NaslovnicaVijestiZvijezda Reala umorna od života u Madridu i želi napustiti klub

Zvijezda Reala umorna od života u Madridu i želi napustiti klub

Zvijezda Reala umorna od života u Madridu i želi da napusti klub. Pobjednik Svjetskog prvenstva sa Njemačkom je povezan sa transferom u Crvene Đavole i bio je jedini igrač odsutan sa Realove božićne zabave ove sedmice.

Zvijezda Reala umorna od života u Madridu

Toni Kroos je umoran od života u Real Madridu i želi da napusti klub. Njemački veznjak je smatran jednim od najboljih veznih igrača na planeti, nakon blistave 2014 godine u kojem je počeo igrati za Bayern i na Svjetskom prvenstvu.

Ali, 2015. je bila razočaravajuća godina za igrača koji prima 200.000 nedeljno i puni 26 godina u januaru.

Kroos je bio jedini prvotimac koji je bio odsutan iz Madrida kada su igrači imali božićnu večeru, održanu u srijedu navečer u restoranu Fox.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

I prema Fredericu Hermelu na Španjolskoj emisiji El Chiringuito, Kroos je dao instrukcije svom agentu da mu pronađe novi klub.

Ove instrukcije je navodno izdao čak i prije poraza od Villarreala u nedelju gdje je Kroos presjedio na klupi.

Njegova dostupnost će bez sumnje izazvati veliki interes svih velikana u Europi, pogotovo iz Premier lige, uz Manchester United koji je već htio da dovede veznjaka u svoje redove dok je još Moyes bio trener.

Arsenal, Chelsea i Manchester City također računaju da bi mogli potpisati ovog njemačkog veznjaka, dok Liverpoolov Jurgen Klopp zna sve o sposobnostima Kroosa, vidjevši ga izbliza dok je igrao za Bayern i Leverkusen.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!