Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

JoKer

Članovi
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JoKer

  1. Pozz, ne znam da li je iko govorio na ovu temu ali mislim da ima zainteresovanih definitivno. 

    ''Zanimanje'' koje sve više je trn u oku vladama, poreskim itd.  pogotovo u BiH gdje ovo zanimanje jos nije zakonom uredjeno. Koliko znam postoji samo predlog o zakonu da svaki freelancer duzan sam obracunati porez od 10% te dodatnih 4% za zdravstveno s tim da nema ni radni staz niti zdravstveno osiguranje?

    U Srbiji mislim da je regulisano tako sto svaki freelancer placa 200e mjesecno ali od 01. januara navode neke promjene. 

    Ne znam koliko ovde ima freelancera ali svakako bi valjalo razmijeniti informacije, sazanja o zakonima itd. ? Ovo je dosta korisno za drzavu jer im mladi ljudi donose paru u drzavu iz vana ali jos nikako da regulisu zakonom barem u BiH. Ako grijesim neka me neko ispravi? Ne znam kako je stanje i pravilnik u HRV i ostalim drzavama?

  2. prije 2 minute, Goksim said:

    Da, ali su koeficijenti i limiti smješni, ponuda lošija od online kladionica i imaju manipulativni trošak i porez na dobitak. Uz to, pravila kod klađenja npr. na kartone su bezobrazna jer npr. kladiš se na broj žutih kartona ali drugi žuti karton koji je uredno pokazan igraču neke zemaljske kladionice ne broje što je apsurdno. Kao da u pravila stave i da se kod klađenja na 1X2 zadnji gol na utakmici ne broji. Uz to SuperSport crveni ne broji kada je broj kartona u pitanju. 

    Zemaljske kladionice su do prije par godina, kada su imali greške, lošije informatičke sustave i kada nije bilo manipulativnog troška bile raj za klađenje. Sa svim ovim, te još njihovim izmjenama pravila toplo bi svima preporučio da ne igraju u zemaljskim kladionicama jer je uz sve navedene prepreke gotovo nemoguće dugoročno biti u plusu. Sa online kladionicama poput bet365 online kladionica" rel="">bet365 ( bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska ), 1xbet" rel="external nofollow">1xbet , unibet" rel="">unibet , Betfair" rel="">Betfair mogućnosti za zaradu su puno veće. 

    Slazem se, samo sam htio reci da ove dvije kladionice (koje ja znam) ne obracaju paznju odakle si uplatio a gdje si isplatio. Npr i sa psc uplatis a u poslovnici isplatis itd.

  3. prije 5 sati, Goksim said:

    Sve kladionice imaju jednostavnu politiku koju im je regulativa nametnula. Isplata je moguća samo na način na koji je napravljena i uplata. Razlog je sprećavanje pranja novca i sl. Dakle, ako uplatiš novce preko skrilla iste ćeš, nakon što sa njima i igraš te potencijalno dobiješ neki iznos, moći i isplatiti. 

    Naravno, ako je uplata napravljena metodom na koju se novi ne mogu isplatiti npr. paysafecard, onda je za isplatu ponuđena jedna od drugih dostupnih opcija, ovisno od kladionice. 

    Na SuperSport i WWIN mozes uplatiti preko bilo cega i isplatiti gdje god hoces

  4. prije 18 sati, Elon said:

    Imam problem s Neteller-om. Prvo je bilo je moguće prebaciti sredstva na Neteller. Sad kažu da račun nije validiran, ne mogu da izdaju karticu, ne mogu da prebace novac na banku moje države... Traže dokumenta, iznova, iznova, iznova i vade se da slike nisu jasne (a bile su jasne kad su mi zadužili bankovnu karticu). Blago onima u Unicredit banci kojima nije dozvoljen transfer. Zarobljen novac, uf :( Ima li iko ideju šta mi je činiti?

    Pa mozes li prebaciti sa netellera na skrill pa sa skrilla isplatiti?

  5. prije 5 sati, Gigi said:

    Enes Kanter Ukupno poeni, skokovi i asisti 27.5+ 1.83 bet365 online kladionica" rel="">bet365

    U prve 4 tekme je prebacio ovu granicu, a sad ide na ekipu koja najlošije brani upravo centar.  Adams, Gobert, a pogotovo Jokic i Ayton dominirali su pod obručem i imali lagane double-doublove. Ako ne dođe do nekog BO jako brzo mislim da ovo lagano ide. Očekujem 15 10 partiju, nek ubaci još koji asist i ovo lagano ide 30+. 

    Krece s klupe, dobice manje minuta, sretno.

  6. prije 4 sati, jansavc said:

    pozdrav svima, ipak moram tu stavit moje mišljenje, ova granica 18,5 za kvotu over 2,25 je za mene must bet, Luka može igrat protiv svakog jer ima sve šta treba a vjeruj, da još nije došla utakmica kad mu krene šut za 3, danas če sigurno uzet opet 15 plus šuteva ako tu dodajem  još pokoji slobodni onda imamo potencialnih 30 plus poena ako u ovo uzmem barem 5 pokušaja za tri  blizu 35... za ovaku kvotu to treba uzet, samo ako brzo dobie faule onda problem al under kod njega sad u ovom trenutku na kvotu 1,57 nikako… čovjek nema granice na over…. vjerujem, da če i danas biti onaj pravi... prošlo utakmico bio na 12 u 1. četvrtini…. pa stao onda… iz utakmice u utakmicu če bit bolji… i za koji mjesec nečemo više imat ovake granice izpod 20,5...  i kvota 2,25 zbog toga uzimam dok traje…..

    I vraca se Harison Barnes sto znaci da ce otkinuti koji sut i Doncicu i Smithu. Realan under na 18,5

  7. Barton (Denver)+11,5 mozzart, vecina je ili 11,5 ili 12,5

    Glavni razlog izostanak najveceg potrosaca lopti Geri Harrisa pa bi Barton morao dobiti vise minuta a i u finoj je formi. Mislio sam Jokica ali tesko je sa Gasolom..

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use