NaslovnicaVijestiZVIJEZDA REAL MADRIDA PORUČILA SVOM KLUBU: Ne treba nam Hazard, dovedite napadača!

ZVIJEZDA REAL MADRIDA PORUČILA SVOM KLUBU: Ne treba nam Hazard, dovedite napadača!

Zvijezda Real Madrida poručila svom klubu. Ne treba nam Hazard, dovedite napadača. Kapetan Real Madrida Sergio Ramos navodno je poslao poruku svom klubu da ne prioritiziraju transfer za Chelseajevog najboljeg igrača Eden Hazarda.

ZVIJEZDA REAL MADRIDA

U susretu sa predsjednikom Florentino Perezom, Ramos mu je rekao da je klub dovoljno opskrbljen na tom području terena i da umjesto toga trebaju tražiti napadača, piše nam Don Balon.

Izvješće navodi imena Gareth Balea, Marco Asensija i Isca kao razloge da se ne ide u kupovinu Hazarda, iako to izgleda zbunjujuće, budući da je Belgijanac svakako pojačanje za bilo koji klub na svijetu.

Hazard izgleda kao da je u formi svog života u ovom trenutku nakon što je napravio odličan početak sezone pod novim menadžerom Chelseaja Maurizio Sarrija.

27-godišnjak će zasigurno biti idealna zamjena za Cristiana Ronalda u Madridskom napadu, jer se tim bori za golove od gubitka portugalske zvijezde koja je otišla u Juventus na ljeto.

Sergio Ramos je možda u pravu da klub treba ići po napadača, ali sigurno postoji mjesta i za Hazarda u ekipi Julen Lopeteguija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!