NaslovnicaVijestiZvijezda Uniteda otkrila da ima problema sa Mourinhom!

Zvijezda Uniteda otkrila da ima problema sa Mourinhom!

Zvijezda United kaže kako ima velikih problema sa trenerom Crvenih vragova Jose Mourinha.

Zvijezda United

Anthony Martial je pričao sa novinarima o svom odnosu sa Mourinhom, nakon špekulacija da će ovaj mladi nogometaš napustiti Manchester United, te zbog čega ga Jose ostavlja na klupi.

Jose Mourinho je trener koji zahtijev od zahtijeva od svojih igrača maksimum, te je sve vremenom shvatio da Martial ne pruža maksimum, a to je valjda razlog zbog kojeg on ostaje na klupi.

[su_live_koeficijenti]

Sada za Martiala je još teže da izbori svoje mjesto u prvih jedanaest nakon povrataka Zlatana Ibrahimovića, koji je bio povrijeđen od aprila ove godine, a popularnom Ibri su predviđali povratak nakon godinu dana, ipak Ibra je dao zanimljivu izjavu jer se vratio na teren mnogo ranije negp što su to doktori predviđali.

“Da li se mogu usporediti s ostalim napadačima u Premiershipu? Naravno da ne mogu, jer se lavovi ne uspoređuju s ljudima”, rekao je Zlatan, te nastavio:

“Bio je poseban dan. Trenirao sam puno, te povratak nije bilo lagan. Ovoj momčadi želim pridonijeti koliko mogu. Zahvalam sam veoma što sam se vratio na teren.

“Jose Mourinho je veoma teška osoba, a pogotov prema meni”, rekao je Martial, te nastavio:

“Igrao sam u svojoj glavi, te nisam bio fokusrian na igru, ali sada sam to promjenio, čim budem na terenu – postanem dosta ozbiljniji.”

“Neki ljudi zaborave koliko ja imam godina. Sa mojim talentom oni očekuje da brzo ‘eksplodiram’, ali ipak ja imam budućnost”, tvrdi mladi nogometaš Martial.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!