Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/02/18 in all areas

  1. darko56

    Wimbledon 2018

    16:00h John Patrick Smith-Andreas Seppi +5,5 1 1,57 5/10 Pinnacle Taman sam htio uplatiti u Pinnaclu i izbacili su iz ponude taj par,pa sam uplatio u Marathonbetu. (EDIT: trenutno je koef. blokiran u Marathonbetu,a u Pinnaclu su spustili na 1,57) Ovako J.P.Smith je neugodan igrač,te ima jako dobru igru za travnatu podlogu što je pokazao pobjedama kroz 3. kola kvalifikcija,gdje je igrao jako dobro. Imao je težak 1. meč protiv U.Ignatika,a u ostale 2. runde protivnicima nije davao nikakve šanse. Smith danas nasuprot sebe ima iskusnog talijana Andreasa Seppi kojemu travnata podloga nije omiljena i sigurno će australac imati svoje šanse u ovom meču. Seppi ima 34.g. i na grassu ima omjer 64-45 u karijeri,a ove sezone 2-4 a te susrete je igrao u Hertogenboschu gdje ga je pobijedio M.McDonald 6:4 6:2,u 1/4 finalu Halle-a gubi od Borne Čorića 7:5 6:3,a u Eastbourne prošli tjedan je izgubio od D.Istomina 3:6 7:6 (7:4) 6:7 (4:7), što dovoljno govori o njegovoj trenutnoj formi igranja na grassu. Očekujem jedan zanimljiv i neizvjestan meč gdje će Smith sigurno imati svoje šanse iako je po kladionicama stavljen za outsidera. Mišljenja sam da je ovaj kontra hendikep koji nudi Marathonbet prevelik i moram ga uzeti sa 5u. Sretno tko isprati! EDIT: Lost Koeficijenti 02.07.2018.g. u 11:25 CET) Koeficijenti su podložni promjenama.
    2 points
  2. maxi

    Skrill (moneybookers)

    Imam Visu u PBZ i idem danas uplatit koji euro gore na Skrill i ne prolazi transakcija. Na kraju kad verificiram transakciju izbaci neku gresku gore na skrill i kaze da transakcija nije uspjela i da probam ponovo. Do sad sam radio neznam koilko uplata tako sa kartice gore na skrill i nikad nikakvih problema. Jel imao netko slican slucaj u zadnje vreme? Hvala.
    1 point
  3. IzudinB

    Wimbledon 2018

    S.Wawrinka - G.Dimitrov Vjerojatno najjači par prvog kola Wimbledona u konkurenciji tenisača je dvoboj Stana Wawrinke i Grigora Dimitrova. Bugarin Dimitrov je i dalje u krugu desetorice najboljih na svijetu (trenutačno šesti), dok je Wawrinka uslijed duge pauze i ozljede pao jako nisko, na 225. mjesto. Wawrinka je sada u stadiju povratka pravom tenisu, ali iz nekoliko mečeva je bilo vidljivo da je još uvijek prilično izvan forme. No, moramo uz sve to naglasiti da je Wawrinka, i kada je bio u super formi, uvjerljivo najmanje volio igrati na travi i u Wimbledonu. Dimitrov je također u padu forme, ali ne tako očiglednom kao Wawrinka. Uostalom, ne tako davno je Dimitrov javno priznao da trenutačno osjeća «zasićenje od tenisa». U karijeri Dimitrov ima 4-2 protiv Wawrinke, a ima i četiri vezane pobjede protiv Švicarca. Bugarin je dobio i jedini meč na travi, vrlo uvjerljivo u Queensu prije četiri godine (6-2, 6-4). Dimitrov je definitivno u prednosti. Izvor: lutrija.hr
    1 point
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use