NaslovnicaVijestiZvijezda Reala tvrdi: "Začepit ću usta kritičarima"

Zvijezda Reala tvrdi: “Začepit ću usta kritičarima”

benzema bale cristiano

Karim Benzema ove sezona igra svoj najgori nogomet u karijeri. Kritike na njegov račun sve su glasnije i brojnije. Nakon odigranih 1000 minuta ove sezone on je upisao samo 4 gola i 2 asistencije. Sinoć je u utakmici protiv APOEL-a zabio dva gola u Ligi prvaka, a po jedan gol zabio je u LaLigi te jedan u španjolskom Superkupu. Usprkos svemu Benzema ima samopouzdanja i tvrdi: “Začepit ću usta kritičarima”.

Nakon utakmice na Cipru Karim Benzema imao je kratki intervju s novinarima Marce:
– “Začepit ću usta kritičarima svojim golovima i asistencijama. Stalne kritike na moj račun će stati. Znam da mogu biti bolji i bit ću. Dat ću sve od sebe da popravim svoj učinak.”

Mnogi medijski kritičari nogometne igre u Benzemi vide najlošiju kariku Real Madrida. Primjerice Gary Lineker komentirao je kako je on solidan igrač, ali ništa posebno jer zabijati gol u svakoj drugoj utakmici u jakom klubu poput ‘kraljevskog kluba’ nije ništa posebno. Mnogi misle kako je Benzema precijenjen, no oni koji ga brane tvrde kako je on jako bitna karika u Zidaneovog sustavu jer puno radi za momčad.

Sinoćnja utakmica bila je njegova najbolja u dresu ‘kraljevskog kluba’ ove sezone. Zabio je 2 gola u pobjedi Reala nad APOEL-om 0:6. Golove su također zabili i Luka Modrić, Nacho te dva Cristiano Ronaldo koji također ima problema sa realizacijom ove sezone.

[su_oglas]

“Nije sve u zabijanju golova”

Mnogi Real vide bez Benzeme u sastavu jer ne zabija dovoljno, a Karim na to odgovara:
– “Ja sam napadač u uvijek pokušavam zabiti. To je naš zadatak, ali nije uvijek sve u zabijanju golova, ja mogu dati puno više od toga. Fokusiran sam na svoje suigrače i ako im mogu pomoći svojim proigravanjem ili odvlačenjem igrača ja ću to i učiniti.”

Novinar Marce upitao je Benzemu zašto je gol išao proslaviti s Maroyalom?

– “Znam da sam mu uzor. Sviđa mi se to, on je mlad igrač i pokušavam mu što više pomoći u njegovom razvoju. On često promatra moj način igre i uči uz mene.”

Za kraj je naravno novinar upitao neizbježno pitanje: “Jeste li sretni u Real Madridu bez obzira na sve kritike?”

  • “Jako sam sretan!” – rekao je za kraj Karim Benzema.

Čak je Gary Lineker sinoć na twitter napisao: “Dva gola Benzema. Vratio se!”. Navijači ‘kraljevskog kluba’ nadaju se nastavku ovakvih sjajnih igara njihovog glavnog napadača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!