Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA tradeovi, novosti, komentari


canca

Recommended Posts

Lebron prešao granicu od 35 000 koševa,

Također svi koji se vole kladiti na košarku treba iskoristiti period dok neće biti davisa na oklade na Jamesa,jel sigurno će na svakoj toj utakmici ići preko svog prosjeka koševa koji je sada 25.9,to su pokazale i zadnje dvije tekme u kojima je to i pokazao u kojima je postigao 30 i 32 koša,a već iduća na rasporedu je protiv Miamia za dva dana,kojima je zadnju i uz davisa postigao 28  koševa,i u kojoj je ostvario triple double,

IMG_20210219_082909.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...

Kaos u Lakersima. Dvije zvijezde se sukobile na klupi, treća prijetila navijaču

LA LAKERSI izgubili su i drugu utakmicu nove NBA sezone, a u momčadi mahom ostarjelih zvijezda već se počela osjećati nervoza.

Phoenix Sunsi već su na poluvremenu vodili 15 razlike u Staples Centru, u trećoj četvrtini imali su ogromnih +32, a završilo je 115:105.

Dvije zvijezde Lakersa međusobno su se sukobile, a jedna je prijetila navijaču, koji je zbog reakcije izbačen iz dvorane.

Izgledalo je kao da će se Anthony Davis i Dwight Howard, potući pred 20.000 ljudi u dvorani i milijunima pred ekranima kad su se tri minute prije poluvremena počeli naguravati na klupi i unositi jedan drugom u lice.

Nakon utakmice Davis je samo kratko prokomentirao da je sukob gotov i da je nastao zbog lošeg preuzimanja u pick-and-rollu.

"Sve smo završili na licu mjesta. Odrasli smo ljudi, to se događa", dodao je Howard.

"Kad te ovako razbijaju, ponekad se razgovori zahuktaju. Draže mi je da imam igrače kojima je stalo, nego kojima nije", pokušao je ublažiti situaciju trener Frank Vogel.

Ali nikoga nije uspio uvjeriti da je sve u redu. Legenda Lakersa Magic Johnson na Twitteru je napisao da ovakvo nešto nije vidio u 42 godine koliko je uz Lakerse.

"Oni imaju momčadski problem i košarkaški problem", dodao je Magic, aludirajući na kaos u svlačionici i na parketu.

Ali to nije bio jedini incident Lakersa na utakmici. U drugoj je sudjelovao Rajon Rondo, koji je navijaču u prvom redu u lice uperio prste kao da drži pištolj. Kad mu je iznervirani navijač odmaknuo ispruženu ruku, izbacili su ga iz dvorane.

Nije jasno što je prethodilo incidentu, je li navijač Sunsa provocirao igrača Lakersa, ali na kraju je izbačen zbog prirodne reakcije na Rondovu gestu, koja bi se u eri političke i inih korektnosti drugdje mogla okarakterizirati kao prijetnja smrću.

Prošle sezone zabilježeni su brojni incidenti s navijačima, koji su utrčavali na teren, pljuvali na igrače, vrijeđali ih, gađali ih kokicama, pa čak i bocom vode, što je rezultiralo brojnim izgonima iz dvorane, zabranama pristupa, pa čak i jednim uhićenjem. No, u ovom je slučaju, barem na temelju snimke, igrač isprovocirao navijača.

Izvor: index.hr

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Kako su Boston Celticsi preokrenuli izgubljenu sezonu i došli na prag NBA finala

Kako su Boston Celticsi preokrenuli izgubljenu sezonu i došli na prag NBA finala

Foto: Profimedia, EPA

 

GODINAMA su uvijek blizu, ali nikada dovoljno dobri. Ove sezone promijenili su upravu i trenera i dugo je izgledalo kao da su učinili korak unatrag. Ali u siječnju su Boston Celticsi potpuno preokrenuli sezonu i pretvorili se u jednu od najboljih, a u obrambenom segmentu i najbolju momčad NBA lige. Sada ih još samo dvije pobjede dijele od velikog finala, koje slavna franšiza nije vidjela od 2010. godine.

Večeras će u Miamiju protiv Heata igrati petu utakmicu konferencijskog finala, koje je trenutačno izjednačeno na 2:2. Celticsi su prema kladionicama favoriti za prolaz iako nemaju prednost domaćeg terena. No imaju ekipu koja je pomela Durantove i Irvingove Netse, a zatim izbacila i branitelje naslova Buckse. Nakon što su u posljednjih pet sezona triput gubili u finalima Istoka, djeluju kao da je njihovo vrijeme stiglo. A prije samo nekoliko mjeseci nitko to nije mogao ni zamisliti.

Na pola sezone Boston je bio izvan doigravanja

Nakon 39 odigranih utakmica, dakle gotovo polovice sezone, momčad Imea Udoke, debitanta na mjestu glavnog trenera, bila je 11. na Istoku sa svega 18 pobjeda. Celticsi su bili pred raspadom. U tom je trenutku bivši pomoćnik Gregga Popovicha povukao poteze kojima je spasio ekipu, a i svoju glavu.

Krenuo je od obrane. Momčad Bostona puna je sjajnih obrambenih individualaca, ali nedostajao im je pravi sustav. Udoka ga je nakon par mjeseci lutanja uspio pronaći. U središte obrane, pod sami koš, u svakoj mogućoj prilici postavio je Roberta Williamsa i tako ga na neki način izdvojio od ostatka obrane, koja u pravilu preuzima sve što može.

Williams je procvao u novoj roli. Boston je od sredine siječnja postao najbolja momčad u čuvanju obruča, a gledamo li od veljače nadalje, jedina je momčad čiji su protivnici na obruču, odnosno na manje od 1.5 metara udaljenosti od koša, šutirali lošije od 60%.

Protivnike je to tjeralo na trice, a i ondje su Celticsi bili spremni - od veljače su treća najbolja ekipa u branjenju dalekometnih pokušaja. Suparnički igrači u tom su periodu protiv Bostona realizirali trice s uspješnošću od tek 33.2%.

Udokina ekipa tako je regularnu sezonu završila kao najbolja obrana lige. Marcusa Smarta NBA liga je proglasila defenzivcem godine, a visoko je kotirao i Robert Williams zahvaljujući svojoj novoj ulozi.

 

5f16bfca-a14a-4791-b572-97700b722436.jpg

 

Iako je obrana ta koja je dovela do velikog obrata i Boston pretvorila u jednu od najboljih momčadi lige, treba istaknuti i promjene u napadu. Mlade zvijezde Jayson Tatum i Jaylen Brown i dalje predvode navalu, no Udoka je napravio neke važne rošade u rotaciji i odlučio dati više povjerenja Grantu Williamsu i Paytonu Pritchardu, koji igraju svoju treću odnosno drugu sezonu u ligi.

I ranije su pokazivali naznake dobrih igara, ali tek kada im se u potpunosti počelo vjerovati, izvukli su najbolje od sebe. Grant je primjerice Milwaukeeju u odlučujućoj sedmoj utakmici polufinala Istoka zabio 27 poena uz sedam trica, a Pritchard je u tom istom ogledu u samo 17 minuta postigao 14 poena (četiri trice).

Jedna stvar zajednička je svim gore nabrojanim igračima. Tatum, Brown, Smart, dva Williamsa i Pritchard šestorica su od osam igrača iz najuže rotacije Celticsa, a sve ih je na draftu odabrao upravo Boston. Jedino su Derrick White i Al Horford (koji je u Bostonu već domaći) draftirani u drugim ekipama. Ostavština je to čovjeka koji je momčad Celticsa gradio godinama, a onda prošlog ljeta odustao.

Celticsi su imali čovjeka za čuda. Ipak, nakon godina uspjeha izgubio je svoju magiju

Zadnji put kada je Boston osvojio naslov, 2008. godine, uoči početka sezone tadašnji je generalni menadžer Danny Ainge preko noći jednu od najlošijih ekipa pretvorio u najbolju. Razmjene kojima je u Boston tada doveo Kevina Garnetta i Raya Allena te tako oformio Veliku trojku s Paulom Pierceom donijele su mu nagradu za najboljeg izvršnog direktora sezone.

Pet godina kasnije izveo je još jedan genijalan trade. Ostarjele i istrošene Piercea i Garnetta poslao je u Brooklyn u zamjenu za budućnost Netsa, uzevši mu četiri izbora prve runde drafta u periodu od 2014. do 2018. godine. Kasnije su dva od njih četiri pretvorena u Tatuma i Browna. Ipak, posljednjih je godina Trader Danny, kako su ga nekoć zvali, izgubio svoju čar. 

Odlučio je stvoriti šampionsku momčad tako da njen kostur budu tri zvijezde. U ljeto 2017. primamio je Gordona Haywarda iz Utah Jazza plaćom većom od 30 milijuna dolara godišnje, a miljenika navijača i tada briljantnog Isaiaha Thomasa dao je Clevelandu za Kyrieja Irvinga. Tercet Irving-Hayward-Horford trebao je donijeti naslov Celticsima.

No Hayward je doživio težak prijelom noge u uvodnim minutama njegove prve službene utakmice u Bostonu, dok je potkraj sezone za doigravanje bio izgubljen i Kyrie. I bez njih, a zahvaljujući uzletu Tatuma i Browna, Boston je došao do finala Istoka, gdje je u sedam utakmica izgubio od LeBronovih Cavsa. Iduće sezone cijela je momčad bila zdrava i očekivanja nisu bila ništa manja od ulaska u finale nakon devet godina čekanja.

Dogodilo se potpuno suprotno. U ekipi sa strahovito dugačkom klupom nije bilo mjesta za sva ta ega, kemija nije bila odgovarajuća ni na parketu ni izvan njega te je Boston zastao na stepenici niže nego lani, izgubivši vrlo uvjerljivo od Milwaukeeja. Irving i Horford na kraju sezone pokupili su prnje, a Celticse su ostavili osakaćenima.

Tada je Ainge, pomalo i panično, odlučio dovući Kembu Walkera iz Charlotte Hornetsa na četverogodišnji ugovor od 141 milijun dolara. Iako su Celticsi u toj pandemijom obilježenoj sezoni još jednom uspjeli doći do finala konferencije, vrlo brzo je postalo jasno da Kemba nije "taj".

Mladići Jayson Tatum i Jaylen Brown postali su vođe momčadi, a Kemba je postao vrlo skupi treći igrač te velika rupa u obrani. Prošle sezone uslijedio je pad do sedmog mjesta Istoka, a kada su se na to nadovezale ozljede nekih od ključnih igrača, Kelte su u prvoj rundi doigravanja deklasirali Netsi.

Ukratko, Aingeu je ostala ekipa koja ne vodi nikamo. Kompatibilnost izvanserijskih talenata Tatuma i Browna počela se dovoditi u pitanje te su bile potrebne korjenite promjene da se situacija poboljša. Bostonu je trebao čovjek koji će povući okidač, a Ainge kao da je i sam shvatio da to više nema u sebi.

Ainge je digao ruke. Dobio je neočekivanu zamjenu

Brad Stevens, dugo jedan od najboljih mladih trenera u ligi, bio je među najboljim taktičarima NBA-a. Iako je u par navrata znao izgubiti uzde momčadi, nije se činilo izglednim da će ga Boston mijenjati. Ipak, kada je Ainge donio odluku da napušta Boston, Stevens je objeručke prihvatio pomalo iznenađujući poziv Celticsa da zasjedne na upražnjeno mjesto u vodstvu kluba.

 

95c346c1-d5ab-455a-b805-217366556382.jpg

 

Već u prvim danima na poslu koji nikad nije radio pokazao je veliku odvažnost. Za početak je prelomio da je Walker višak i teret za salary cap. Razmijenio ga je za u Bostonu omiljeno, a u NBA svijetu tada već pomalo zaboravljeno lice. Vratio je 35-godišnjeg Horforda, čije su dvije sezone izvan Bostona izgledale kao da ide prema smiraju karijere.

Nakon toga je odradio još važniji zadatak i imenovao Imea Udoku za glavnog trenera. Sada je potpuno jasno da je pogodio. Uvijek je rizik dati posao nekome tko ga nije obavljao, ali s Popovichevom školom čovjek valjda teško može pogriješiti.

Udoka je krenuo s promjenama, a popratio ga je i Stevens

Kako je Udoka krenuo s promjenama u rotaciji, iskristalizirali su se neki viškovi. Dennis Schroder je u zadnjem danu prijelaznog roka razmijenjen u Houston, a Stevens je vratio još jednog bivšeg Kelta, Daniela Theisa - lako moguće zbog atmosfere u ekipi.

Isti dan kada i Theisa Stevens je doveo Derricka Whitea iz San Antonio Spursa. Iako trenutno frustriraju njegovi problemi sa šutom (21.7% trice u doigravanju), White se jako dobro uklapa u Bostonov sustav - svakako bolje od Schrodera, koji je dotad bio rezervni play.

White je koristan i s loptom i bez nje, stalno je aktivan u napadu, a isto tako i vrlo dobar u obrani. U za Celticse ključnoj četvrtoj utakmici s Miamijem vrlo dobro je nadomjestio ozlijeđenog Smarta - u 40 minuta ostvario je učinak od 13 poena, osam skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte.

Stevens je ekipu izgradio oko dva čovjeka. Mladići su sazreli, a veteran ih drži na okupu

Boston je napokon dobio ekipu za koju se sasvim objektivno može reći da je realan kandidat za naslov, a za to mu nije trebala treća zvijezda. Uz All-Star igrače Tatuma i Browna sazrio je i Marcus Smart. Od užasnog šutera i nepouzdanog playmakera postao je igrač koji zna ući u seriju trica, dok je pritom glavni kreator u momčadi. Vrhunska ga je obrana pak oduvijek krasila.

 

4a4f28b9-2d79-41f0-9283-ad4fd65c3be2.jpg

Robert Williams je NBA karijeru započeo kašnjenjem na let i još poneke timske aktivnosti sa Celticsima. Napravio je totalni zaokret i sada je odgovornom igrom postao jedan od najboljih obrambenih u ligi. Naučio je obuzdati i učinkovito koristiti svoje strahovite atletske sposobnosti zbog kojih je i ranije pokazivao golemi obrambeni potencijal, ali je dosta često zbog problema s prekršajima prerano završavao na klupi.

Njegov prezimenjak Grant uoči ove sezone bio je meta kritika navijača Celticsa, koji su priželjkivali da ga se otpusti. U prvoj je sezoni promašio prvih 25 trica pa su ga suigrači u šali prozvali Ben Simmons. I druga je sezona bila poprilično slaba, ali je Grant u trećoj podignuo šut za tricu na debelo iznad 40%, pritom šutirajući znatno češće nego prije.

A Horford proživljava novu mladost. U Philadelphiji je imao lošu sezonu, a u idućoj je u Oklahomi odigrao tek 28 susreta. Iako će uskoro napuniti 36 godina, u četvrtoj je utakmici protiv Bucksa prvi put u svojoj karijeri zabio 30 poena u doigravanju. Uz impresivnu obranu, i dalje je igrač koji savršeno utjelovljuje ulogu "glue guya", ljepila koje drži momčad na okupu i na terenu radi baš sve.

Ova momčad Aingeova je ostavština sa Stevensovim završnim dodirom

Prava je rijetkost da se momčad koja se bori za naslov stvori gotovo isključivo preko drafta. U modernoj povijesti takvih prvaka u NBA-u gotovo da i nije bilo. San Antonio Spursi, kao i Golden State Warriorsi, imali su šampionske ekipe čiji su glavni igrači bili njihovi izbori na draftu, ali ni oni ih nisu imali šest, koliko sada ima Boston.

Ainge je do zadnjeg dana u Bostonu ostao majstor za draft. Browna je izabrao trećim izborom kad su na toj poziciji mnogi očekivali Dragana Bendera. Zbog Tatuma se Ainge odrekao prvog picka i njega uzeo trećim, a Sixersima uvalio tada hit mladića, a danas promašaja Fultza. Williamsi i Pritchard su svi birani između 20. i 30. izbora. Smart je najdugovječniji u ekipi kao šesti izbor 2014. godine.

Jasno, bilo je i promašaja na draftu. Navest ćemo najveće - Guerschon Yabusele (16. izbor 2016.), Romeo Langford (14. izbor 2019.), Aaron Nesmith (14. izbor 2020.). Ali Aingeov problem nisu bila njih trojica, nego slaganje momčadi preko free agencyja i razmjena.

Odličan primjer je Desmond Bane, kojeg je Ainge uzeo 30. izborom na istom draftu kad je odabrao Nesmitha i Pritcharda. Ipak, procijenio je da je treći rookie nepotreban u ekipi te da će samo izazvati dodatne troškove, pa je Banea ni za što dao Memphisu, a on je već u svojoj drugoj sezoni ondje postao čudo od igrača. Nedvojbeno je da bi dobro došao i Bostonu.

Promjena je bila nužna da bi Celticsi došli do samog vrha. Stevens ju je naposljetku donio u novoj ulozi, umjesto trenerske, a imenovanje Udoke za trenera i odluka da umjesto trećom zvijezdom momčad pojača razvojem vlastitih klinaca pokazali su se kao pun pogodak. Ali do finala ih i dalje dijele dvije utakmice, a nešto se pita i Miami...

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Stradao Embiid, Leonard se još ne vraća. Ozljede uništavaju NBA doigravanje

NBA DOIGRAVANJE počelo je prije samo sedam dana, klubovi su odigrali po dva ili tri susreta, a već su brojne superzvijezde propustile utakmice zbog ozljeda. Kawhi Leonard, Giannis Antetokounmpo i Ja Morant nisu igrali u posljednjim okršajima svojih momčadi, sad im se pridružuje i Joel Embiid, a Leonard se neće vratiti ni za sljedeću.

LA Clippersi večeras od 21:30 po hrvatskom vremenu dočekuju Phoenix Sunse, koji su poveli 2:1 u seriji nakon pobjede u trećoj utakmici, koju je Leonard propustio zbog ozljede koljena. Jutros su Clippersi objavili da ga neće biti ni večeras, što Sunse stavlja u ulogu velikih favorita u seriji.

Još u završnici osnovnog dijela sezone Clippersi su ostali bez Paula Georgea, koji bi se mogao vratiti za sljedeću seriju, no šanse da će se momčad bez dvojice najboljih igrača dovući do tamo, posebno protiv impresivnih Sunsa, zaista su minimalne.

Povratak Giannisa i Moranta neizvjestan, ozlijedio se i Embiid

Giannis Antetokounmpo je još u prvoj utakmici serije Milwaukeeja i Miamija pao na leđa, zbog čega je propustio drugi dvoboj, a na istoj utakmici je Heatov šuter Tyler Herro slomio koščicu u šaci i izgubljen je do kraja sezone. Serija je izjednačena na 1:1, večeras se igra treća u Miamiju, a status Greek Freaka i dalje je nepoznat.

Iste je večeri nezgodno pao i superstar Memphisa Ja Morant i još se nije vratio zbog ozljede ruke. Memphis je poravnat s LA Lakersima na 1:1, treća utakmica igra se večeras u Los Angelesu, a zasad još nema potvrde hoće li Morant igrati. S druge strane, za nastup su upitni LeBron James i Anthony Davis.

Popisu ozlijeđenih superzvijezda priključio se i Philadelphijin centar Joel Embiid, koji je u trećoj utakmici serije protiv Brooklyn Netsa ozlijedio koljeno i propustit će večerašnju četvrtu. No njegovi Sixersi uvjerljivo vode 3:0 u seriji i izvjesno je da će ju preživjeti i bez najboljeg igrača.

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use