NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida zahtijevao transfer u Arsenal, ali otac mu nije dopustio...

Zvijezda Real Madrida zahtijevao transfer u Arsenal, ali otac mu nije dopustio da ode!

Karim Benzema se navodno želio preseliti u Arsenal prošlog ljeta, ali ga je od toga odgovorio njegov otac i Zinedine Zidane. Benzema je tada odlučio da potpiše novi ugovor u klubu, što znači da se ovo sve moralo dogoditi prošlog ljeta dok je Francuz potpisao novi ugovor u rujnu.

Zvijezda Real Madrida

Moramo reći da smo odbacili glasine koje povezuju Arsenala sa Benzemom, uglavnom zato što su te glasine bile od strane Don Balona, ali izgleda da su zaista bili u pravu.

Ovo čini stvari malo drugačijim, ali sa Arsenom Wengerom koji odlazi iz Arsenala ovog ljeta, sumnjamo da će glasine o Benzeminom prelasku u London otići sa njim.

[su_watch_live_football]

Francuski napadač je već više godina povezan sa Arsenalom i vjerujemo da će sada ljudi ozbiljno shvatiti te glasine, jer Benzema je zaista želio preći u London.

Danas, međutim, Sport izvještava da je Benzema odlučio napustiti Real Madrid nakon što je Arsene Wenger, ne samo da je obećao da će ga učiniti glavnim napadačem u Arsenalu, već da će graditi svoj tim oko njega.

Zinedine Zidane ga je, međutim pozvao da ostane u španjolskoj ekipi dok mu je otac Hafid rekao da ostane u Real Madridu kada je doznao što smjera.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Benzema je prije Real Madrida igrao u Lyonu, gdje je bio jedan od najplaćenijih igrača u Francuskoj. Zatim je 2009. godine objavljeno da su se Lyon i Real Madrid dogovorili oko prelaska francuskog napadača u španjolski klub.

Real Madrid je platio 35 milijuna eura za Benzemu u to vrijeme. Prvi nastup za Real Madrid je ubilježio 20. srpnja 2009. godine, postigavši jeidni gol u pobjedi Real Madrida nad Shamrock Roversima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!