NaslovnicaVijestiZvijezda Serie A ide u Kinu za 50 milijuna eura?

Zvijezda Serie A ide u Kinu za 50 milijuna eura?

Prema pisanju medija iz Italije Radja Nainggolan na izlaznim je vratima Rome, a novi klub mogao bi biti u Kini. Kako piše Gazzetta dello Sport Cannavarov Guangzhou Evergrande spreman je dati 50 milijuna eura, a za usluge sjajnog veznjaka zainteresiran je i Conte, no čini se da su Kinezi dali bolju ponudu nego momčad iz Londona.

50 milijuna eura

Guangzhou Evergrande na klupi ima Fabija Cannavara koji je prije 2 mjeseca dobio nagradu za ‘najboljeg trenera lige’. Momčad Guangzhou Evergrandea prošle je sezone osvojila ligu pod vodstvom Scolarija. Na ljeto su odlučili prodati Paulinha u Barcelonu za sjajne novce – 40 milijuna eura, a onda su ponovno za trenera imenovali Cannavara koji je tu momčad već vodio u sezoni 2014/15.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Cannavaro želi ozbiljnu momčad, za sada od ‘poznatijih’ stranaca ima Jacksona Martineza i Brazilca Ricarda Goularta. Sjajni Goulart otkako je došao u Kini ima statistiku: 85 utakmica, 58 golova i 35 asistencija. Uz njega bi Cannavaro volio vidjeti Nikolu Kalinića, a u veznom redu iza njih – Radju Nianggolana.

Kalinić odbio ponudu, ali Nianggolanu bi mogao prihvatiti

S obzirom da je Svjetsko prvenstvo u Rusiji pred vratima većina igrača traži klub u kojem će dobiti značajniju ulogu i veću minutažu kako bi se dokazali pred Svjetsko prvenstvo i nametnuli se svojim izbornicima. Nikola Kalinić jedan je od njih. Ne želi otići u Kinu jer zna da bi to moglo značiti da neće biti putnik u Rusiju.

[su_live_koeficijenti]

S druge strane Radja Nianggolan nije putnik u Rusiju, on se prije 5 mjeseci odlučio povući iz reprezentacije jer nije bio pozvan na kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo. S obzirom da je i u Romi sada pod suspenzijom zbog ‘gluposti’ koju je napravio za novogodišnji doček kada se snimao pijan, pušio te bacao pirotehnička sredstva u prisustvu maloljetne kćeri.

Trenutno na stolu Radja ima ponudu da ode u Chelsea, veliki izazov bi to bio za 29-ogodišnjeg Belgijanca, no s druge strane ima ponudu da ode u Kinu i zarađuje 12 milijuna eura po sezoni. Prema pisanju talijanskih medija transfer je vrlo izvjestan jer su ponudom zadovoljni i Roma i Radja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!