NaslovnicaVijestiZVIJEZDA UNITEDA SE OSJEĆA IZDANO: Želi napustiti Old Trafford još u siječnju!

ZVIJEZDA UNITEDA SE OSJEĆA IZDANO: Želi napustiti Old Trafford još u siječnju!

Zvijezda Uniteda se osjeća izdaneo. Želi napustiti Old Trafford još u siječnju! Manchester Unitedov napadač Alexis Sanchez navodno očajnički želi da se preseli u drugi klub što je prije moguće nakon što je pao u formi pod vodstvom Jose Mourinha.

Zvijezda Uniteda

Čileanski internacionalac je očito nezadovoljan što mu se ne dodjeljuje startna postava koja mu se obećala kada je izabrao United umjesto Manchester Cityja kada je napustio Arsenal u siječnju, piše Daily Star.

United sada izgleda da ne može zadržati Sancheza, jer zvijezda tvrdi kako ne želi pričekati do kraja sezone da napusti Old Trafford unatoč tome što bi Mourinho mogao dobiti otkaz.

Menadžer Crvenih đavola je pod pritiskom nakon slabog početka sezone, sa posljednjim špekulacijama o mogućim zamjenama za njega.

Te špekulacije nisu prestale, a bivši menadžer Chelseaja, Antonio Conte je navodno pod ozbiljnim promatranjem od strane Uniteda, navodi Gazzetta dello Sport.

OK Diario također predlaže da Zinedin Zidane ostaje meta Manchester Uniteda, iako se Bayern pridružio toj utrci kako bi doveli trostrukog pobjednika Lige prvaka.

Tko god dođe, čini se da je sve manje vjerojatno da će dobiti priliku da radi sa Sanchezom i ponovo pokuša okrenuti njegovu karijeru.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!