NaslovnicaVijestiZVIJEZDA REALA ŽELI U JUVENTUS ZBOG RONALDA: Stara dama već radi na...

ZVIJEZDA REALA ŽELI U JUVENTUS ZBOG RONALDA: Stara dama već radi na tom dogovoru!

Zvijezda Reala želi u Juventus zbog Ronalda. Stara dama već radi na tom dogovoru. Igrač Real Madrida, Marco Asensio je navodno zainteresiran za prelazak u Juventus, a giganti iz Torina planiraju transfer kako bi se to dogodilo.

ZVIJEZDA REALA

Neki su tvrdili kako je prošlog ljeta odlazak Cristiana Ronalda stvorio priliku drugim igračima da se pokažu i postanu konstantniji u prvoj postavi.

Uz Isca i Gareth Balea, Asensio je nesumnjivo ušao u taj nivo, ali Španjolac je uspio postići samo dva gola i tri asistencije u 17 nastupa do sada ove sezone.

Zauzvrat će Real Madrid biti razočaran time i možda će im biti potrebno više dokazanih talenata ako žele da se natječu za velike trofeje.

Iz perspektive Asensija, Calciomercato je izvijestio da se želi priključiti Juventusu kako bi utemeljio ponovni susret sa Ronaldom, dok će sportski direktor Fabio Paratici zapravo raditi na dogovoru kako bi pokušao napraviti da se to i dogodi.

S obzirom da trener Massimiliano Allegri već ima razne napadače na raspolaganju, Ronaldo, Paulo Dybala, Mario Mandžukić, Federico Bernardeschi, Douglas Costa i Juan Cuadrado, koji se natječu za prvu postavu, postavlja se upitnik o tome kako će se Asensio uklopiti.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!