Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Snježni kralj, Skijanje muški slalom, Zagreb, 06.01.2010. (Ivica Kostelić)


Goksim

Recommended Posts

Kao prvo bi napomenuo da je vjerojatno došlo vrijeme, nakon pogođenog tečaja 8,00 i 3,00 (tj. doublea 24,00), da promašim pick, pa sugeriram oprezniji ulog. Ipak, ima i previše faktora koji su na strani ovom betu i mislim da je ovo ogroman valuebet, valuebet koji se jako rijetko viđa u toj mjeri, i rađe ću ovo odigrati i ako treba pasti na ovome pri poštenom koeficijentu, jer je za tečaj koji se nudi ovo itekako vrijedno rizika.

Na Sljemenu nas očekuje prava poslastica za ljubitelje skijanja budući da imamo prilike gledati, nakon ženskog, i muški slalom. Do prije par godina je ovako nešto bilo nezamislivo, međutim najviše zahvaljujući obitelj Kostelić, i Sljeme je našlo svoj datum u pretrpanom FIS kalendaru. Zagreb se je dokazao kao skijalište sa jednom od najboljih, ako ne i najboljom, atmosferom te su na Sljemenu svi posebno motivirani.

Utrka na Sljemenu je jedna od utrka gdje rijetko tko ide na glavu i svi ipak voze nešto rezerviranije i opreznije, a razlog tome je što prvih 30 natjecatelja dobiva novčane nagrade, što nije slučaj drugdje, pa je za očekivati da će biti malo ispadanja, a ako netko i ispadne, ukoliko će to biti moguće, pokušati će se vratiti i završiti utrku (pogotovo u drugoj vožnji). Ovo se je pokazalo točnim u ženskom slalomu od prije par dana i ne vidim zašto sličan pristup nebi bio i u muškoj konkurenciji...

Dosta je nezahvalno prognozirati pobjednika, pogotovo kada se zna da u muškom slalomu bar 7-8 skijaša gotovo ravnopravno konkurira za prvo mjesto. Ovaj bet će biti koncentriran iskljucivo na Ivicu Kostelića, pa evo najnovijih vijesti vezanih uz njega...

Ivica Kostelić je vrhunski skijaš koji je dugi niz godina u samom vrhu skijanja, a njegova najjača disciplina je upravo slalom. Ipak,  Ivica nije nastupio u Svjetskom kupu nešto više od mjesec i pol dana, a u tom periodu je pokušavao riješiti problem sa leđima koji ga je skupo stajao u finišu prošle sezone. Da peh Ivici, kojeg ozljede ne maze, bude veći prije gotovo dva mjeseca morao je na operaciju koljena tj. meniskusa i ligamenata. Operacija je na sreću dobro prošla i oporavak tece dobro, možda je malo i prebrz s obzirom na ozbiljnost operacije, međutim Olimpijske igre u Vancouveru se bliže i nema mjesta sporom oporavku.

"Ozljede medijalnog meniskusa i ligamenta su najčešće ozljede kod skijaša, a koliko znam Ivici to nije prvi put da je podvrgnut takvom tipu operacije. Uobičajeni oporavak od takve ozljede za profesionalnog sportaša jest oko mjesec dana, no sigurno je da bi mu dobro došlo još dva tjedna bez natjecateljskog tempa", rekao nam je lječnik KB Merkur Nenad Medančić, te nam odgovorio bi li amaterski skijaš također mogao tako brzo na stazu.  (Index.hr)

"S obzirom na to da je još prije samo tri tjedna bio na operacijskom stolu, hrvatski skijaški ban od srijede (15.15, 18.30) ne očekuje puno:

– Ne mogu vam reći koliko mogu jer to ne znam. Naime, operacija nije obična stanka jer ste jedno vrijeme na štakama, pa onda jačate mišiće, pa sve počinjete ispočetka. Bio bih sretan ulaskom među deset. No, tko zna, možda sam sebe iznenadim.

Nakon ubrzanog oporavka od artroskopske operacije koljena izvedene 13. prosinca, Ivica je počeo skijati 28. prosinca. Dva je dana skijao između čunjeva, a tek potom između kolaca.

– Na Staru godinu skijao sam po ledu, testirao sam koljeno do kraja i tada sam već znao da mogu izdržati sljemensku utrku. Doduše, koljeno je još natečeno i boli me kada je staza grbavija. Za mene bi najbolja bila staza sa što manje rupa i stuba." (vecernji.hr)

"Vrlo mi je bitno da nastupim na Sljemenu, ali ne iz sentimentalnih razloiga, već da ostvarim kompletan cilj priprema za ZOI u Vancouveru. Imali smo ideju propustiti sve utrke u siječnju da zaliječim ozljedu, ali to ne bi bilo dobro, jer bih u Vancouver otišao sasvim van forme,' dodao je naš najbolji skijaš, koji nije siguran koliko može na Sljemenu, ali svejedno ide po što bolji rezultat.

'Ja sam sretan što uopće mogu nastupiti na Sljemenu, ali da se razumijemo, ovamo nisam došao tek nastupiti, niti zbog treninga. Dat ću svoj maksimum, pa možda iznenadim sam sebe."

'Koljeno me najviše smeta kad skijam po rupama, ali sljemenska staza je u jako dobrom stanju. Ovakvog slaloma nema na svijetu jer je razgiban, ima tempo i jako je dugačak. Ostali slalomi su negdje na 50 sekundi, a sljemenski je preko minute. Zato je najteži dio završnica na slalom-livadi, tada si užasno umoran, a staza visi na jednu stranu,' zaključio je Kostelić." (dnevnik.hr)

"Skijat ću najbolje što mogu u ovom trenutku i možda iznenadim samoga sebe. Nakon operacije i tri dana na štakama mišići su oslabili i u nekim sam stvarima morao krenuti iz početka. Na treninzima sam držao korak s Natkom i Daliborom i to je dobra vijest, a prema sadašnjem stanju bio bih jako zadovoljan da uđem među deset." (jutarnji.hr)

A sada malo o koeficijentima...

Lutrija je izbacila koeficijente za Ivicu Kostelića:

201001042309d.png

Kao što možete vidjeti koef. da će Kostelić biti među najboljih 5 je, blago receno, bezobrazan i iznosi samo 1,80. Napravio sam pravo malo "istraživanje tržišta" i gotovo sve online kladionice daju tečaj oko 4,00 da će Kostelić biti na postolju (dok je tečaj da će pobjediti oko 18,00 što ga svrstava kao osmom - devetog favorita). Ako je tečaj 4,00 da će Ivica biti na postolju zakljčite koliko je realno da je koeficijent 1,80 da će biti u prvih 5.

Da to malo i obrazložimo...

Bwin je u ponudu uvrstio dali će skijaš završiti u top 10. Iako među navedenim skijašima, vjerojanto iz gore navedenih razloga, nema Ivice Kostelića za primjer sam uzeo Raicha koji ima identičan koeficijent kao i Ivica, i za pobjedu i za postolje. Koef. da će Raich biti u top 10 je 1,75, dok je koef. da neće biti u top 10 1,95. Da je u ponudu uvršten i Kostelić koef. bi bio barem identičan ako ne i veći da će biti u top 10, a kao što možemo primjetiti taj koef. je gotovo identičan kao koef. koji lutrija daje da će Ivica biti u top 5.

Zaključak je da Lutrija neopravdano favorizira Ivicu te da u obzir nisu uzeli sve činjenice...

Dakle, Ivica Kostelić je zadnju utrku u Svjetskom kupu odvozio prije nešto više od mjesec i pol. Dok su ostali natjecatelji uredno trenirali i nastupali u prosjeku dva puta tjedno Ivica Kostelić je vrijeme proveo na operaciji medijalnog meniskusa i ligamenta koja je bila prije samo 3 tjedna. U međuvremenu je radio na kondiciji koliko je  mogao kako bi ostao u formi ali činjenica je da je fizički puno lošije pripremljen nego na samom početku sezone tj. prije operacije, a također je jasno da je slabije fizički pripremljen i u odnosu na druge skijaše koji su redovno trenirali i nastupali u Svjetskom Kupu. Nakon što više od mjesec dana nije stajao na skijama, 28.12. je prvi put nakon operacije stao na skije. To je nešto više od tjedan dana prije utrke.

Nastup na Sljemenu je do prije par dana bio upitan i jasno je da Kostelić nije 100% spreman što je i sam izjavio i ne zna šta očekivati. Bilo je upitno dali će nastupiti na Sljemenu, međutim Olimpijske igre se opasno bliže i mora intenzivno raditi na formi kako bi vratio kondiciju i osjecaj. Naravno da će Ivica dati svoj maksimum i da će pokušati oduševiti domacu publiku, međutim s obzirom na sve nedaće koje su ga zahvatile ove sezone pravo je čudo što će uopće nastupiti 3 tjedna nakon operacije i realno teško se može očekivati neki visoki plasman.  Izjavio je da bi bio jako zadovoljan da uđe u top 10. Dakle ni sam ne računa da bi realno mogao biti u top 5 s obzirom na sve što je prošao.

Uz sve treba još jednom ponoviti da je ovo najduža slalomska utrka gdje svaka vožnja traje oko minute. Ako uzmemo u obzir da je Kostelić nakon operacije slabije fizički pripremljen upravo bi za njega ovo trebao biti najveći hendikep te očekujem da će zadnju trecinu svake vožnje izgubiti dosta, kao i u ženskom slalomu Ana i Nika... I sam je izjavio: Ostali slalomi su negdje na 50 sekundi, a sljemenski je preko minute. Zato je najteži dio završnica na slalom-livadi, tada si užasno umoran, a staza visi na jednu stranu.

Koeficijenti da će Kostelić biti od 6.-10. mjesta (4,00), od 11.-15. mjesta (8,00) te od 16.-30.mjesta (18,00) nisu niti malo realni. Očito je bookmaker isti onaj koji je stavljao ponudu i za ženski slalom (oni koji su češće na forumu znaju o čemu pricam). Vjerojatno su u obizr uzeti samo prijašnji Kostelićevi rezultati, međutim uz navedene činjenice ovaj koeficijent je IMO nekoliko puta viši nego što bi trebao biti.

Ma da najspremniji i najbolji skijaš starta koef. da će biti od 16.-30.mjesta ne može biti 18,00 jer je skijanje sport u kojem 2-3 manje greške ili jedna velika greška mogu uvjtovati ovakav rezultat.

Također bi spomenuo da sma malo pručavao zadnje slalomske utrke i gotovo uvijek je zaostatak od 1.90 dovoljan da bi se bilo na 16.mjestu. Da budem iskren očekivao sam da će taj zaostatak trebati biti i veći, međutim po statistici je 1.90 dovoljno (ukoliko prvi ne napravi razliku od sekunde u odnosu na konkurenciju, međutim to se rijetko događa).

Dakle moji betovi su:

Ivica Kostelić (mjesto u ukupnom poretku):  6.-10. (4,00)  - sumnjam da će biti od 6.-10. mjesta i ovo bi preporučio igrati samo ako igrate sa vecim ulozima druga dva plasmana, pa kao malo osiguranje...

Ivica Kostelić (mjesto u ukupnom poretku): 11.-15. (8,00)

Ivica Kostelić (mjesto u ukupnom poretku):  16.-30.(18,00)

Lako moguće da ovaj bet nebude dobitan, ali ovdje rizik nije ništa veći nego kada igrate neku nogometnu utakmicu na favorita. Sve što nam treba je da Kostelić odvozi jednu lošiju ili spoiju vožnju, da napravi par malih greškica i da konkurencija bude na nivou. Uz sve navedene činjenice (ozljede, operacije, kondicija, duga staza...) smatram da se ovo mora odigrati.

Nadam se da će Kostelić završiti utrku na lošijem mjestu od 10.mjesta...

Btw. preporučiujem svima koji to planiraju da uplate što prije jer sam ja maloprije imao dosta autorizacija na ovom paru, a čak mi nisu niti dali odigrati sve što sam htio, ali uplatio sam 90% planiranog i zadovoljan sam...

http://svijetkladjenja.com/2010/01/05/snjezni-kralj-skijanje-muski-slalom-zagreb-06012010-ivica-kostelic-sljeme/

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav...  ovo jako zanimljivo izgleda :D

Ne razumijem se bas u skijanje pa me zanima koliko ima vožnji i šta se dogodi ako kostelic recimo padne?

Slalom ima dvije vožnje. Ako Kostelić padne onda nije završio utrku i onda je dobitan tip 15 (3,60).

Spomenimo i kako Ivica Kostelić zadnji put nije završio slalomsku utrku 25.02.2007. Dakle prije gotovo tri godine. Od tada je vozio 24 utrke i sve ih je uredno završio...

http://www.fis-ski.com/uk/604/613.html?sector=AL&competitorid=32043&type=result&category=WC&season=ALL&sort=&discipline=SL&position=&place=&Submit=Search&rec_start=0&limit=50

Link to comment
Share on other sites

Kostelić starta treći na sljemenskom slalomu!

Na službenom izvlačenju brojeva, održanom na Trgu bana Jelačića, glavni hrvatski adut dobio je izvrstan startni broj za sutrašnju utrku...

Ivica Kostelić može biti zadovoljan. Na izvlačenju brojeva za sljemenski slalom dobio je broj 3, možda i najbolji broj koji slalomaš može dobiti. Izvrsna je to pozicija za napad, u utrci u kojoj sam priznaje da očekuje plasman među 10 najboljih.

'Koljeno je dobro, jedan dan odmora je dobro došao. Plasman? Ne znam, ja ću skijati najbolje što mogu, nadam se da je to dovoljno za prvih 10,' izjavio je Ivica nakon jutrošnjeg treninga.

Startni broj 1 pripao je trenutno najboljem slalomašu, pobjedniku obje uvodne utrke Austrijancu Reinfriedu Herbstu. Nakon njega će startati Talijan Manuel Moelgg, pa Ivica, a nakon njega Rocca, Pranger, Hargin i Lizeraux, kao predstavnici prve skijaške jakosne skupine...

(dnevnik.hr)

Link to comment
Share on other sites

Startna lista muškog slaloma:

1. Reinfried Herbst (Austrija)

2. Manfred Moelgg (Italija)

3. Ivica Kostelić (Hrvatska)

4. Giorgio Rocca (Italija)

5. Manfred Pranger (Austrija)

6. Julien Lizeroux (Francuska)

7. Mattias Hargin (Švedska)

8. Benjamin Reich (Austrija)

9. Giuliano Razolli (Italija)

10. Michael Janyk (Kanada)

11. Andre Myrer (Švedska)

12. Silvan Zurbriggen (Švicarska)

13. Patrick Thaler (Italija)

14. Mario Matt (Austrija)

15. Marcel Hirscher (Austrija)

Link to comment
Share on other sites

"Sigurno je samo jedno - nikad se ne zna što će nam Kostelić pripremiti"

ZA IVICU Kostelića sezona je počela sjajno. U jednom je trenutku preuzeo vodeću poziciju u Svjetkom kupu, popeo se na slalomsko postolje u Leviju (2.  mjesto), ali ne bi to bio Ivica Kostelić kada se stvari ne bi zakomplicirale.

> Kosteliću treća sreća: Ivica 3. na stazi, Herbst prvi

Ozljeda leđa koja ga je prošle sezone u samom finišu sputala u utrci za veliki globus, ovaj put stigla je prerano. Ivica na stazi nije bio od Val d'Iserea, tamo od početka prosinca prošle godine. Nakon leđa, stislo je i koljeno, ali jedva zaliječenog Ivicu će ponijeti atmosfera na njegovom brdu. Nismo ni sumnjali da će biti spreman. Razmišljaju tako i njegovi kolege iz Svjetskog kupa.

"On je uvijek jednako opasan, mislim da bi jednako dobar u slalomu bio usred ljeta, bez obzira na stanku.", rekao je Rainfred Herbst, trenutni vladar svjetskog slaloma.

O Ivici, koji će na trećem izdanju muške utrke na Sljemenu startati treći, slično razmišljaju i skijaške legende. Na spomen Kostelića, odgovor glasi - Od tog čovjeka nikad ne znate što možete očekivati. Rekao je to legendarni Slovenac Jure Košir.

Ivica kao i uvijek, Sljeme iščekuje bez euforije. On će svoje oduševljenje atmosferom iskazati na stazi. Kao i proteklih godina, kada je dva puta doskijao do drugog mjesta.

Ove godine ne planira postati kralj Sljemena, kaže da bi ga pozicija u prvih deset itekako zadovoljila. No, za spust na zagrebačkoj gori, ionako je jedini kralj, još otkako je utrka rođena.

"Dobro je, zadovoljan sam startnim brojem. Koljeno? Jutros smo malo trenirali slalom, koiljeno nije boljelo, čak je oteklina manja. Ovaj dan odmora jako je važan za odmor koljena."

Staza je, poručio je Reno Fleiss, perfektno pripremljena.

"Da je temperatura minus 15, staza bi bila još tvrđa. Meni odgovara ovako kako jest, jer pretvrda staza ne bi odgovarala za koljeno. Staza je dobra ledena, organizatori će očistiti ovaj snijeg koji je danas pao i sve će biti ok."

Tko može iznenaditi favorite?

"Nema favorita, iako je jasno tko je trenutno u formi. Herbst, Pranger...  No, bilo tko iz prve skupine može se smatrati favoritom."

Mnogi ipak strahuju od Ivice. Ne mare za pauzu koju je imao...

"Vidjet ćemo... To nije samo pauza, to je prisilna pauza uz rehailitaciju. Sve je to šok za tijelo, narkoza, rehabilitacija. Smatram da je oporavak protekao dobro, ali teško je reći gdje sam u ovom trenutku. Za sada sve izgleda ok, osjećaj nije loš."

Olimpijske igre su pred vratima, koliki je pritisak zbog zadravstvenog stanja? Ipak je ovo trebala biti sezona za eksploziju.

"Pazim na zdravlje, posebno na leđa. Imam jako dobre fizioterapeute koji se bave koljenom, moramo paziti na zdravlje. Što bi me zadovoljilo u ovoj sezoni? Olimpijska medalja, svakako"

Nije trebao to niti reći, jer jasno je da sutra u noćnoj utrci očekuje da navijači zapale Crveni spust.

"Nadam se da će biti više ljudi nego na ženskoj utrci. Sljeme je svake godine spektakl, mislim da niti ove godine neće podbaciti."

Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Ivica nije završio... jel vozi 2 vožnju ili? Jel još ima šanse za nas :D

Nema, nalažost...

Prvi put nakon tri godine da ne završi slalom i baš je to moralo biti danas...

Samo sam se ovog scenarija i bojao... A imalo je lijepi zaostatak na prvom prolazu, bilo bi oko sekundu i pol sigurno na kraju...  >:( >:( >:( >:( >:(

Treba imati i malo srece, danas je nije bilo...

Link to comment
Share on other sites

Al opet pise da je u poretku, trenutno je 17.ti sa vremenom XX:XX

znaci li to da je moguce da bude 16-30.mj?

Nadam se da je tako

ne jer mora uć u drugu vožnju koja broji 30. skijaša znači trebao bi bit nrp 19. 23. il 28. mjesto...bet je pao nažalost pa i da odskija prvu vožnju a ima npr 37. vrijeme opet nemože bit od 16. -30. jer nije ušao u 2. vožnju....

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Ja korsitim CyberGhost VPN. Sportsbook mi je limitiran na 50centi, ali exchange ti vjerojatno nikad neće blokirat/limitirat jer se ne kladiš protiv njih, nego protiv drugih igrača. Isplata ide normalno preko payza ili deviznog.
    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use