Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

IzudinB

Administrators
  • Posts

    19573
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    397

Reputation Activity

  1. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to zoom-zoom in Week 8   
    malo kasnim ali jos ima vremena...ako tko uopce cita ovaj topic u nedjelju navecer 
    Purdy je dobio zeleno svjetlo nakon potresa mozga, ali s obzirom da nije briljirao u zadnje dvije utakmice i dok je bio zdrav, mene jos uvijek vuce kvota na Bengalse.
    Nekakav kontra hendikep i Burrow baca bar jedan TD i lako se dodje do kvote @2,00.
     
    Druga zanimljivost je da bi u Denveru mogla biti prva snjezna utakmica, palo je 15cm snijega, temperatura je ispod 0,a Mahomes je pod virozom ali ce startati. Bit ce zanimljivo
     
  2. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to Guts1950 in Serije   
    Andor - Prequel series to Star Wars 'Rogue One'. Najbolja serija u vezi ratova zvijezda gdje nisu svi na dobri uvijek dobri niti su lošli likovi uvijek loši
    Mr. Robot - Elliot, a brilliant but highly unstable young cyber-security engineer and vigilante hacker, becomes a key figure in a complex game of global dominance when ... Zabavna je prvu sezonu, pa nastavi ako ti paše
    Arcane - Set in Utopian Piltover and the oppressed underground of Zaun, the story follows the origins of two iconic League Of Legends champions and the power that ... Ovo je anime serija, ali je stvarno vrhunska. Mislim da ima 9 epizoda.
     
     
  3. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to BobGraditelj in Pozdrav svima   
    Evo ukratko da se predstavim...u kladenju sam jako dugo, od samog otvaranja kladionica u hrvatskoj...sjecam se dana foruma tip dana, pa me povukla zelja da se pridruzim ovoj zajednici....pa ukratko o tome kako se ja borim sa zamkama kladjenja
    Moj način igre je takav da vežem nekoliko po meni "sigurnih" tipova...imam listu od cca 100 timova ili pojedinaca koje smatram dominantnima u svojim ligama, odnosno sportovima, te sa te liste slazem svoje dnevne listice...vecinom odigram jedan listic dnevno, eventualno subotom ili nedjeljom po dva...neke dane nista, jer mi nema "mojih" timova taj dan...prosjecna kvota mi je oko 2,50
    Puno srece svima
  4. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to Dobardan1978 in Nova/Stara strategija - Opasna progresija   
    Prvi krug okoncan, pao sam na utakmici Mjondalen-Frederikstad, bilo je 0-1, u minusu sam 100 unita, nebitno. Zanemario sam lose vremenske uslove u Skandinaviji i to me kostalo. No iz svake greske se nauci nesto novo. Idemo dalje ali ne danas, oreskacem dok ne naidje meni zanimljiva ponuda.
  5. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to Dobardan1978 in Nova/Stara strategija - Opasna progresija   
    1. krug. Ulog 100. Kvota 1.52
    Turska, Manisaspor - Altinyurdu  over 1 5
    Ceska, Sigma B - Pribram.       over 1.5
     
    Imam neki osjecaj da cu odmah na ovome pasti, los je mozda izbor ali ponavljam, zadnjih dana su samo padovi i to na tipovima u koje sam bio 100% siguran, tako da me ovaj eventualni pad nece puno brinuti, navikao.sam na neuspijehe..
  6. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to Dobardan1978 in Nova/Stara strategija - Opasna progresija   
    Ne sjecam se kada sam zadnji put imao ovako los tjedan za kladjenje. Frustracije su nastale uveliko, prilicno sam izgubljen u svamu i dosao sam u dilemu ili da prestanem skroz na neki puno duzi period ili da se skroz restartujem i krenem iz pocetka. Odabrao sam ovo drugo jer ako sam jeo govna cijelu sezonu, onda sam odlucio da tu losu sezonu i zavrsim tako. Buduci da sam unistio i banku, nisam bas u mogucnosti da biram sta i kako da igram. Stoga se vracam staroj strategiji koja iako je veoma rizicna, predstavlja mi trenutno jedino pravo rijesenje. Ako nista, ogranicit cu novac koji cu riskirati i vjerovatno izgubiti na kraju ali nikad se ne zna. Sa ovom strategijom sam u proslosti imao mozda i svoje najvece dobitke i profite u dugoj kladionicarskoj povijesti. Stiga nema ni drugih boljih alternativa niti razloga da ne pokusam ponovo sa ovom strategijom. Nadam se da admini na ovom ionako mrtvom forumu nemaju nista protiv da ova moja tema i ostane aktivna a ja cu nastojati unositi podatke o svemu sto igram, mozda uz poneki komentar i slicno. 
    Takodjer dobro dosli su svi vasi i komentari i kritike na samu strategiju ali i svi dnevni i aktuelni prijedlozi za kladjenje koji ce se uklapati u ovu strategiju.
     
    STRATEGIJA PROGRESIJA: Igra je veoma jednostavna. U preko 95.00% slucajeva je kladjenje na nogomet. Kladim se na 2 susreta koji pocinju isti dan i u slicnom periodu. Samo dvije vrste oklada se biraju, ili ekipa daje gol.ili 2+ na cijeli susret (dakle over 1.50). Takodje neke od online kladionica daju mogucnost za istovremeno kladjenje na obe te opcije istovremeno  za jedan susret pa eto i to moze proci. Uslov je jos da je kvota minimalno 1.20 po jednoj utakmici. Dakle taj double bi u prosjeku bio sa kvotama od nekih  1 40 do 2.00 u bas rijetkim slucajevima. Uglavnom igram na zicere a tu su kvote na takve oklade naravno male ali prolaze. Ne igram bas velike  zicere gdje kladionice daju mizernih 1.30-1.50 na over 2.5.
    Niz krecem sa oroizvoljnim ulogom, prave cifre nevu unositi ali radi lakse evidencije svaki niz krecem sa 100 unita (moze biti eura, dolara, kuna, maraka, japanskih jena, nebitno).
    Kada padnem, krecem ponovo sa istim ulogom. Da li cu ikada doci do iznosa kada cu reci STIP  i napraviti isplatu, to ne znam, ostaje nam da vidimo...
     
    Nesto kasnije unosim svoj prvi listic..
     
     
  7. Sviđa mi se
    IzudinB got a reaction from Goksim in Novosti vezane uz UEFA natjecanja   
    Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka

  8. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to FamilyGuy in Australian Open 2023   
    Casper Ruud - Jenson Brooksby 
    TIP: Jenson Brooksby uzima set

    Casper Ruud je favorit u ovome meču, ali Norvežanin nije u idealnoj formi. Mučio se u 1.kolu protiv 110. igrača svijeta Machaca i očekujem da mu i danas probleme zadaje nimalo bezazleni američki tenisač Brooksby. 
     
    Očekujem da Amerikanac ovdje uzme barem set. 
     
     
  9. Pratim
    IzudinB reacted to FamilyGuy in Australian Open 2023   
    Stefanos Tsitsipas osvaja Australian Open
    Moja dugoročna oklada za ovogodišnji Australian Open je da će Stefanos Tsitispas ovdje osvojiti svoj prvi Grand Slam naslov. Slažem se sa kladionicama i smatram da je Novak Đoković prvi favorit turnira, ali ipak mislim da srpskog tenisača ne očekuje samo šetnja do jubilarnog 10. osvajanja ovog turnira. Ono što ide na ruku ovoj mojoj okladi je činjenica da Tsitsipas se sa Đokovićem može susresti tek u finalu, pa eto ako dođe do toga u bet365 će se moći razmišljati o cashoutu. 
    Svoju okladu temeljim na dobrim predstavama Tsitsipasa na početku ove sezone. Dobio je sva 3 ekzibicijska meča u Dubaiju, a onda potvrdio da mu Australija odgovara jer je u sklopu United Cupa ostvario četiri pobjede u četiri odigrana meča. Tsitsipas je na zadnja dva Australian Opena igrao polufinala što je pokazatelj da mu ova podloga odgovara. Za prolazak ovog para biti će ključno 1.kolo. Tsitsipas je ispao na US Openu u 1.kolu prošle godine, 2021. ispao je na startu Wimbledona odmah u prvom meču. Gledao sam par njegovih mečeva na United Cupu i Grk je pokazao mentalnu stabilnost, a to će mu trebati ovdje jer se od njega očekuje dobra igra i rezultat na ovome Grand Slamu. 
    3.nositelj turnira ima okej ždrijeb. Halys će biti dobar test da vidimo je li spreman Tsitsipas za iskorak. Bude li sve išlo po planu, Tsitsipasa bi u polufinalu čekao sraz sa Medvedevom. Rus je slavio u oba polufinala Australian Opena, ali „Medo“ nakon izgubljenog finala Australian Opena kao da više nije toliko ubojit i dođe li do tog susreta mislim da će Tsitsipas pokazati da je u ovome trenutku u boljoj formi nego je to Daniil.
    Ja sam odigrao ovaj tip po kvoti 15, trenutno je tečaj na Grka 13 i mislim da ta oklada ima šanse. Sretno tko isprati. 
     
     
     

  10. Sviđa mi se
    IzudinB got a reaction from majstorchina in Bet365   
    Postoji bonus ali za sada samo za nove članove bet365 kladionice. Ukoliko bi bilo nekih novih bonusa javit ćemo ovdje na forumu, tako da budite u pripravnosti
  11. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to FamilyGuy in Week 7   
    SF 49ers - Kansas City Chiefs 
    tip: pobjeda SF 49ers 1.95 @bet365 
    Ovo je utakmica u kojoj ce 49ersi pokazati da se imaju pravo nadati osvajanju superbowla ove sezone. Obrana San Francisca je izvrsna i na domacem terenu ce zadavati puno briga ofezivnoj liniji Chiefsa. Nick Bosa se vraca u sastav 49ersa i stvarati ce jos više pritisaka. 
     
    Napad 49ersa nije sposoban biti opasan dodavanjima kao Chiefsi, ali su zato jako dobri u run igri. Chiefsi se dosta muče u branjenju tog segmenta igre i tu vidim prednost 49ersa. 
     
    Domaci teren, izvrsna obrana 49ersa i dobro uhodana igra probijanjem trebala bi biti dovoljna da nadjača sav talent i vic u igri koji može učiniti Patrick Mahomes na drugoj strani. 
  12. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to zoom-zoom in Week 5   
  13. Sviđa mi se
    IzudinB got a reaction from blacky44 in Wimbledon 2022.   
    Tko će osvojiti Wimbledon? Evo što kažu kladionice
    BRANITELJ naslova u Wimbledonu Novak Đoković svoj pohod na 21. Grand Slam naslov počet će protiv Južnokorejca Kwon Soon-woa, dok drugi nositelj Rafael Nadal u prvom kolu ide na Argentinca Francisca Cerundola, 42. igrača svijeta. Mlada španjolska zvijezda u usponu i peti nositelj Carlos Alcaraz na startu će se sučeliti s Nijemcem Jan-Lennardom Struffom.
     
    Gledajući dalje u ždrijeb, ako budu uspješni, u četvrtfinalu bi se mogli susresti Đoković i Alcaraz te Nadal i Kanađanin Felix Auger-Aliassime. Serena Williams, koja zbog ozljede nije odigrala pojedinačni meč godinu dana, u borbu za 24. Grand Slam naslov kreće protiv Francuskinje Harmony Tan, 113. na WTA listi. Ako ju prođe, čeka ju Sara Sorribes Tormo, a u trećem kolu prošlogodišnja finalistica Karolina Pliškova.
    Wimbledon, prvo kolo
    Novak Đoković - Kwon Soon-woo Rafael Nadal - Francisco Cerundolo Carlos Alcaraz - Jan-Lennard Struff Serena Williams - Harmony Tan Prema kladionicama, Novak Đoković je favorit za osvajanje Wimbledona. Drugi je Matteo Berrettini, a treći Rafael Nadal. Carlos Alcaraz na četvrtom je mjestu, a peti je Felix Auger-Aliassime. U obzir je uzeta ponuda stranih kladionica. Najpoznatiji teniski turnir na svijetu počinje u ponedjeljak, 27. lipnja.
    Igrači koji, prema kladionicama, imaju najviše šanse za osvajanje Wimbledona
    1. Novak Đoković - 1,92
    2. Matteo Berrettini - 6,5
    3.Rafael Nadal - 7,5
    4 Carlos Alcaraz - 9
    5. Felix Auger-Aliassime - 12
    Izvor: index.hr
  14. Sviđa mi se
    IzudinB got a reaction from Goksim in Wimbledon 2022.   
    Tko će osvojiti Wimbledon? Evo što kažu kladionice
    BRANITELJ naslova u Wimbledonu Novak Đoković svoj pohod na 21. Grand Slam naslov počet će protiv Južnokorejca Kwon Soon-woa, dok drugi nositelj Rafael Nadal u prvom kolu ide na Argentinca Francisca Cerundola, 42. igrača svijeta. Mlada španjolska zvijezda u usponu i peti nositelj Carlos Alcaraz na startu će se sučeliti s Nijemcem Jan-Lennardom Struffom.
     
    Gledajući dalje u ždrijeb, ako budu uspješni, u četvrtfinalu bi se mogli susresti Đoković i Alcaraz te Nadal i Kanađanin Felix Auger-Aliassime. Serena Williams, koja zbog ozljede nije odigrala pojedinačni meč godinu dana, u borbu za 24. Grand Slam naslov kreće protiv Francuskinje Harmony Tan, 113. na WTA listi. Ako ju prođe, čeka ju Sara Sorribes Tormo, a u trećem kolu prošlogodišnja finalistica Karolina Pliškova.
    Wimbledon, prvo kolo
    Novak Đoković - Kwon Soon-woo Rafael Nadal - Francisco Cerundolo Carlos Alcaraz - Jan-Lennard Struff Serena Williams - Harmony Tan Prema kladionicama, Novak Đoković je favorit za osvajanje Wimbledona. Drugi je Matteo Berrettini, a treći Rafael Nadal. Carlos Alcaraz na četvrtom je mjestu, a peti je Felix Auger-Aliassime. U obzir je uzeta ponuda stranih kladionica. Najpoznatiji teniski turnir na svijetu počinje u ponedjeljak, 27. lipnja.
    Igrači koji, prema kladionicama, imaju najviše šanse za osvajanje Wimbledona
    1. Novak Đoković - 1,92
    2. Matteo Berrettini - 6,5
    3.Rafael Nadal - 7,5
    4 Carlos Alcaraz - 9
    5. Felix Auger-Aliassime - 12
    Izvor: index.hr
  15. Pratim
    IzudinB reacted to unkdy in French Open 2022   
    Ja sam ovo odigrao jos u ponedeljak na GGBET, sada vidim zbog zdrijeba da je kvota na Djokovic narasla i moze se odigrat jos po vecu kvotu sada, Parimatch GGBET i ostali ruske klad jos drze 2.50 tako da ovi 3.25 su mi preterano value, ovo mi je vise zbog toga sto Rafa bio u katastrofalnoj formi (iako sam njegov fan i zeleo bi da osvoji) ali ovo je prvi RG na koji ide bez da osvoj turnir ili odigra finale na sljaci u karieri, dodajte na to hronicna ozljeda stopala mislim da nema sanse protiv Novak jos u 1/4 nema dovolno meceva na sljaci, ne vjeruem da moze uci u takav ritam i nivo da ugrozi Novaka toliko rano.
    Svakako glavna prepreka bice Alcaraz ali mislim da od njihov zadnji susret Djoka je jos podigo formu i protiv Felix i Cicipas izgledao neunistlivo i blizu 100% Dodajte na to Novakov mentalitet na slemova ne ocekujem da mali spanac moze da se nosi na 3 dobiveni setova.
    O Swiatek necu nista pisat ocekujem rutinsku pobjedu nema ko je moze dobit od ove ostale cirkuzantke cim se Barty penzionirala.

    Sretno nam bilo i nadam se na vecu aktivnost u ovu temu!

     

  16. Sretno nam bilo
    IzudinB got a reaction from unkdy in French Open 2022   
    French Open turnir počinje 22. svibnja a završava 5. lipnja. Evo koeficijenata na bet365 kladionici. Carlos Alcaraz favorit za osvajanje, Novak Djokovic drugi, a Tsitsipas i Nadal treći...Što se tiče ljepšeg dijela tenisa Iga dominira. Tko po vama osvaja ove godine?
    Muškarci

    Žene

    (Koeficijenti 20.5. u 15:50 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
    DIREKTNI LINK NA PONUDU
  17. Sviđa mi se
    IzudinB got a reaction from Goksim in French Open 2022   
    French Open turnir počinje 22. svibnja a završava 5. lipnja. Evo koeficijenata na bet365 kladionici. Carlos Alcaraz favorit za osvajanje, Novak Djokovic drugi, a Tsitsipas i Nadal treći...Što se tiče ljepšeg dijela tenisa Iga dominira. Tko po vama osvaja ove godine?
    Muškarci

    Žene

    (Koeficijenti 20.5. u 15:50 CET) 
    Koeficijenti su podložni promjenama
    DIREKTNI LINK NA PONUDU
  18. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to darko56 in ATP CH Morelos (Mexico, Hard)   
  19. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to darko56 in ATP CH Morelos (Mexico, Hard)   
    Morelos Kicks Off Mexican Swing
    The first of six tournaments in Mexico, the Morelos Open kicks off a celebration of tennis in the country. Located at the Hotel Camino Real Sumiya, the hard-court event has featured Alexander Bublik as its champion in 2017. It is followed by tournaments in Guadalajara, Monterrey, San Luis Potosi, Leon and Puerto Vallarta.
    Izvor: ATP
  20. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to Stefy in Skrill (moneybookers)   
    Uspeo sam rešiti, kartica je iz nekog razloga bila blokirana. Poslao sam im poruku i rešeno sve kroz sat vremena.
  21. Sviđa mi se
    IzudinB got a reaction from Leedsfan in Bet 365 pitanja   
    Ti si možda otvorio sekciju za Rules. Evo kako sam ja išao na Live Chat sa njima, korak po korak pa nadam se da će ti pomoći.
    Prebacio sam raspravu u temu za bet365, tako da ovdje možemo pričati o ovakvim temama, ostavit ćemo dnevne tipove za analize
    1. Skrolaš na dno stranice i ideš "Contact Us"

    2. Otvorit će ti ovaj prozor, gdje odeš na "Open Chat" 

    3. Otvorit će ti se ovaj prozor, gdje ideš u tvom slučaju na "Other" i "Join Chat".

    4. Pisat će ti koliko ljudi čeka na razgovor i zatim ideš "Join Chat".

    5. I evo kako izgleda kada se pridružiš. Čekaš u redu, kada trojica prije tebe završe, javi ti se neko iz supporta i onda možeš pojasniti svoj problem. Nadam se da će ovo pomoći

  22. Sviđa mi se
    IzudinB got a reaction from blacky44 in Bet 365 pitanja   
    Ti si možda otvorio sekciju za Rules. Evo kako sam ja išao na Live Chat sa njima, korak po korak pa nadam se da će ti pomoći.
    Prebacio sam raspravu u temu za bet365, tako da ovdje možemo pričati o ovakvim temama, ostavit ćemo dnevne tipove za analize
    1. Skrolaš na dno stranice i ideš "Contact Us"

    2. Otvorit će ti ovaj prozor, gdje odeš na "Open Chat" 

    3. Otvorit će ti se ovaj prozor, gdje ideš u tvom slučaju na "Other" i "Join Chat".

    4. Pisat će ti koliko ljudi čeka na razgovor i zatim ideš "Join Chat".

    5. I evo kako izgleda kada se pridružiš. Čekaš u redu, kada trojica prije tebe završe, javi ti se neko iz supporta i onda možeš pojasniti svoj problem. Nadam se da će ovo pomoći

  23. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to CarlosBacca70 in Takmičenje   
    Pozdrav kolege, 
    Šta mislite o tome da se napravi takmičenje u analizama, analizama od tipa minimalno 800 slova. Svaki takmičar ima pravo recimo na dan postaviti 3 tipa, i na kraju mjeseca se proglasi pobjedik i tako svaki mjesec. Minimalan broj analiza za jedan mjesec recimo da bude 15 - 20 analiza. Još samo treba smisliti koji će biti način bodovanja, imam ja u glavi nekoliko varijanti. Mislim da bi bilo jako zanimljivo, ako bude puno takmičara mogu se napraviti i dvije lige, a može se tu dodati još mnogo toga... 
  24. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to zoom-zoom in NFL 2021/2022   
    Sorry ako sam koga zaje...
    1.poluvrijeme su odlicno udvajali Chasea, a drugo je Mahomes totalno podbacio, ostao sam kratak jedan TD i 30 jardi kod Chasea.
  25. Sviđa mi se
    IzudinB reacted to Ivan98 in Subota 29.01.2022   
    Pozz drugovi , dosadni pozdrav iz karantene 
    "Pozitivno testiran bez simptoma , ja se sjeba od dosade "
    Ide Par prijedloga od mene za veceras  kroz dan 
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use