom prijelaznom roku želi preći u samo jedan klub!  Gareth Bale je odlučio da se ovog ljeta želi preseliti u Manchester United iz Real Madrida, navode izvještaji.

Zvijezda Real Madrida

Diario Gol ponovo izvještava, kako se također navodi i u Daily Expressu, da je reprezentativac Velsa odlučio da se želi preseliti na Old Trafford i da je španjolska ekipa, to jest Real Madrid dao zeleno svjetlo.

Priča kaže da se Real Madrid nadao da će ponuditi Balea Tottenhamu kao dio dogovora za Harry Kanea, no to izgleda neće biti slučaj.

No, članak tvrdi da se Gareth Bale osobito povezao sa Jose Mourinhom na Old Traffordu, budući da portugalski stručnjak želi vratiti Crvene đavole na staru slavu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Također se tvrdi kako Manchester United nije pokušao potpisati Gareth Balea iz Real Madrida prošlog ljeta, no sada će Mourinho sigurno biti drugačijeg mišljenja, barem dok čuje što Bale ima reći na to.

Predloženi sporazum također bi mogao da uključi i vratara David De Geu, gdje bi Real Madrid mogao da iskoristi Balea utu svrhu na kraju sezone.

Bale se pridružio Real Madridu iz Tottenhama još 2013. godine, ali se borio sa nizom ozljeda na Bernabeu koje će ga izgleda i otjerati iz Reala.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nogometom se počeo baviti još u danima osnovne škole. Tada su ga uočili skauti iz Southamptona. Profesionalnu karijeru je započeo upravo u dresu Southamptona 2006 .godine. Odatle je 2007. prešao u Tottenham. Tu je proveš šest sezone, da bi zatim prešao u Madrid 2013. godine kao što smo već i naveli.

Svojim prelaskom u Španjolsku je postao najskuplji nogometaš na svijetu. Bio je najskuplji do 2016. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!