Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/25/22 in all areas

  1. unkdy

    French Open 2022

    Parimatch odigrao jutros po 1.53 sada vidim pao i tamo 1.40 inace imaju ubedlivo najace kvote u svetu za tacan rez u tenis i ATP i WTA
    2 points
  2. fic

    French Open 2022

    Samo da još dodam Krajinović mi ovisi o tečaju i kladionici. U bet365 je 1,16 i po tome ga ne bih igrao. U domaćim kladionicama ga ima po 1,25 u bonus tipovima i to mi je ok. Nije mi on baš toliki zicer da ga bih igrao ispod 1,2. Mislim da u bet365 onda bolje natrpat neke druge nazovimo zicere.
    1 point
  3. fic

    French Open 2022

    Da i ja se slažem za ove napisane. Evo Auger vodi, Norrie mi je zicer. Zverev bi mogao imati problema sa Baezom, ali svejedno mislim da će naći put do pobjede. Gojo bude nabrijan, ali nakon onoga maratona u prvom kolu teško mi je vidjeti da prolazi Krajinovića. I možda Dimitrov kojeg inače ne igram. No Ćorić se vraća i nije još uhvatio formu, barem na ovim turnirima prije RG-a. Sa druge strane Dimitrov je igrao jako dobro zemlju pred RG i u prvom kolu ubio Girona što me malo iznenadilo. Evo neko moje mišljenje.
    1 point
  4. unkdy

    French Open 2022

    Juce su me zene posteno odradile u ove 2 sto sam bio najsigurniji najteze dobile ,al vratio se na Sabalenku malo live Auger,Krajinovic i Zverev idu lagano trebao bi i Krajinovic ali ne volim igrat na takve teniserke, Anisimova i Gauff su ti tezi ziceri takodje Nole 3-0 po 1.51 se mora iako je solidan Molcan.
    1 point
  5. tome1993

    French Open 2022

    Za danas po meni u trece kolu idu Aguer,Krajinovic,Norrie, Zverev.. @unkdy čekamo te da vidimo tvoja razmišljanja
    1 point
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use