NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida odbila Arsenal: "Želim samo u Manchester United"

Zvijezda Real Madrida odbila Arsenal: “Želim samo u Manchester United”

Zvijezda Real Madrida, Gareth Bale je izjavio kako čeka da se preseli u Manchester United. Internacionalac Velsa je bio jako povezan sa prelaskom u Premier ligu posljednjih mjeseci.

Zvijezda Real Madrida

Izvještaji tvrde da je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez spreman prodati bivšeg igrača Tottenhama na kraju sezone, dok će španjolski divovi da naprave dar mar na ljetnom prijelaznom roku.

Prema španjolskim novinama Diario Gol, koji često objavljuje nevjerojatne tvrdnje o transferima, Gareth Bale želi da pređe u Manchester United.

Kažu da je Realova zvijezda odbila transfer u Arsenal, jer želi da Jose Mourinho dođe po njega i odvede ga na Old Trafford.

Bale je navodno osjetio kako će transfer u Arsenal biti korak natrag u njegovoj karijeri.

[su_champions_league]

Međutim, Diario Gol dodaje kako je Gareth Baleov san da se preseli u Manchester United u opasnosti.

Oni misle da je Jose Mourinho svoju pozornost usmjerio na Cristiana Ronalda i Neymara.

Ako posebni ne uspije dovesti Realovu ili zvijezdu PSG-a, Mourinho bi se mogao vratiti po Velšanina.

Diario Gol kaže kako je jedina mogućnost Garetha Balea da pričeka i vidi da li će Manchester United dovesti Ronalda ili Neymara, inače će završiti boraveći na Bernabeuu još jednu sezonu.

Španjolski nogometni stručnjak Guillem Balague nedavno je tvrdio da se Real očajnički želi riješiti Gareth Balea ovog ljeta.

“Uvjeren sam da Real Madrid želi prodati Gareth Balea”, izjavio je Balague za Sky Sports.

[su_bet365_app]

“To nije Baleov preferirani izbor, on bi želio ostati.”

“Očito će netko morati da kupi Balea, ali ne mislim da će to biti Tottenham, nema smisla da se vrati i to bi bilo previše novca za Spurse.”

“Naravno, Tottenham bi želio vratiti Balea, ali njihovi ciljevi se sada razlikuju. Druge momčadi su bolje pripremljene i imaju veću želju i finansijske mogućnosti.”

“Vi morate usporediti njihove troškove sa najvišima u Premier ligi kako biste vidjeli da oni nemaju takav novac koji bi trebao za potpisivanje Balea.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!