NaslovnicaVijestiZVIJEZDA SLETJELA U LONDON: Rekordni transfer na pomolu!

ZVIJEZDA SLETJELA U LONDON: Rekordni transfer na pomolu!

Zvijezda sletjela u London. Rekordni transfer na pomolu! Kepa Arrizabalaga iz Atletico Bilbaa je navodno odletio u London kako bi što prije moguće dovršio transfer od 80 milijuna eura u Chelsea.

Zvijezda sletjela

Prema AS-u, Plavci se pripremaju za plaćanje klauzule mladog vratara, dok se menadžer Maurizio Sarri nada da će mu ovog vikenda podariti debi protiv Huddersfield Towna.

Ovo je možda daleko od idealne pripreme za Chelsea kada započnu svoju novu sezonu, sa prijelaznim rokom koji se uskoro zatvara, a zvijezda napušta klub.

[su_bet365_100bonus]

Ta zvijezda je Thibaut Courtois, a AS je među izvorima koji izvješćuju kako je belgijski reprezentativac blizu odlaska sa Stamford Bridgea nakon što je propustio dva treninga sa klubom.

Kepa bi zasigurno bio pristojna zamjena, iako ovaj kasniji transfer izgleda očajnički od Chelseaja.

Courtoisova budućnost je neko vrijeme pod sumnjama dok je ostalo još samo godina dana u njegovom ugovoru, pa nije jasno zašto je Chelsea to ostavio ovako kasno za pronalazak zamjene.

To također dolazi nakon što su Gianluca Di Marzio i drugi povezali Chelseaja sa vratarom Alissonom ranije ovog ljeta, iako ih je Liverpool pobijedio u tome.

[su_bet365_koeficijenti]

Brazilac je bio nešto jeftiniji od Kepe (došao je u Liverpool za 66.8 milijuna funti), a također izgleda kao više dokazan i iskusniji igrač.

Chelsea je u velikim problemima i ako ne dovedu zamjenu za Courtoisa imat će Caballera na golu, ili Greena kojeg je Maurizio Sarri nedavno doveo, jer će biti teško pronaći zamjenu u posljednjim minutama prijelaznog roka, ako im Kepa transfer ne uspije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!