NaslovnicaVijestiZvijezda Reala postavila ultimatum: Želi veću minutažu ili odlazi u Chelsea!

Zvijezda Reala postavila ultimatum: Želi veću minutažu ili odlazi u Chelsea!

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, zvijezda Real Madrida Marco Asensio planira napustiti Santiago Bernabeu i preći u Chelsea ukoliko ne dobije veću minutažu.

Asensio napušta Real Madrid

Vezni igrač Real Madrida Marco Asensio navodno bi uskoro mogao napustiti ‘kraljevski’ klub jer nije zadovoljan minutažom koju dobija ove sezone.

21-godišnjak je imao sjajan start sezone postigaši dva gola u Španjolskom Superkupu protiv Barcelone, ali od tada je skoro sve utakmice presjedio na klupi.

Asensio napušta Real Madrid?

Kako piše Don Balon, Asensio je ljut odnosom Zidanea i kluba prema njemu, te je spreman preći u Chelsea ukoliko se situacija ne promijeni u skorije vrijeme.

Los Blancosi su trenutno u velikim problemima. Nakon odigranih 0-0 u velikom Madridskom derbiju protiv Atletico Madrida proteklog vikenda, ‘kraljevi’ zaostaju velikih deset bodova za vodećom Barcelonom, koja ove sezone ne zna za poraz.

Don Balon izvještava da je Asensio toliko nezadovoljan da je čak zatražio pomoć i od predsjednika kluba Florentina Pereza. Ipak, konačnu odluku na kraju će donijeti Zinedine Zidane.

Pored toga, navodno su se pojavile i svađe u svlačionici. Karim Benzema je nezadovoljan zbog toga što se optužuje kao glavni krivac za lošu formu, te je izjavio kako su glavni problem zapravo njegov trener Zinedine Zidane, koji daje previše privilegija njegovom suigraču Cristianu Ronaldu. Navodno, Francuz je nezadovoljan jer je Zidane odlučio kako Ronaldo mora igrati na poziciji centralnog napadača zajedno sa s njim.

[su_oglas]

S druge strane, trener Chelseaja Antonio Conte želi dovesti nekoliko pojačanja u zimskom prelaznom roku, s obzirom da mu u ljetnom prelaznom roku nisu ispunjene želje.

Unatoč dolasku Alvara Morate kojeg je talijanski stručnjak i želio dovesti i koji igra u vrhunskoj formi otkako je došao, u klub su stigla i neka neželjena pojačanja kao što su Tiemoue Bakayoko, Danny Drinkwater i Davide Zappacosta.

 

Pored Chelseaja, u utrku za Asensiom spreman je uključiti se i francuski velikan Paris Saint-Germain, koji pomno prati razvoj situacije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!