Bet365 online je jedna od najvećih, ako ne i najveća online kladionica na svijetu. Osnovala ju je Denis Coates prije 16 godina, a n isam vjerojatno nije ni slutio da će njegova kladionica nekada postati najveća na svijetu. Bet365 ima preko 22 miliona korisnika u preko 200 država širom svijeta. Ova firma zapošljava preko 3.000 radnika što je čini najvećom privatnom kompanijom u britanskom gradu Stoke-On-Trent gdje je i sjedište ove kladionice (imaju sjedišta još i na Gibraltaru i Australiji).

Bet365 radi po zakonu i licenciran je od strane Vlade Gibraltara i regulisan po njihovim pravilima sportskog klađenja, upravo zbog toga što kladionica radi prema pravilima ove države nemate nikakav vid poreza na uplatu/isplatu ili slično. Bet365 vam je dostupan u 17 svjetskih jezika, a podržava 28 svjetskih valuta. Više godina za redom su osvajali nagrade za najbolju kladionicu i najbolju online kladionicu, a ako pročitate ovaj tekst do kraja shvatićete da su sve nagrade potpuno opravdano dobili.

Bet365

[su_bet365_novo__koeficijenti]

bet365 online

Peter Coates, otac vlasnice ove kladionice, Denise Coates, je predsjednik FC Stoke Cityja, tako da je bet365 dugogodišnji sponzor ovog kluba čiji logo nose na dresovima. Denise je na ideju da otvori kladionicu došla kada je radila na portirnici jednog auto-parka u Londonu. S obzirom na ogromni profit ove firme, Denise nerijetko donira veću količnu novca u humanitarne svrhe, a i osnivačica je humanitarne organizacije.

Bet365

bet365 online

Često se susrećete sa situacija da velike kompanije zbog monopola na tržištu postavljaju svoja pravila koja ne idu na ruku igračima, no to nije slučaj sa Bet365 koja se sa ponosom može pohvaliti da vrijedi i za najveću i najkvalitetniju kladionicu na svijetu. Mi vam donosimo par razloga zbog čega odabrati ovu kladionicu, pročitajte tekst do kraja.

Bet365 online – Odličan intuitivni dizajn sajta

Bet365

Kada prvi put kročite na sajt ove kladionice bićete obasjani sjajnim, ugodnim za okom dizajnom koji ispunjava sve kriterijume modernog dizajna, a nije ništa manje funkcionalan. Nema previše oštrih boja, preovladavaju samo dvije blage boje, zelena i siva – pun pogodak. Sam korisničko sučelje je veoma ‘responzivno’ i intuitivno, nećete provesti dugo vremena tražeći opcije i opklade koje vas zanimaju. Naravno, trebaće vam dan-dva (kao i svima) da ‘provalite’ sve funkcije i obiđete sve ćoškove ovog sajta. Ukoliko vam od ruke ne ide engleski jezik ne treba da se brinete jer tu je još 18 ostalih jezika. Sajt je odlično optimizovan, ne zauzima dosta radne memorije i samim tim neće doći do nikakvih zastajkivanja u radu ili trzanja. Ukoliko ne budete mogli pronaći odgovarajuću opciju slobodno se možete obratiti na našem forumu gdje ćete u kratkom roku dobiti pomoć.

REGISTRIRAJ SE

Jednostavan, lagan i brz sistem uplata i isplata

Jedan od veoma bitnih razloga koji ovu kladionicu čini najboljom. Svi mi, naravno, želimo da je naš novac u svakom trenutku u sigurnim rukama, da ne čekamo na uplatu i isplatu dugo vremena. Ovdje, što se toga tiče nema nikakvih problema, niti ih je ikada bilo. Novac možete uplatiti na ‘bezbroj’ načina. Najpopularniji načini su Visa, Maesto, Mastercard debitne ili kreditne kartice, Neteller, Skrill (koji vam lično preporučujemo, jer nikada nismo doživjeli niti najmanju neugodnost), paysafecard, a tu je i bankovni transfer na koji se doduše duže čeka nego kod prethodno navedenih metoda. Prilikom uplate ne postoje, naravno, nikakve provizije ili slično. Isti slučaj je i sa isplatom, ne postoje nikakve naknade niti su ikada postojale, a isplata je skoro pa trenutna, u nekim slučajevima se treba sačekati par sati. Najmanju količinu novca koju možete podignuti je 10 eura, dok je najveća čak 100.000 eura koja se isplaćuje samo bankovnom uplatom. Naravno, podrška bet365 kladionice je 24h aktivna koja će vam uvijek vrlo rado odgovoriti na sve nedoumice, pitanja ili pomoći u rješavanu problema.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

 Odlična ponuda, koeficijenti & live streaming

Bet365 ima nevjerovanto veliki izbor utakmica na koje se možete kladiti. Pored konačnih pobjednika možete se kladiti na još ‘tonu’ načina, ko će dati sledeći gol, broj kartona, ko će izvesti više kornera, ko će prvi izvesti određen broj kornera, ko će dati sledeći gol…šta god poželite! Pored sportskih opklada, imate na tone opklada i iz stvarnog života, primjera radi “ko će pobijediti u tv talent showu”, “ko će osvojiti izbore”, pa ko voli  neka izvoli! Što se tiče koeficijenata na opklade bet365 je u tom segmentu u samom vrhu. Kada se registrujete primijetit ćete ogromne razlike u kofeicijentima ove kladionice i kladionica sa ovih prostora, i pritom se pozitivno iznenaditi. Live streaming je jedna od stvari koja bet365 kladionicu čini različitom od drugih. Godišnje “stramuju” više od 70.000 događaja, a da bi ste gledali sve to potrebno je imati minimalan iznos na računu. Pored nogometa, streamuju i sve ostale sportove i velika takmičenja, od tenisa, NBA-ja pa do badmintona! Još jedna stvar, zbog koje ja lično obožavam ovu kladionicu jeste prenos toka meča. Naime, kada uđete u željeni meč u gornjem desnom uglu vidjećete teren kao na Football Manageru gdje će se prikazivati koja ekipa ima loptu u posjedu, gdje se lopta nalazi na terenu, a ‘fora’ je u tome da to često ide brže nego na TV prenosima jer bet365 ima svoje ljude na utakmicama koji to sve prate, pa čak i na ovim prostorima.

Sve ovo možete raditi raditi na više platofrmi jer je Bet365 pored Windowsa dostupan i na Android i iOS operativnom sistemu, a aplikaciju možete pronaći i na Windows Mobile Storeu.

Bet365 online

Cashout

Sigurno vam se nekada desilo da čekate jedan ili više parova na tiketu, a u pitanju su veliki novci, no bet365 i za to ima rješenje. Ne morate čekati da vam sve utakmice na listiću završe kako bi uzeli svoje novce, možete ih isplatiti i prije završetka svih utakmica, a često ćete dobiti i čak do 95% od ukupnog dobitka. “Bolje vrabac u ruci nego golub na grani”

Nevjerovatan bonus dobrodošlice

Bet365 vam daje odličan casino i poker ponus. Naime kada se prvi put registrujete što možete uraditi klikom OVDJE ili pritiskom na gumb na dnu stranice, bet365 vam na vaš prvi depozit/uplatu novca na račun daje 100% bonusa. Primjer – uplatite 100 eura, a u stvari ćete dobiti još 100, što je ukupno 200 eura!

Ovo su samo neki od razloga zašto baš bet365 kladionica, a ako nam vjerujete nismo se mogli sjetiti svih njihovih pogodnosti, a budite sigurni da ih ima još dosta. Na našem forumu postoji tema o Bet365 gdje možete pitati baš sve što vas interesuje oko ove kladionice, a odgovor će vam stići u kratkom vremenskom periodu. Klikom na gumb ispod možete se registrovati na bet365 i ugrabiti sve pogodnosti koje vam daju!

REGISTRIRAJ SE

Share This