NaslovnicaVijestiZvijezda vrijedna 131 milijun funti odbila Barcelonu zbog Messija: Želim se dokazati...

Zvijezda vrijedna 131 milijun funti odbila Barcelonu zbog Messija: Želim se dokazati u Realu

Juventusov napadač Paulo Dybala je navodno u razgovorima za transfer u Real Madrid nakon što je rekao da ne želi ići u Barcelonu zbog Lionel Messija.

Zvijezda vrijedna 131

Prema pisanju Dierio Gola, Argentinac je prošlog ljeta bio glavni cilj za Barcelonu kao potencijalnu zamjenu za Neymara, ali Juventus je zatražio 131 milijun funti za igrača.

Osim toga, sam je Messi rekao da je savjetovao svoj klub da ne troši tako veliki novac na igrača koji se natječe za svoju poziciju, a Diario Gol tvrdi da i sam Dybala također ne želi igrati pored svog sunarodnjaka.

To zasigurno nije nešto što se može reći o većini igrača na planetu, ali izgleda kao dobra vijest za Real Madrid, jer se i oni žele ojačati sa napadačem u bliskoj budućnosti.

[su_watch_live_football]

Cristiano Ronaldo i Karim Benzema trebaju zamjene nakon drastičnog pada u formi ove sezone, a Dybala bi mogao biti idealan za Los Blancose.

24-godišnjak je pokazao dosta obećanja za vrijeme svog nastupa u Seriji A, čak i ako u zadnje vrijeme nije pokazao baš najbolji utjecaj.

The Sun je povezao Dybalu sa Manchester Unitedom u skorije vrijeme, ali čini se da više moguć njegov odlazak na Bernabeu.

Čini se također da je igrač dodatno motiviran da uspije u Madridu kako bi dokazao da može biti dobar kao Messi ako bude dobio tu priliku.

[su_bet365_app]

Paulo Dybala je rođen u Cordobi, Argentina. Nogometom se počeo baviti 2003. godine, sa 10 godina provedenih u klubu Instituto de Cordoba u domovini. Profesionalnu karijeru je započeo u 2011. godini, također u Institutu. Nakon jedne sezone u Argentini, Dybala je prešao u Palermo 2012. godine.

U sezoni 2014/15 bio je najbolji asistent Serije A. Nakon dobrih partija u Palermu, prešao je u Juventus 2015. godine. Izabran je u idealnom timu Serije A za sezonu 2015/16. U Juventusu je Dybala uzeo broj 10 u kolovozu 2017. godine. Desetke su prije njega nosile najveće zviejzde Juventusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!