Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

JackieJack

Moderators
  • Posts

    2488
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

Posts posted by JackieJack

  1. On 07. 09. 2020. at 15:12, JackieJack said:

    Pozdrav! 

    Za sve ljubitelje igre - obnovio sam Stadium Fantasy Ligu i za ovu godinu (ovo ce biti cetvrta sezona zaredom). Nova sezona krece ovog vikenda, tako da imamo jos par dana vremena za registraciju. 

    Upadajte preko ovog linka: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/t362h3

    Ukoliko niste ranije igrali Fantasy a zelite probati, slobodno prijavite ekipu. Jako je jednostavno i naravno besplatno. Uvek sezona bude neizvesna do samog kraja!

    Nadam se da ce nas ponovo biti puno u Stadium ligi, kao i prosle sezone! :)

    Pozdrav clanovima foruma! 

    Obnovio sam nam fantasy ligu od prosle godine, prvo kolo krece vec u petak. Za nas koje smo igrali prosle sezone, nikakva registracija nije potrebna. Ko hoce da se pridruzi, idite prvo na create to join new leagues and cups i unesite kod hz5kg0. Ime lige je Svijetkladjenja FPL 2021.

    Sretno svima i nadam se da ce nas biti sto vise!

    https://fantasy.premierleague.com/leagues

  2. On 05. 08. 2019. at 12:55, JackieJack said:

    Pozdrav ekipi!

    Blizi se pocetak Premier Lige a samim tim i PL fantasy-ja. Fantasy ligu ovde na forumu igramo vec nekoliko godina, prosle sezone nas je bilo 20+ igraca i bilo je gusto do samog kraja, nadam se da ce biti zainteresovanih ponovo. 
     

    Pozdrav! 

    Za sve ljubitelje igre - obnovio sam Stadium Fantasy Ligu i za ovu godinu (ovo ce biti cetvrta sezona zaredom). Nova sezona krece ovog vikenda, tako da imamo jos par dana vremena za registraciju. 

    Upadajte preko ovog linka: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/t362h3

    Ukoliko niste ranije igrali Fantasy a zelite probati, slobodno prijavite ekipu. Jako je jednostavno i naravno besplatno. Uvek sezona bude neizvesna do samog kraja!

    Nadam se da ce nas ponovo biti puno u Stadium ligi, kao i prosle sezone! :)

  3. On 07. 08. 2018. at 13:42, JackieJack said:

    Pozdrav clanovima foruma i ljubiteljima Fantasy Lige. Ponovo sam ove sezone otvorio posebnu ligu za ovaj forum, svi su dobrodosli i udjite da nas bude sto vise. Mislim da nas ceka jos interesantnija sezona PL ove godine. Detaljna upustva su vec pisana, samo skrolujte gore iznad. Evo detalja za ligu:

    Link: https://fantasy.premierleague.com/a/home

    Ko god ima neko pitanje, slobodno pisite. Zadnji rok za registraciju je 10.8.(petak) do 20h. Dobrodosli :)

    Pozdrav ekipi!

    Blizi se pocetak Premier Lige a samim tim i PL fantasy-ja. Fantasy ligu ovde na forumu igramo vec nekoliko godina, prosle sezone nas je bilo 20+ igraca i bilo je gusto do samog kraja, nadam se da ce biti zainteresovanih ponovo. 

    Evo linka za registraciju: https://fantasy.premierleague.com/leagues
    Kod za ulazak: 42yvqa
    Ime lige: Svijetkladjenja FPL 2019

    Kako se registrovati - kad otvorite link idete na "create and join new leagues" => "join league" => "join private league" => copy-paste kod i onda "join league". 

    Krajnji rok za registraciju je petak 09.08.2019 do 20h. Ukoliko imate pitanja vezana za registraciju ili pravila pisite u komentarima ispod. Dobrodosli! :)

  4. prije 2 sati, branko77 said:

    Meni pise please enter valid code.unesem kod i nece,isto tako i preko linka nece

    Upravo sam proverio ponovo i kod radi 100%, proveri da kopiras kod kako treba. Preko linka se ne mozes reg, link sam stavio samo da ne bi morali guglati nego klikom odmah odete na stranicu. Nakon sto napravis tim, odaberes kapitena itd ides "leagues" i onda "join" i tu ubacis kod.

    Probaj jos jednom, vec je mnogo clanova sa foruma uslo preko istog koda!

  5. Zbog obaveza me nema puno na forumu, svratio sam samo da javim da sam otvorio fantasy za Ligu Sampiona tako da svi sa foruma koji vole igrati ovo ste dobrodosli :) (znam da nas ima puno)!

    Link: https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy
    Kod za ulazak u ligu: X5ZSTLSFAS  

    Ime lige je Svijet Kladjenja LP, ako neko ima problema prilikom ulaska neka pise ovde da to sredimo. Zadnji rok utorak navece. 

    Sportski pozdrav i ulazite da nas bude sto vise!

  6. Pozdrav clanovima foruma i ljubiteljima Fantasy Lige. Ponovo sam ove sezone otvorio posebnu ligu za ovaj forum, svi su dobrodosli i udjite da nas bude sto vise. Mislim da nas ceka jos interesantnija sezona PL ove godine. Detaljna upustva su vec pisana, samo skrolujte gore iznad. Evo detalja za ligu:

    Link: https://fantasy.premierleague.com/a/home
    Kod za ulazak: 2011042-654697
    Ime lige: Svijetkladjenja FPL 2018


    Ko god ima neko pitanje, slobodno pisite. Zadnji rok za registraciju je 10.8.(petak) do 20h. Dobrodosli :)

  7. Federer prolazi u 1/2 finale
    Djokovic prolazi u 1/2 finale

    1.80 unibet 5/10


    Imate isto kod bet365 samo po nizoj kvoti (moze se naci pod "to win quarter)....

    Ova 2 mi deluju kao penali. O Federeru i travi da ne pisem, to je poznato i onima koji ne prate puno tenis da se radi o podlozi gde Federer dominira dugi niz godina. Protiv Mannarina bi morao lako a onda Monfils/Anderson, protiv oba ima ubedljive H2H brojeve, koji god da ide dalje ne vidim kako ce preko Federera.

    Djokovic usudicu se reci prvi put na vecem turniru lici na onog starog. Sjajno je odigrao i ATP London gde je stigao do finala i izgubio od CIlica u 3 seta. Ovde na Wimbledonu u prva 2 kola pomeo Sandgrena i Zeballosa a i protiv Edmunda bio skroz dominantan. Khachanov vec ima 2 maraton meca zaredom, sigurno ce to ostaviti malo traga i na telo, plus ruku na srce nema neke impresivne rezultate na travi. Jedan je od onih koji ima oscilacije skoro pa u svakom mecu, Djokovic u ovom izdanju grize i nece to prastati, ne bi me cudilo da Novak sprasi ovog u 3 kraca seta. Onda kasnije ide na pobednika Nishikori/Gulbis (Nishikori po meni prolazi ovo bez problema) a protiv Japanca ima ubedljiv H2H i 15:2 u pobedama, zadnjih 13 susreta sve pobede DJokovica, 2 od toga u ovoj sezoni i to na sljaci. Znaci vidim Novaka ovde do finala, samo da ovako nastavi sa igrama

  8. prije 2 sati, Goksim said:

    1,50 za over 160 golova mi se čini jako primamljivim. Naime, do kraja je ostalo još 8 utakmica a trenutno smo na 146 golova. Dakle, potrebno je još 15 golova, ili 1,87 golova po utakmici kako bi se dostigla brojka od 161 gola. 

    https://www.fifa.com/worldcup/statistics/

    Jako zanimljiva statistika i za kartone te broj prekršaja na https://www.fifa.com/worldcup/statistics/teams/disciplinary

    Računa li bet365 online kladionica" rel="">bet365 eventualne produžetke kod tournament totals oklada te "gol" kod eventualnih penala nakon produžetaka? 

    Kod golova racuna produzetke ali ne i penale. Sto se kartona tice, racunaju se samo kartoni u 90 minuta.

  9. prije 14 sati, Goksim said:

    I evo jedne, usudio bi se reći, greške kladionice. Radi se o okladi na turnir, odnosno na to koliko će ukupno biti golova na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji a prednost ove oklade jest što se u igri cijelo prvenstvo i što je stvarno zanimljivo pratiti. Naravno, ne sugeriram okladu samo zbog toga, već postoji i objektivan razlog zašto mislim da istu treba odigrati.

    Prije početka prvenstva granica za golove kretala se oko 155,5-160,5 golova. 

    Skybet trenutno ima granicu od 155,5 golova i daje 4/5 odnosno koeficijent 1,80 za over 155,5 golova. 

    bs6Y0sK.png

    Ono što je zanimljivo i što smatram da se treba iskoristiti jest da bet365 online kladionica" rel="">bet365 ima u ponudi identičnu granicu za ukupni broj golova, međutim bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje čak 3,25 da će biti više od 155,5 golova na prvenstvu. Dakle radi se o identičnim okladama, a razlika u koeficijentima je više nego dvostruka. 

    bIAQr9i.png

    (Koeficijenti 19.6 u 07:40 CET)
    Koeficijenti su podložni promjenama.

    Gledao sam istu ponudu dan ranije i bet365 online kladionica" rel="">bet365 je davao 1,33 za istu okladu a u međuvremenu je palo 7 golova na 3 utakmice, što je jako blizu prosjeka koji treba i biti tako da ne vidim niti jedan valjan razlog za ovaj koeficijent. Tim više što se u trećem kolu može očekivati dosta golova. 

    Ako se pitate koliko je golova do sada bilo na prvenstvu, koliko se utakmica igra i sl. naravno imamo sve podatke ;)

    Us8IcCY.png

    Do sada je, u 14 utakmica, palo 32 gola te je ukupno pokazano 44 žutih kartona i čak 8 kaznenih udaraca. Što se golova tiće, trenutno je prosjek 2,29 golova po utakmici. Na prvenstvu se igra ukupno 64 utakmice i ako bi se ovaj tempo održao do kraja prvenstva ukupno bi bilo 147 golova. Treba nam prosjek od 2,44 gola po utakmici što je zeznatno više od onoga što je trenutno, pogotovo ako znamo da još nije niti četvrtina utakmica Svjetskog prvenstva i odigrana i ovo se jako lako može okrenuti u našu korist. Mislim da je ovih 3,25 za više od 155 golova na turniru valuebet. 

     

    prije 11 sati, JackieJack said:

    Odlicno uoceno. Igrao sam ovaj tip u dublu sa manje 225 kartona na prvenstvu i pre pocetka prvenstva je kvota bila 1.72 a do prekjuce 1.33. Ovo je cisti value i ocekujem da uskoro smanje. Setimo se da je i SP 2014 pocelo u slicnom maniru pa smo na kraju videli 171 gol (bilo je tu jedno veliko iznenadjenje kod polufinala kad je Nemacka oborila rekord sa 7:1 i osramotila Brazil ali i tih recimo 5-6 vise golova opet lagano prelaze ukupan over od 155). 

    Pratim te kod ovog predloga, tek nas cekaju mecevi tipa Urugvaj - S.Arabija, Spanija - Iran, Spanija - Maroko, Belgija - Tunis itd itd gde ce se prosek jako brzo popraviti a samim tim i granica. Sretno ko prati :)

     

    1Q7nqSt - Imgur.png

     

  10. Napokon jedan pravi mec za gledanje. Rocchi jeste oprostio Pepeu ono gazenje ali zato dao zuti Bruno Fernandesu sto po meni 80% sudija danas ne bi. Sve u svemu solidan je u prvom, rezultat nam aktivan, ocekujem jos 2-3 komada i da ovo prodje bez problema :) 

    P.S. Pepe i Costa kartoni u najavi, ceka ih Rocchi za malo jaci faul da ih upise...

  11. Under 35 pogodjenih penala 2.00 bet365 4/10

    Napomena: Promaseni penali se ne racunaju, nego samo pogodjeni. Ovde ulaze penali u reg vremenu, produzecima i penal zavrsnici. (Tournament Penalties Missed/Converted - Penalties taken in 90 minutes, extra-time and penalty shootouts all count. If a penalty has to be re-taken the previous disallowed penalty(ies) do not count.)

    Z9JQeRN.png?1

    Mislim da je 35 ambiciozan broj, statistike radi kladionice koje daju broj pogodjenih penala iz igre (znaci reg vreme i produzeci) daju granicu 11.5, znaci ocekuje se negde oko 11-12 penala. Ovde ulazi u brojanje i penali posle produzetaka, opet statisticki gledano obicno imamo u proseku 1.5 meceva koji odu na penale. Proslo SP je imalo 2 (BRA - CHI i ARG - HOL). Ako u regularnom delu budemo imali cak i 14-15 pogodjenih penala i 2 meca u KO fazi koje ce penali odluciti opet treba 20+ pogodjenih penala sto je jako malo verovatno. Jedino 3 meca na penale bi moglo srusiti ovo, mada i tu postoji neka matematika po kojoj i taj scenario moze proci. Da skratim, value granica za neki srednji ulog

  12. Svajcarska over 3.5 zutih kartona u grupi
    Meksiko over 3.5 zutih kartona u grupi

    1.84 marathonbet 4.5/10


    Value dubl ako se mene pita, raspored ide na ruku kod obe repke jer ce igrati teske prve meceve gde bi trebali ispustiti bodove a onda kasnije u drugom tj. trecem kolu voditi bitku za najvaznije bodove (drugo kolo SRB-SWI i trece MEX-SWE). U oba ova duela bi trebalo biti kartona a i druga 2 meca su bitna, matematicki gledano ako u ovim mecevima uzmu bar po 2 kartona i po 1 u preostala 2 ovo je prolaz

  13. Pogba ne daje iz slobodnog udarca
    Muller ne daje iz penala
    De Bruyne ne daje iz penala

    1.81 marathonbet 4/10


    Solidan triple sa realnim sansama koji bi trebao doci uz malo srece. Pogba ima bledu sezonu, onda u FRA repki je takva konkurencija da on nije prvi izvodjac ni slobodnih a ni penala a i da jeste jako su male sanse da iz istog pogodi. Muller takodje nije prvi izvodjac penala, tu je prvi Ozil pa Gomez a penali tj golovi iz penala posle produzetaka se ne racunaju. De Bruyne ista prica, Hazard prvi izvodjac, Lukaku drugi

  14. Under 225 kartona na SP-u 2.40 bet365

    Ib6SZ0P.png?1


    Meni kvota ima value po ovoj granici, ko igra kartone duze vidi jasan trend da se sve manje kartona pokazuje sto na kraju krajeva pokazuje i zvanicna statistika iz jednog u sledece SP. Recimo SP 2006 godine 345 zutih kartona, 2010 godine 264 zutih, 2014 187 zutih kartona. Gledajuci sudije koje sude (a vecina ih je naravno iz FIFE, tj. iz Evrope) ne vidim da cemo gledati milion kartona, ovde je zurka underasa i svi su pozvani (Cakir, Mazic, Karasev, Turpin, Skomina) a sa doticnima smo upoznati ove sezone i kakav kriterij imaju. Danas sam gledao pres-konferenciju Coline gde su dosta govorili o kriteriju sudjenja. Colina je bio jasan i rekao da se nece uticati na promenu kriterija pojedinih sudija te da svaki arbitar sudi po svom stilu dokle god je u skladu sa generalnim pravilima FIFE. Znaci brdo underasa iz Evrope, onda ne gajim neke nade ni na sudije iz Juzne Amerike jer dolaze iz sveta gde se igra stvarno grubo, posle takvih faulova ovo na SP-u ce izgledati dosta blaze i verujem da se i oni nece bas razbacivati kartonima. Jednostavno tendencija je takva da se ne pokazuje puno kartona kao nekad i to je de facto.

    Sve u svemu ocekujem nesto manje efikasno prvenstvo sto se tice zutih kartona, mislim da ima realne sanse da dodje ispod a kvota vise nego dobra.

    JAKO BITNA STVAR za napomenuti, bet365 za razliku od SP-a 2014. godine kod ovog tipa racuna samo zute tj. jedan karton po igracu te ne racuna kartone u produzecima i penalima. Evo i dokaza iz njihovog pravilnika, a ove nove promene samo idu u korist tipu i smanjuju sanse za kartone: 

    VXMvdo3.png?1

  15. S. Arabija bez pobede u grupi
    Panama bez pobede u grupu

    2.00 bet365 6/10


    Ovo su mi 2 zicera mozda i za jaci ulog ali da ne preterujem. S.Arabija po meni bod plafon ali pobeda nikako. Jednostavno kadrovski nisu ni priblizno sa ostalima, trebace neko veliko iznenadjenje da uzmu 3 boda. 

    Ista situacija sa Panamom, Panama je napravila uspeh samim tim sto su dosli u Rusiju. Osim Meksika i Kostarike ostali timovi iz Centralne Amerike ne mogu parirati repkama na svetskom, Panama je taj treci tim koji je prosao jer idu 3 dalje a bili su bolji od Trnidada i Tobaga, Jamajke i ostalih ostvrca, medjutim kad stavis Englesku, Belgiju i Alzir u grupu sa Panamom ja ne vidim kako ce ovi do pobede. Alzir je nedavno igrao sa Spanijom i prijatno su me iznenadili, jako disciplinovana repka, igraju trvdo u odbrani a imaju igrace koji su u najjacim evropskim ligama.

  16. Rusija ispod 5.5 gola 1.72 bet365 4/10

    Rusija je meni skroz precenjena repka, igraju defanzivan i dosadan fudbal a sto je najgore i uz to skroz tesko dolaze do rezultata. Igracki kadar isto li-la (i dalje im igra Yuri Zhirkov koji ima sigurno 35-36 godina). Verovatno ce imati malu pomoc od sudija jer su domacin ovde ali ne vidim kako mogu dati 6 gola. Jedino bi tu mogli dobiti S. Arabiju na otvaranju i neka tu daju max 3 gola, protiv Egipta ce se igrati jako tvrdo jer ko to dobije ide dalje a i protiv Urugvaja se nece nadavati golova. Ako slucajno i odu dalje idu na prvog iz grupe B, znaci Spaniju ili Portugal a tu 99% ispadaju, da ne govorim da ne mogu tu zabiti vise od gola. Znaci ako u cetvrtak protiv S.Arabije daju samo 2 mislim da je tip skoro pa sigurno dobitan

  17. Urugvaj prolazi grupu
    Portugal prolazi grupu
    Hrvatska na zavrsava cetvrta u grupi
    Koreja ne ide dalje
    Engleska prolazi grupu

    2.07 marathonbet 


    SP ce sigurno biti jos zanimljivije uz par ovakvih listica. Ovde je manje vise 5 zicera za koje sam 95% siguran da dolaze. Urugvaj ima jako "povoljnu" grupu, prvo po meni Rusija kao domacin je precenjena, oni mogu da i ne prodju grupu, pogotovo ako se Salah vrati za mec protiv njih. Portugal bi trebao biti drugi u senci Spanije ali i dalje imaju na klupi strucnjaka koji mozda ne igra lep fudbal ali zato zna igrati na rezultat, cak i ako nekim slucajem odluci gol razlika ocekujem da to bude u korist Portugala koji obicno igra tvrd fudbal. Hrvatska bi mogla biti prijatno iznenadjenje ako se kockice posloze. Ono sto je Island napravio na EP je u domenu bajke, tu je najvise doprinela ona uzasna utakmica Engleske. Ovde po meni Island ili Nigerija idu na dno, pre ce biti Island a Hrvatska bi trebala ici dalje. Koreja isto teska grupa, mozda izvuku nesto protiv Svedske a protiv Nemacke i Meksika im ne dajem puno sansi. Engleska i njihov cuveni maler na SP, o igrackom kadru ne treba trositi reci samo da Southgate odradi prve 2 kako treba jer Belgiju cekaju tek u zadnjem mecu, tako da ako dobiju prve 2 to je siguran prolaz.

    i3k6G0w - Imgur.png

  18. Schwarzman ispod 4.5 duplih gresaka
    Cilic uzima set

    1.75 marathonbet 4/10


    Na prvu loptu mozda malo neobicna opklada ali posto su poceli sa razradama aseva i duplih gresaka (cekam i unibet da krene sa istim od sledeceg kola) uvek se nadje neki value. Upravo mi ovaj tip tako izgleda, Schwarzman u prva 3 meca ovde 2, 3 i 1 dupla protiv Corica. Naravno tu treba istaci da su sva 3 meca isla u samo 3 seta a sutra ocekujem najmanje 4 i jedan duzi mec. No i kad to uzmemo u obzir opet mi je 5 duplih puno za Schwarzija, ko prati tenis zna da je jedan od losijih servera sto se aseva tice, covek to i ne forsira dok sa druge strane imamo sustu suprotnost i jednog klasicnog servera i to jako dobrog a opet skroz prosenom na riternu. Drugim recima, Schwarzmanu je najvaznije da prebaci loptu na prvi servis ili drugi i to je dovoljno jer kasnije u razmenama trazi svoje poene dok ce Anderson maximalno pokusati zagorcati zivot Argentincu bombama od servisa. 

    Cilic uzima set da zaokruzi kvotu, da su stvari drugacije uzeo bi hendikep na Cilica ali na njega ne igram vec neko vreme a i nisam ga gledao ovde na RG

  19. Goffin - Cechinato over 33.5 1.95 marathonbet 3.5/10

    Pomalo nelogicna granica jer ovo moze proci da tacno vidimo samo 3 seta u sto opet sumnjam. Goffin je cak i protiv Mouteta lose usao u prvi set pa se vadio, da ne govorim da je protiv Haasea spasavao 0:2 a i danas protiv Monfilsa nije bio ubedljiv. Ima sigurno tu i umora. Cechinato je prijatno iznenadjenje, i on je prvo kolo morao vaditi protiv Copila ali onda 2 rutinske pobede, pogotovo je iznenadio protiv Buste koji je dosta slican Goffinu po stilu igre. Igrali su u Rimu pre 2 nedelje i Goffin je dobio rezultatom 1:2. Podloga je dosta slicna, doduse ovde Italijan nece imati podrsku publike ali nece ni Goffin, mislim da ce okinuti bar set ako ne i vise, Goffin me ove sezone ponovo nije uverio u neku dominaciju i svako mu pravi probleme, Cechinato nije bezopasan igrac, izbacivao je na sljaci Fogninija, Cuevasa i Bustu pre neki dan, znaci ocekujem jedan neizvesniji mec nego sto to kvote pokazuju

  20. prije 18 sati, darko56 said:

    Težak RG za klađenje,ja sam osobno u minusu sa RG.Jako me neki rezultati iznenađuju tipa Simon koji igra u fenomenalnoj formi i danas ga Nishikori pomete...itd i ostali da ne nabrajam. Paire uzme 2. seta Nishikoriju,a Simon nemože 1. set uzeti,nema logike po nekom mom viđenju,a budući da pratim tenis 10+ godina,valjda nešto i znam ;) . Totalno realne tipove su postavili svi koji su do sad pisali u ATP/WTA temu RG,ali očito oni ne igraju kako se mi kladimo :D

    RG je tradicionalno najtezi GS za pogadjanje po meni, a kladim se i pratim tenis kao i ti jako dugo. Ja sam iskreno jos i zadovoljan rezultatima, nije bilo previse iznenadjenja kao prosle godine. Simona over setova bi ponovio bez razmisljanja, tip bio skroz na mestu a ko je gledao video je kako je Nishikori odigrao, tu bi verovatno svi osim Nadala izgubili uz takvu partiju Japanca.

    Videcemo kako ide danas, ima finih parova :)

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use