Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA Playoff 23.4.2016


JackieJack

Recommended Posts

Boston-Atlanta, Atlanta +5.5 @1.60 Wwin

 

Ovaj hendikep na Atlanti po kvoti 1.6 se mora uzeti. Gledao sam ceo drugi mec i blago receno bio razocaran igrom Bostona. Razumem da je izostanak Bradleya veliki udarac za ekipu na obe strane, i u napadu a pogotovo u odbrani, ali kako je Boston ono odigrao je stvarno sramota. Takodje, Olynik je isto van stroja, a on je isto solidan suter sa klupe. Ovako ce se prva petorka nekako nositi sa Atlantom ali roster je svakako na strani gostiju. Mislim da ce ovo biti slican mec onom prvom po efikasnosti, mozda malo bolji po Boston ali i dalje mi je njihova pobeda upitna. Ovako, uz ovaj hendikep deluje dosta sigurno, savrsen za vezati sa jos nekim parom :)

Link to comment
Share on other sites

P.George over 25,5 1.85 Wwin i ostale kladionice 


 


PG ploditelj, očekujem ga večeras na visokom nivou. Toronto ima 2:1 i ovo je jako bitna utakmica za Pacerse. George u te tri utakmice zabijao 33, 28 i 25. U toj posljednjoj utakmici je ostao na granici, tj kako gdje jer ga je bilo i 24,5, ponajviše radi lošeg šuta za tri 1-8. Ispali stvarno dosta lopti a i dobija dosta slobodnh, samo u posljednje dvije utakmice imao je 23 slobodna a fulao je samo jedno. Glavni igrač Indiane očekujem opet da će ispaliti dosta šuteva i dobiti dosta slobodnjaka, nemaju odgovora za njega i ja ga vidim preko ove granice.


Link to comment
Share on other sites

M. Ellis over 12.5 @1.83 WilliamHill

 

WH drzi ubedljivo najnizu granicu na Ellisa. Ovo se mora uzeti, Ellis je posle Georgea druga napadacka opcija, uzece 14-15 suteva plus ako bude srece i po koje bacanje. George je redovno ubacivao vise ali iz utakmice u utakmicu ide sve teze i teze posto ga dosta udvajaju i glavni fokus odbrane je na njemu. Monta je solidan suter i za 3, a ima i brz prodor te zna ubaciti koji layup. Mislim da danas ide na 15+ poena.

 

Aminu over 7.5 rebounds @1.83 WilliamHill

 

Nisam uspeo nesto ranije ovo postaviti dok je bila na 7.0 ali i ovo je dobar tip. U prvoj i drugoj je isao preko ove granice sa skokovima, ocekujem ga ponovo preko. Igrace se run'n'gun kosarka i puno ispaljenih lopti tj. puno sansi za skokove. Aminu je isto i dobar ofanzivni skakac, tako da mozemo racunati i na koji skok u napadu tako da ukupno 8 skokova uz minutazu koju on dobija je svakako izgledno

Link to comment
Share on other sites

M. Turner over 10.5 @1.85 Supersport

Upravo su izasle vesti da ce Turner uci u startnu postavu sto automatski znaci vise minuta i vise suteva. Proslu je igrao 30+ i ubacio 17 poena. Mislim da je ovo poklon pa kome se svidi nek pozuri...

Zar je moguče da su več maknuli iz ponude?

Edit:

Ma, nisam skužio. Normalno da su maknuli kad je tekma več počela.

Link to comment
Share on other sites

Jefferson over 6.5 skokova @1.85 Supersport

 

Ista stvar kao i sa Turnerom. Jefferson upada u prvu petorku i imace puno vecu minutazu. U prosloj je izdominirao i sigurno ce ponovo puno lopti ici na njega. Osim toga Miami ima dosta sutera koji ce forsirati sut sa poludistance i 3 poena, ocekujem da Big Al sakupi barem 7 skokova.

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use