NaslovnicaVijestiZvijezdu Liverpoola uništili na društvenim mrežama: "Pustite ga neka ode besplatno"

Zvijezdu Liverpoola uništili na društvenim mrežama: “Pustite ga neka ode besplatno”

Zabavna utakmica sa Arsenalom pokazala je više slabosti u obrani Liverpoola, a većina navijača Redsa je vidjela mnogo grešaka od ključnih igrača.

Zvijezda Liverpoola

Jurgen Kloppova ekipa je znala da su bodovi vitalni u utakmici protiv Arsenala u petak, budući da se oni i dalje muče da stignu u top četiri tima na tabeli.

Veliki razultat je bio na putu za Liverpool kada su Coutinho i Mohamed Salah pružili Redsima odlično vodstvo od 2 gola na Emiratesu.

Međutim, zadivljujući šestominutni period im je preokrenuo rezultat i primili su tri gola protiv Arsenala, a sada je rezultat bio 3-2, da bi zatim Liverpool izjednačio i ova dva kluba su podijelili bodove.

[su_no1forfootball]

Navijači Liverpoola su osjetili da bi golovi koje je belgijski internacionalac primio zapravo mogli biti obranjeni od boljeg vratara. Da li je to istina?

2013. godine je potpisao iz Sunderlanda za 9 milijuna funti. Potpisao je ugovor od pet godina. Liverpoolov tadašnji menadžer Rodgers je hvalio Mignoleta i govorio da je on jedan od najboljih golmana u Premier ligi.

Svoj debi za Liverpool je odigrao protiv Stoke Cityja 17. kolovoza 2013. godine na Anfieldu, gdje je Liverpool tada pobijedio sa 1-0.

Evo što kažu navijači Liverpoola na Twitteru:

“Prodajte ga u siječnju besplatno”

“Nisam siguran što Mignolet mora uraditi da bi ljudi shvatili da on nije dovoljno dobar golman da bude naš broj 1.”

[su_bonus]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!