NaslovnicaVijestiZvijezda Serie A ide u Kinu za 50 milijuna eura?

Zvijezda Serie A ide u Kinu za 50 milijuna eura?

Prema pisanju medija iz Italije Radja Nainggolan na izlaznim je vratima Rome, a novi klub mogao bi biti u Kini. Kako piše Gazzetta dello Sport Cannavarov Guangzhou Evergrande spreman je dati 50 milijuna eura, a za usluge sjajnog veznjaka zainteresiran je i Conte, no čini se da su Kinezi dali bolju ponudu nego momčad iz Londona.

50 milijuna eura

Guangzhou Evergrande na klupi ima Fabija Cannavara koji je prije 2 mjeseca dobio nagradu za ‘najboljeg trenera lige’. Momčad Guangzhou Evergrandea prošle je sezone osvojila ligu pod vodstvom Scolarija. Na ljeto su odlučili prodati Paulinha u Barcelonu za sjajne novce – 40 milijuna eura, a onda su ponovno za trenera imenovali Cannavara koji je tu momčad već vodio u sezoni 2014/15.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Cannavaro želi ozbiljnu momčad, za sada od ‘poznatijih’ stranaca ima Jacksona Martineza i Brazilca Ricarda Goularta. Sjajni Goulart otkako je došao u Kini ima statistiku: 85 utakmica, 58 golova i 35 asistencija. Uz njega bi Cannavaro volio vidjeti Nikolu Kalinića, a u veznom redu iza njih – Radju Nianggolana.

Kalinić odbio ponudu, ali Nianggolanu bi mogao prihvatiti

S obzirom da je Svjetsko prvenstvo u Rusiji pred vratima većina igrača traži klub u kojem će dobiti značajniju ulogu i veću minutažu kako bi se dokazali pred Svjetsko prvenstvo i nametnuli se svojim izbornicima. Nikola Kalinić jedan je od njih. Ne želi otići u Kinu jer zna da bi to moglo značiti da neće biti putnik u Rusiju.

[su_live_koeficijenti]

S druge strane Radja Nianggolan nije putnik u Rusiju, on se prije 5 mjeseci odlučio povući iz reprezentacije jer nije bio pozvan na kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo. S obzirom da je i u Romi sada pod suspenzijom zbog ‘gluposti’ koju je napravio za novogodišnji doček kada se snimao pijan, pušio te bacao pirotehnička sredstva u prisustvu maloljetne kćeri.

Trenutno na stolu Radja ima ponudu da ode u Chelsea, veliki izazov bi to bio za 29-ogodišnjeg Belgijanca, no s druge strane ima ponudu da ode u Kinu i zarađuje 12 milijuna eura po sezoni. Prema pisanju talijanskih medija transfer je vrlo izvjestan jer su ponudom zadovoljni i Roma i Radja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!