Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Australian Open 2023


Recommended Posts

AUSTRALIAN OPEN 2023: Nole ponovno u svome dvorištu.

b551cad1c3bbdc1038ade8dad9fbd286.jpeg

 

22.1.2018. Datum zadnjeg poraza Novaka Đokovića na Australian Openu. Tada je u  4.kolu od Novaka Đokovića bio bolji južnokorejski tenisač Hyeon Chung u tri seta. Novak se oporavio od tog poraza te osvojio Australian Open i 2019,2020 i 2021 godine. Prošle godine zbog covid mjera Đoković nije ostvario sve uvjete za nastup na terenima Melbourne parka. Ove godine Novak je ponovno tu, u „svome dvorištu“ u Melbourneu i po mišljenju kladionica prvi je favorit za osvajanje naslova. Uspije li u tome za Đokovića bi to bio jubilarni deseti osvojeni Australian Open. Tečaj na tu okladu je 1.83 

Prema kladionicama drugi favorit turnira je Daniil Medvedev. Ruski tenisač igrao je finale Australije zadnje dvije godine. 2021. deklasirao ga je Novak u tri seta, a lani je Rus ispustio vodstvo od 2-0 u setovima protiv Rafaela Nadala. Kladionice daju tečaj 7 da će „Medo“ osvojiti ovaj turnir. Treći favorit je Stefanos Tsitsipas. Grčki tenisač je na zadnja dva Australian Opena stizao do polufinala te je očito je da mu uvjeti ovdje odgovaraju, a to je potvrdio i dobrim igrama na United Cupu. Vjerujete li u Grka da će ovdje osvojiti svoj prvi Grand Slam naslov koeficijent je 13. 

Branitelj naslova Rafael Nadal četvrti je favorit, a tečaj na njegovu obranu naslova je 17. Pitanje je koliko može Rafa na ovome turniru. Loše je završio sezonu Rafa na turniru najboljih 8 u Torinu,a nije dobro krenuo ni u ovu australsku pustolovinu u novoj sezoni  sa dva poraza na United Cupu. Problem za Nadala je što ga već u prvom kolu čeka zahtjevan protivnik u liku Jacka Drapera pa ne bi bilo ni preveliko iznenađenje da Rafa ekspresno ispadne. 

1976.godine je Mark Edmonson osvojio Australian Open. Od tada Australci čekaju na domaćeg pobjednika, a da će se to dogoditi ove godine i da će turnir osvojiti Nick Kyrgios tečaj je 17. Kyrgios je prošle godine igrao finale Wimbledona. Nick je strašan talent, ali tenis mu nikada nije bio na prvom mjestu. Bude li koncentriran dva tjedna na tenis uz gromoglasnu podršku domaćih navijača Kyrgios definitivno može biti mina. 

Od tenisača koji ulaze u konkurenciju iz drugog ešalona treba spomenuti Taylora Fritza na kojega je tečaj 19. Amerikanac je u uzlaznoj formi i sigurno želi bolji rezultat nego na US Openu gdje je ispao u 1.kolu. Felix Auger Aliassime ima također igru za vrstu podloge, na Kanađanina je koeficijent 21. Krug „realnih“ favorita zatvara talijan Janik Sinner sa tečajem 26. 

Uživajmo u dobrom tenisu u ova dva tjedna koja su pred nama i pokušajmo ostvariti što više dobitnih listića. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Stefanos Tsitsipas osvaja Australian Open

Moja dugoročna oklada za ovogodišnji Australian Open je da će Stefanos Tsitispas ovdje osvojiti svoj prvi Grand Slam naslov. Slažem se sa kladionicama i smatram da je Novak Đoković prvi favorit turnira, ali ipak mislim da srpskog tenisača ne očekuje samo šetnja do jubilarnog 10. osvajanja ovog turnira. Ono što ide na ruku ovoj mojoj okladi je činjenica da Tsitsipas se sa Đokovićem može susresti tek u finalu, pa eto ako dođe do toga u bet365 će se moći razmišljati o cashoutu. 

Svoju okladu temeljim na dobrim predstavama Tsitsipasa na početku ove sezone. Dobio je sva 3 ekzibicijska meča u Dubaiju, a onda potvrdio da mu Australija odgovara jer je u sklopu United Cupa ostvario četiri pobjede u četiri odigrana meča. Tsitsipas je na zadnja dva Australian Opena igrao polufinala što je pokazatelj da mu ova podloga odgovara. Za prolazak ovog para biti će ključno 1.kolo. Tsitsipas je ispao na US Openu u 1.kolu prošle godine, 2021. ispao je na startu Wimbledona odmah u prvom meču. Gledao sam par njegovih mečeva na United Cupu i Grk je pokazao mentalnu stabilnost, a to će mu trebati ovdje jer se od njega očekuje dobra igra i rezultat na ovome Grand Slamu. 

3.nositelj turnira ima okej ždrijeb. Halys će biti dobar test da vidimo je li spreman Tsitsipas za iskorak. Bude li sve išlo po planu, Tsitsipasa bi u polufinalu čekao sraz sa Medvedevom. Rus je slavio u oba polufinala Australian Opena, ali „Medo“ nakon izgubljenog finala Australian Opena kao da više nije toliko ubojit i dođe li do tog susreta mislim da će Tsitsipas pokazati da je u ovome trenutku u boljoj formi nego je to Daniil.

Ja sam odigrao ovaj tip po kvoti 15, trenutno je tečaj na Grka 13 i mislim da ta oklada ima šanse. Sretno tko isprati. 

 

 

 

Screenshot 2023-01-15 at 10.53.50.png

Link to comment
Share on other sites

Casper Ruud - Jenson Brooksby 

TIP: Jenson Brooksby uzima set

37F3C41C-B4F1-4471-BE7A-377607E8294B.thumb.jpeg.35fd9fac9fd9318ff572daae7ff97d2c.jpeg

Casper Ruud je favorit u ovome meču, ali Norvežanin nije u idealnoj formi. Mučio se u 1.kolu protiv 110. igrača svijeta Machaca i očekujem da mu i danas probleme zadaje nimalo bezazleni američki tenisač Brooksby. 
 

Očekujem da Amerikanac ovdje uzme barem set. 
 

 

Link to comment
Share on other sites

Daniil Medvedev - Sebastian Korda 

TIP: Sebastian Korda uzima set 

0553D8B9-3E5B-4611-B08E-C38C98782A4B.thumb.jpeg.a0b74bfb7ecbaa50e947ae8c74c6988d.jpeg
 

Ovo će biti prvi pravi test za Medvedeva na ovogodišnjem Australian Openu. Korda je u dobroj formi, igrao je finale Adelaidea koje je tjesno izgubio od Novaka Đokovića. Medo je bliži pobjedi no očekujem dobar otpor Korde i vjerujem da Amerikanac može uzeti barem set. 

Link to comment
Share on other sites

Kvota od 5.50 na Dimitrova je i te kako vredna za probat nocas, narocito u klad gde se predaja nakon 1 set racuna kao WIN kako sto je pinnacle.
Istina ne bi nikad uzeo protiv Nole da je fit ali ocito bilo da ima problemi sa nogom i produzio mec uz painkillera, ocekujem da izadje na teren i ako stvarno ne moze nakon set,dva da preda.
Sa druge strane Dimitrov je u ozbilnoj formi netipicno za njega al uvek igra dobro u Australiju, u prva 2 meca dozvolio samo 1 BP i ima oko 85% osvojeni pojeni na prvi servis, on je znao da namuci Djokovica i u najbolji dani i igra sa puno slajseva sto mislim da nece odgovarat Noletu i da ce se treba kretat puno po terenu

Od ostali parova ocekujem bez probleme da dobiju Rune -1.5 setova i De Minaur kao domaci dosta je Bonzi jednom sto preokrenuo Careni nakon 2-0 koj iskoristio samo 4 od 21 BP i nije u neku formu, taljan je svakak nivo ispod i je dobar za challenger igrace.
Bautista najverovatno dobice takodje al trenutna kvota je mizerna previse popadala da je oko 1.4-1.5 bih uzeo.

Sa WTA bez problema dobije Sabalenka i postavio bih onu u PS da nisam Runea, konacno se pribrala i igra stabilno i bukvalno raznosi na terenu, prosli mec nije imala nitu 1 dupla greska sto je nerealno za nju i bukvalno ocekujem da pocisti Mertens sa terena.
 

Link to comment
Share on other sites

Ovo je bio odgovor kolegi @unkdy, a postavit ću i ovdje pošto pratim AO, a van PŠ-a ništa ne postavljam na forumu već neko vrijeme pa da se malo aktiviram:

 

Nisam pratio što je sa Đokovićem.

Za Runea se mogu složiti mada je kvota mala na njega pa ne znam koliko je pametno igrati, ali po sažetku što sam vidio odlično se kreće i izgleda dobro. Očekujem da prođe.

Mislim da u ovom američkom dvoboju Wolf ide dalje. Čini mi se bolji, a ima i 2:0 u međusobnima.

Minaura ne bih nikako igrao, a pogotovo ne po ovome tečaju. Gledao sam Bonzia protiv onog Talijana Belluccia i izgledao mi je ok. Tada sam ga uzeo i uživo. Ne kažem da De Minaur neće proći, ali on mi nije igrač da bih ga po 1,2 uzeo.

I slažem se za Bautistu, ali isto iz principa neću igrati po ovome tečaju. Bautista ga dere i u zadnjim mečevima, ali jednostavno navijački sam na Murrayevoj strani. Uz to on se nikad ne predaje pa se nadam da može proći.

Osobno sam igrao Runea i Wolfa pa ćemo vidjeti.

Link to comment
Share on other sites

Novak Đoković - Grigor Dimitrov 

TIP: Grigor Dimitrov uzima setBA21FA97-FA56-49A5-8F45-EF8E4C6B4790.thumb.jpeg.1cac27149bd57b427a01d8f69e3d021c.jpeg

Nemam previše vjere u ovaj tip koji uzimam samo na račun ozljede Novaka. Dimitrov je odigrao dva kvalitetna meča ovdje i sa puno samopouzdanja može ući u ovaj meč. “Baby Fed” nažalost često nestane protiv najjačih ali danas ima priliku protiv “načetog” Novaka ostvariti dobar rezultat. Ne očekujem pobjedu Dimitrova, no očekujem dobru igru i da uzme Novaku barem set.

Link to comment
Share on other sites

Novak Đoković - Alex de Minaur

TIP: de Minaur uzima set

6F19CA7B-1E5C-48F9-B153-9BC2B801A94D.thumb.jpeg.40ec61ba0cc44bea81983395d2f7166e.jpeg

Novak Đoković ima problema sa ozljedom zadnje lože. Grigor Dimitrov nije uspio to naplatiti da osvoji barem set iako je bio tome jako blizu u 1.setu. 
 

Današnji test za Novaka biti će teži. Domaći tenisač Alex de Minaur izgubio je samo jedan set nakon 3 kola. Publika će biti glasna podrška de Minauru koji će svojom mladošću i energijom staviti na kušnju Đokovića koji očito igra ozljeđen. 
 

Nole je bez sumnje i tako ozljeđen favorit u ovome meču, no publika će gurati svog domaćeg favorita i mislim da je izgledno da će de Minaur osvojiti set u ovome meču.

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, FamilyGuy said:

Novak Đoković - Alex de Minaur

TIP: de Minaur uzima set

6F19CA7B-1E5C-48F9-B153-9BC2B801A94D.thumb.jpeg.40ec61ba0cc44bea81983395d2f7166e.jpeg

Novak Đoković ima problema sa ozljedom zadnje lože. Grigor Dimitrov nije uspio to naplatiti da osvoji barem set iako je bio tome jako blizu u 1.setu. 
 

Današnji test za Novaka biti će teži. Domaći tenisač Alex de Minaur izgubio je samo jedan set nakon 3 kola. Publika će biti glasna podrška de Minauru koji će svojom mladošću i energijom staviti na kušnju Đokovića koji očito igra ozljeđen. 
 

Nole je bez sumnje i tako ozljeđen favorit u ovome meču, no publika će gurati svog domaćeg favorita i mislim da je izgledno da će de Minaur osvojiti set u ovome meču.

Kakav debakl..

Link to comment
Share on other sites

@FamilyGuy @unkdy jel idemo sa Kordom noćas? Ja ću ga gotovo sigurno igrati, ali evo da vas pitam mišljenje. Čovjek igra odličan tenis. U Adelaidu isto odlično finale protiv Novaka, ovdje mu Medo nije mogao ništa. Protiv Hurkacza je bilo problema, ali i Poljak je izgledao jako dobro. Mislim da će ga Khachanov teško iznenaditi. Prošle sezone oba meča su otišla na stranu Korde.

Link to comment
Share on other sites

Moze Korda iako protiv Hurkac je bio jako nekonstantan upadao u neke lose crne serije, meni je blize over 3.5 pa ako bi igrao na Kordu onda bi stavio single 1 i over 3.5 setova, svakako mi je blizi pobjedi al ne vjeruem da ce bit metla 3-0

Ja osobno igrao Tsitsipas -1.5 setova i Pegula, ne vidim kako moze stara Vika parirat ovo sto igra amerikanka je tenis zreo za grand slam, tesko se probiva i vraca sve duboko i agresivna je, sa druge strane gledao Azarenku protiv Zhu bila jako nestabilna i nefokusirana mislim da ne moze se nosit nocas, igrali su prije 2 mjeseca i prilicno lako dobila Pegula

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use