NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida potpisao novi ugovor sa otpusnom klauzulom od 700 milijuna...

Zvijezda Real Madrida potpisao novi ugovor sa otpusnom klauzulom od 700 milijuna eura

Zvijezda Real Madrida potpisao novi ugovor sa otpusnom klauzulom od 700 milijuna eura. Zvijezda Real Madrida, Isco je navodno već potpisao novi ugovor koji uključuje i nevjerojatnu klauzulu.

Zvijezda Real Madrida

Prema AS-u, bivši igrač Malage je potpisao novi i poboljšani ugovor na četiri godine i mogućnosti produženja još jednu sezonu. Navodno je potpisao ugovor prošlog mjeseca prije Realove pred sezonske turneje u SAD-u, ali nisu željeli da odmah objave.

Pouzdani izvor kaže da će 25-godišnjak, koji je postigao gol protiv Manchester Uniteda u Superkupu, zaraditi plaću od 6 milijuna eura, a u svom ugovoru će imati nevjerojatnu otpusnu klauzulu od 700 milijuna eura, što navodno ističe njegovu važnost u klubu i služi da bi se odbacili interesi ostalih vodećih europskih klubova.

https://twitter.com/Cr7Prince4ever/status/896113998428590081

Iso je stigao iz Malage za naknadu od 30 milijuna eura i ako se neko vrijeme borio za prvu postavu na Bernabeu, postao je vitalni igrač za Zinedine Zidanea, a bio je i sastavni dio njegovog uspjeha u La Ligi i Ligi prvaka.

Real je sada napravio potez da pokaže Iscu koliko ga cijeni i umetanjem masivne otpusne klauzule, koja je postala trend u Realovom poslovanju, su to i pokazali.

Prema izvješću, Los Blancosi će službeno objaviti novi Iscov ugovor nakon španjolskog Superkupa protiv Barcelone sljedeći tjedan.

https://twitter.com/SocialRMadrid/status/896068717972299776

Također pročitajte: Xavi imenovao jednog igrača koji bi bio idealno pojačanje za Barcelonu

Isco je zasigurno zaslužio novi ugovor zbog svoje senzacionalne forme u Realu, a za razliku od svog bivšeg suigrača James Rodrigueza, koji je bio frustriran zbog nedostatka redovnog nogometa u prvoj postavi, Isco je izdržao i za to je nagrađen.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!