Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/22/19 in all areas

  1. FamilyGuy

    NFL 3.kolo

    Green Bay - Denver TIP: Under 42,5, TIP:+7 Broncos Green Bay Packersi i Denver Broncosi u dvoboju dviju kvalitetnih obrana. Moj izbor ovdje je zato under poena. Packersi izgledaju kako u napadu više ovise o bljeskovima Aarona Rodgersa, to se najbolje vidjelo u 2. kolu u kojem su furiozno krenuli u susret i postigli sve poene u ranoj fazi utakmice. Nakon toga više nisu postigli ni poen, a da je ruka Cousinsa bila mirnija mogli su ostati i bez pobjede. Denver se muči u napadu, Joe Flacco još hvata konce u igri, a neće mu na ruku ići niti činjenica da protiv sebe ima vrlo dobru obranu Packersa. Mislim da Packersi neće ovo dobiti uvjerljivo i da Broncosi ovaj dvoboj mogu završiti sa minusom manjeg od jednog touchdowna.
    3 points
  2. 1 point
  3. FamilyGuy

    NFL 3.kolo

    Evo listić za utakmice od 22.25. San Francisco je odličan nakon dva kola ima dvije pobjede. Pittsburgh je u velikim problemima ovdje je bez Roethlisbergera i vjerujem u glatku pobjedu domaćina. U drugoj utakmici tipujem na tvrdu utakmicu s manje od 49 poena, ali prednost dajem gostu koji je u očima kladionica underdog. Chargersi ne izgledaju dobro i ovdjw zbog odličnog Watsona biram pobjedu gostiju.
    1 point
  4. cullinan

    NFL 3.kolo

    Vjrj na najzanimljivijem meču kola Kansas - Baltimore se očekuje jaka kiša prije i tijekom meča. Kiša je ugl manji problem od vjetra (koji će biti ok), ali definitivno me odvratila od ovog meča za koji sam očekivao mnoštvo poena. Kao i na meču Seattle - New Orleans
    1 point
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use