NaslovnicaVijestiZVIJEZDA REAL MADRIDA ODLAZI U PREMIER LIGU: Manchester United spreman platiti 54...

ZVIJEZDA REAL MADRIDA ODLAZI U PREMIER LIGU: Manchester United spreman platiti 54 milijuna funti!

Zvijezda Real Madrida odlazi u Premier ligu! Manchester United spreman platiti 54 milijuna funti! Manchester United navodno može zapečatiti transfer zvijezde Real Madrida Casemira za samo 54 milijuna funti. Casemiro je navodno i meta Arsenala iz Premier lige.

ZVIJEZDA REAL MADRIDA

Brazilski internacionalac je iznenađujuće dostupan po povoljnoj cijeni od predsjednika Real Madrida Florentino Pereza nakon nedavnog pada u formi.

Don Balon je naveo Arsenala kao jednog od glavnih zainteresiranih klubova u Casemira unatoč njegovoj lošoj formi ove sezone, sa 26-godišnjakom kao dugogodišnjim najboljim braničom u Europi.

Casemiro bi zasigurno mogao biti pojačanje za Nemanju Matića i Freda u veznom redu za United, koji su prije nekoliko mjeseci prvi put bili povezani sa igračem.

Ostaje da se vidi hoće li Manchester United i dalje gledati Casemira kao prioritet, ali vjerujemo da će biti na oprezu ako bude dostupan po jeftinoj cijeni.

Forma Uniteda se znatno poboljšala pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera, ali nastupi Freda bit će velika briga.

Bivši igrač Shakhtar Donetska nije imao nikakav utjecaj na Old Traffordu unatoč tome što je prošlog ljeta koštao oko 50 milijuna funti – a sa samo četiri milijuna više, Casemiro bi mogao izgledati daleko pouzdanija i iskusnija opcija.

Arsenal će biti bijesan ako United dobije prednost nad njima u ovoj transfernoj bitci, međutim, Topnici također imaju potrebu za poboljšanjem igrača kao što su Granit Xhaka i Mohamed Elneny, dok je Aaron Ramsey spreman za odlazak sa Emiratesa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!