Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA picks 21.11.2015


canca

Recommended Posts

01:30 L.James over 28,5 1.85 Wwin 


 


James je ove sezone na 27,3 ppg, 6,1 apg i 6,3 rpg. U zadnje vrijeme igra odlično i dosta preuzima na sebe, pogotovo jer ekipa ima dosta ozljeda. Chicagu je ubacio 25, Memphisu 12, Miamiju 29, Phili 22 i 31, New Yorku 23 i 31, Indiani 29, Utahu 31, Detroitu 30 i Milwaukeeu 37 i 27. Danas njegova ekipa dočekuje Atlantu. I jedna i druga ekipa imaju problema sa ozljedama, kod Atlante nema Bazemorea dok je Teague upitan. U Clevelandu nema od početka sezone Irvinga i Shumperta a sada su se ozljedila još dva igrača, dva startera, Mo Williams i Mozgov. Na Jamesa bi trebao ići Sefolosha, ali tko god ide zna se da ga ne može zaustaviti. Sada je još veći teret pao na Jamesa i Lovea, moraju izdržati do povratka ozljeđenih igrača što je možda mjesec dana. LeBron je u sjajnoj formi, u posljednjih 7 utakmica samo je jednom ostao ispod ove granice, protiv Milwaukeea preksinoć kada je zabio 27.


Link to comment
Share on other sites

CLEVELAND - ATLANTA - http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-cleveland-cavaliers-atlanta-hawks/

 

L. James (28,5) - over @ 1,90 marathonbet -> 19 poena

 

Znam da je margina malo poveća, no s obzirom da Cavsi nemaju pola ekipe onda će James uzimati još više toga na sebe i vjerujem bez previše glavobolje prebaciti ovo. Niti jedna ekipa nije u bajnoj formi, tako da očekivati BO ne bi bilo realno i mislim da James danas ne gine bar 40 minuta na terenu. Cavsi su bez Williamsa, Mozgova, Shumpreta i Irvinga što su sve veliki minusi. U posljednjih sedam utakmica James je redom zabijao: 31, 29, 31, 31, 37, 30 i 27 poena. U jako je dobroj formi, ima sve moguće ovlasti u ekipi i sa ovakvom formom i može napraviti jako puno. 

 

P. Millsap (17,5) - over @ 1,85 Lutrija -> 14 poena

 

Moguće je, zapravo vrlo vjerojatno da neće biti Jeffa Teaguea, što je za njih veliki minus, a za nas i Millsapa veliki plus. On ionako sa Teagueom dobro radi, a bez njega će sigurno imati pokoji šut više. Cavsi nisu nešto u postu, zapravo su dosta "šuplji" u tom dijelu igre. Millsap je u jako dobroj formi, a to dokazuje činjenica da je u posljednjih osam utakmica redom postigao: 22, 21, 22, 19, 14, 28, 17 i 23 poena. Dakle, jednom je ostao ispod margine i jednom na margini što nam sigurno daje puno pravo da ga i danas odigramo.

 

L. Aldrige (17,5) - under @ 1,85 Supersport - nije nastupio

 

Jasno je svima da Memphisa igra sjajnu obranu u postu, a kako i ne bi sa ogromnim Randolphom i prije svega vrlo inteligentnim Gasolom. Ne dopuštaju puno u tom dijelu igre, kod njih nema laganih šuteva i to je ono što je danas jako bitno. Aldrige u posljednjih osam utakmica: 10, 16, 16, 23, 17, 6, 11 i 20. Dakle, tek je dva puta prebacio ovu marginu, a ovo večeras će biti jedna od težih utakmica za njega. Ono što je isto tako veliki razlog za odigrati Aldrigea je njegov problem sa gležnjem i zapravo je upitan za večeras. 

 

Miami - Philadelphia - Phila under 89,0 @ 1,87 marathonbet -> 91 poen

 

Phila ima 0-13 ove sezone. Očajni su u napadu, doista očajni, a večeras će se suočiti sa jednom od najboljih obrana u ligi. Phila je u posljednjih pet utakmica redom upisivala: 85, 83, 86, 85, 88. Jasno je da su nemoćni, da imaju problema sa izostancima, a Miami je obranbeno uvijek nemilosrdan. Ne vjerujem da će Phila pronaći riješenje, jer ga zapravo nemaju za ovakve ekipe i čini se da im ide još jedan poraz protiv jako dobrog Heata. 

Link to comment
Share on other sites

23:00 D.Cousins over 26,5 1.85 Wwin

 

Popularni Rođo ove sezone bilježi 27,5 ppg, 11,1 rpg i 1.1 blkpg. Zabijao je: Clippersima 32 i 13 (igrao samo 15 minuta, ozljeda), Lakersima 21, Spursima 21, Detroitu 33, Netsima 40, Torontu 36 i Atlanti 24. Protiv Miamija nije igrao radi suspenzije koju je zaradio radi laktaranja Horforda. Večeras Sacramento gostuje kod Orlanda i Cousinsa čeka matchup sa Vučevićem. Prošle sezone im je ubacio 29 poena a slično očekujem i večeras. Dodatni plus ovome paru je najvjerojatnije neigranje Gaya koji je zaradio ozljedu ramena tako da bi Rođo trebao preuzeti još više lopti u napadu.  Rođo je jedan od dominantnijih centara u ligi, izvlači se dosta i uzima čak i šuteve za tri poena koje može bez problema pogoditi. Ove sezone dobio je i dobrog playa u vidu Rondoa koji je jedan od jačih asistenata u ligi i dobro hrani ekipu loptama. Iako je poveća granica, mislim da ide preko nje. Ušao je u odličnu formu, vjerujem da će biti i napaljen večeras jer je presjedio posljednju utakmicu i očekujem ga preko. 

Link to comment
Share on other sites

John Wall (Washington) 19,5 manje 1.85 Wwin.com / lokali -> 8 pts
 
Wall bi mogao biti rasterećen u napadu večeras. Beal je odradio trening, ali još ne zna da li će igrati. Nakon zagrijavanja pred tekmu će se znati jel starta ili ne.
Svejedno je value u underu, Wall ima 7 undera i 2 overa na ovu granicu od 19,5 poena.
 
 
Marcus Morris (Detroit) 13,5 više 1.85 Hrvatska Lutrija / 14.5 Supersport / PSK -> 18 pts
 
Marcus Morris iz Detroita ima dobar matchup večeras, Washington s te pozicije prima najviše poena, čak 24,8 poena, mladi Otto Porter nije baš najbolji u obrani. 
Marcus Morris na granici od 13,5 ima 4 undera i 8 overa.. 
 
 
Terrence Jones (Houston) 14,5 manje 1.85 Hrvatska Lutrija -> 18 pts (pred tekmu izašla vijest da Howard neće igrati, više minuta dobio Jones)
 
New York odlično brani PF poziciju (visoki rookie Porzingis), dopuštaju samo ~14.1 poena po tekmi s te pozicije, najmanje od svih momčadi.
Jones na granici 14,5 ima 4 undera i 4 overa, a 5 tekmi nije igrao zbog posjekotine na očnom kapku. Zadnje dvije tekme 8 i 10 poena, nije bio baš uspješan, spominju se neki zavoji na lijevoj ruci, pogledajte niže.
Vrijedi odigrati under, neće imati lagan posao u napadu, a možda ga i muči lijeva ruka 
 
Zadnje vijesti:
18.11.2015.
Jones (hand) was a game time decision but will play Wednesday, Jonathan Feigen of the Houston Chronicle reports.
Fantasy Analysis
Jones was spotted with bandages on his hand earlier Wednesday, and the team's shootaround was cancelled due to Kevin McHale's firing. These factors led to Jones' status being up in the air, however it appears he is good to go.
 
Jones was spotted Wednesday with bandages around his left hand, Calvin Watkins of ESPN.com reports. His status thus remains on uncertain ground for the Rockets' game later in the evening against the Trail Blazers.
Fantasy Analysis
This is the first mention of a hand injury for Jones, who recently returned to the court after a five-game absence with a laceration above his right eye. It may just be precautionary, but the Rockets canceled Wednesday's morning shootaround as a result of coach Kevin McHale's firing, leaving Jones' status for the game in limbo. Don't expect official word on Jones' availability to surface until closer to opening tip, making him a risky selection in daily lineups.
 
 
Ostali parovi koji mi se čine izgledni, ali mi se ne tipkaju analize. :)

Anthony 26,5 manje 1.85 WWin (9 undera, 3 overa) -> 14 pts
Wade 19,5 manje 1.85 WWin (nema lagan matchup, moguć blowout) -> 27 pts
Love 18,5 više 1.85 WWin (izostanak igrača u Clevelandu, veća odgovornost u napadu, ok matchup) -> 25 pts
Drummond 18,5 manje 1.85 Wwin -> 8 pts
Porzingis 11,5 više 1.85 HL -> 24 pts
Conley 15.5 više 1.85 HL -> 16 pts
Carter Williams 14.5 manje 1.50 HL -> 7pts
Calderon 7,5 više 1.85 HL (5 undera, 8 overa) -> 11pts
Paul George 25.5 više 1.75 HL -> 20 pts (6-17 šut, blowout)
Gortat 11.5 manje 1.85 HL -> 14pts
Middleton 13,5 više 1.85 WWin -> 8pts (3-11 šut, blowout)
Antetokounmpo 16,5 više 1.85 Wwin -> 9pts (blowout)
 
Sretno! :)
Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Ja korsitim CyberGhost VPN. Sportsbook mi je limitiran na 50centi, ali exchange ti vjerojatno nikad neće blokirat/limitirat jer se ne kladiš protiv njih, nego protiv drugih igrača. Isplata ide normalno preko payza ili deviznog.
    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use