NaslovnicaVijestiZVIJEZDA UNITEDA NA ČEKANJU: Do petka bi trebao biti na putu za...

ZVIJEZDA UNITEDA NA ČEKANJU: Do petka bi trebao biti na putu za Italiju!

Zvijezda Uniteda na čekanju. Do petka bi trebao biti na putu za Italiju. Igrač Manchester Uniteda i vrlo važan igrač za njih u ovim trenucima je izjavio da želi otići kako bi igrao više nogometa, jer je Valencia kojeg mijenja, ozlijeđen. Matteo Darmian je navodno na čekanju da napusti Manchester united prije nego što se prijelazni rok zatvori za klubove u Seriji A u petak.

Zvijezda Uniteda

28-godišnjak je spreman napustiti Old Trafford nakon tri godine i vratiti se u Italiju tijekom vikenda, budući da je sa svojim suigračima iz Uniteda uživao u slobodnom danu nakon što su pobijedili Leicester u prvoj utakmici u Premier ligi.

MEN izvještava da je talijanski internacionalac i trenutni lijevi bek Manchester Uniteda ostao u hotelu u centru grada otkako se prošlog mjeseca vratio u Englesku sa odmora i vjeruje se da njegova supruga nije sa njim, jer se pripremaju za stalni boravak u Italiji.

Juventus, Napoli i Inter Milan su pokazali interes za Darmiana, koji je počeo utakmicu protiv LIsica u petak zbog izostanka desnog beka Antonio Valencije i Diogo Dalota.

[su_bet365_koeficijenti]

Možda je iznenađujuće, s obzirom na to da imaju dvije opcije na desnoj strani, dok je Timothy Fosu-Mensah na posudbi u Fulhamu. Uprkos tome, United je spreman dopustiti Darmianu da napusti klub – ako dobiju prihvatljivu ponudu za igrača.

“Matteo želi otići, a mi nećemo zadržavati igrače koji ne žele biti u klubu”, rekao je prošlog mjeseca Jose MOurinho. “Ako dobijemo pravu ponudu pustit ćemo ga. Moramo pokušati biti ljudi i pustiti igrača da slijedi svoj instinkt, ali ne pod bilo koju cijenu. Do sada, ponude koje smo dobili za Mattea nisu ni blizu onih koje želimo.”

“Ako Matteo ode, on će otići jer je prava ponuda stigla i ako ostane, on može biti vrlo važan za nas.”

Darmian je rekao: “Vidjet ćemo što će se dogoditi, jer još uvijek ne znamo. Želim igrati redovito. Prošle sezone nisam igrao mnogo – to je moj cilj i moja ambicija. Zato sam razgovarao sa menadžerom i sa klubom o svojoj budućnosti.”

[su_bet365_100bonus]

“Iskreno, čekam. Ako ostanem, ostajem i radit ću ono u čemu sam dobar i što sam radio do sada. Ako odem, to je zbog toga što će ponuda koju mi drugi tim pošalje biti dobra.”

“Igrati za vjerojatno najbolji klub na svijetu je dobra stvarm, a za mene je čast igrati ovdje i igrati za Manchester United. Ali moramo donositi odluke u našem životu i to je moja odluka.”

Ako Darmian zaista krene kući prije petka, Ashley Young će vjerojatno popuniti tu desnu stranu dok se Valencia ne oporavi od problema sa ozljedom, dok je Dalot također ozlijeđen.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!