Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Tražim taktiku :D


MasterKing

Recommended Posts

Pozdrav svima 

Novi sam u klađenju i volio bih da čujem vaše prijedloge i taktike . Kako igrate ? Koji su najbolji i najučinkovitiji načini igranja??

Imam određenu banku i ne želim biti tip koji kao večina pukne 5 kn i očekuje 10 000. Pratim sport već 10 godina tako da podosta znam o njemu , ponajviše nogomet i košarku ali i hokej..

Hvala svima :D

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav,

 

Iznerviran listićima koji padaju na onaj način da ti se učini da se netko urotio protiv tebe i da se svim sila bori da izgubiš novce i živce, preradio sam sistem od Creative Bet koji odgovara mom načinu klađenja.

 

     Formiram banku, te odredim flat ulog od 3% iznosa banke. U pravilu igram svaki dan (jedino ako nisam od volje ili zbog obveza preskačem) i to 5 listića dnevno preko tjedna, kad je ponuda slabija, minimalna kvota 1,75 maksimalna 2,50, može singl, može dubl, ali maksimalno tripl. Cilj je ostvariti zaradu od barem 1 unita tokom dana, sve ostalo je bonus. Ako se ne ostvari u toku ovih 5 listića, onda igram sve dok ne završi dan ili dok ne zaradim taj 1 unit. Na kraju večeri, sve se zbraja u banku i za sutra određujemo novi unit koji je u pravilu uvijek veći od prethodnog. Jedina razlika između tjedna i vikenda jest ta što vikendom odigram 10 listića umjesto 5 jer je ponuda puno veća.

 

Treba napomenuti da najviše igram live, jer njega puno lakše pogodim i prije uočim value nego kod običnog klađenja, i to najčešće igram overe (golova, kornera, kartona, koševa, gemova itd.) dok su mi underi rak rana. Također, ne mora mi tiket biti odma singl kvote 1,75, nekad odigram pada gol u drugom poluvremenu, pa kad to prođe, nađem drugi sličan par i s tim ulogom tj unitom idem dok ne pogodim  zbrojenu kvotu 1,75, nakon toga idem ispočetka.

 

Ja sam doradio ovaj sistem jer već duže vremena vidim da sam u stanju jako dobro pogađati, ali nemam kontrolu s bankom, a ovaj flat ulog mi odgovara na taj način da imam kontrolu novca, a da opet mogu odigrati ono šta mi se sviđa.

 

Nadam se da sam se dobro izrazio i da ćeš razumjeti što sam htio reći te se također nadam da će drugi forumaši napisati svoje načine kako se klade te da ćemo svi zajedno imati puno uspjeha :) .

Link to comment
Share on other sites

Prvo idi u sekciju "Dobitni listići". Tamo su 64 stranice sa listićima pa pogledaj da vidiš kako ekipa igra. Isto baci pogled na gubitne da izvučeš pouke od drugih.

 

Izaberi jedan sport u koji se kužiš, izaberi jedno tržište za koje smatraš da znaš kako funkcioniraja. Kada si to riješio odi na stranicu sa statistikama, ima ih mnoštvo (u statistikama je sve).

Zatim virtualno testiraj klađenje u excelu i to na nekih 5-10 sezona, ne samo na desetak utakmica. Kad vidiš da ti metodom dođeš na nulu sa flat ulaganjem prilagodi isto i nikad ne ulaži više od 3-5% ukupne banke. Ne koristi progresije poput duplanja, nikad.

Kladi se na singl ili na više tržišta jednog događaja i to isključivo na online kladionicama.

Nikad ne zaboravi da su kladionice uvijek u prednosti jer imaju algoritme koji nemaju emociju, ali zato mi imamo statistiku i osjećaj (algoritam ga nema) koji nam pomaže da uočimo grešku prilikom izbacivanja koeficijenta. 

 

Ne slavi dobitak, ne tuguj na gubitak. Shvati to kao ulaganje ne kao klađenje. Kod dobitka ti se diže dopamin (hormon zadovoljstva) te ti zamagljuje um te se kod gubitka silno želiš vratiti da dobiješ onaj fix sreće, dakle izbaci emocije i navijačko klađenje. Kladionice žive od labilne ljudske psihe.

 

Puno još toga ima, ali ne očekuj da ti netko pošalje sistem u koji je uložio 1, 5 ili 10 godina. Nađi svoju profitabilnu strategiju. Profitabilni sistem se daje osobi koju jako dobro poznaješ.

 

Sretno i uživaj u potrazi za (profitabilnom) taktikom jer ako stvarno želiš moguće je, ali može potrajati.

Pozdrav svima, samo da iskomentiram ovaj post, ja usitinu nisam nešto bolje i profesionalnije pročitao već dugo vremena. Svaka čast bepone na komentaru, posebno ovaj dio sa hormonom dopaminom, što smo pretpostaljam svi mi svjedočili na samome sebi.

Link to comment
Share on other sites

1do2 para/ 1 listic=dan (nema popravnog) 

odredi ulog da mozes imat isti min 7 dana 

budi strpljiv, uci se kontrolirat i nikad neces bit u minusu

 

nema babe vange, srece, isusa alaha itd...

ti-kontrola-fokus-progresija-nacin zivota-strpljenje 

 

ja tako radim, nekad bi pojeo sam sebe al kad prespavam divim 

se sam sebi i idem dalje... 

 

Cista psihologija...sve ti je u glavi samo je pitanje kako ces to koristit. 

Link to comment
Share on other sites

Još jedno pravilo :

Ako pronađeš neki način koji ti počne donositi novac, i odjednom upadneš u crnu seriju, nemoj drastično mijenjati šablonu igranja i ulog, napravi pauzu neko vrijeme, ili dalje nastavi hladno pratiti program.

Ako ti je prije donosio novce na duže staze, donosit će i dalje, samo treba biti strpljiv i dosljedan.

Link to comment
Share on other sites

Evo još jedan osvrt na ovu temu :

 

Ako svaki dan zaradiš barem 1 unit što i jest cilj (ja idem minimalno od +1 do maksimalno +3 u danu, da se ne zanesem), te navečer opet radiš novi ulog za sljedeći dan po principu - banka /100 x 3 posto da se dobije unit za sljedeći dan, tvoja banka će se u roku 60 dana narasti za čak 5 puta.

 

Da ilustriram, imaš banku od 3000 kuna, u roku 2 mjeseca ona iznosi 15 000 kn, i to samo ako svaki dan zaradiš 1 unit više,a bit će dana kad će zaradit 2 ili 3.

 

Za 60 dana dana bez oranja i kopanja, ja mislim da se tu može zaradit pristojna lova, a da ne pričamo o godišnjoj razini.

 

P.s ako dnevno po ovom principu zarađuješ 2 unita dnevno, banka nakon 60 dana raste za 22 puta ;) .

Link to comment
Share on other sites

Moj glavni problem nije pogađanje parova, pogotovo jer igram live i 70% slučajeva već znam kako neke utakmice dišu. S tim, + određena priprema za sljedeći dan, smatram da mogu zaradit taj 1 ili 2 unita po danu.

Problem mi leži u nedostatku discipline, u stilu zaradim lipe novce i zbog velike nesreće, izgubim 10% tog iznosa.

Onda mi vrag neda mira, i ja ih moram zaradit nazad, i onda se odigra all in, i ulazi se u ogromni zaradu ili bankrot.

A drugi problem mi je što uvijek mislim da sam premalo zaradio u jednom danu, i želim još.

Smatram da s ovom novom strategijom riješavam oba svoja problema - znam gdje ću završiti ako nastavim sljediti plan pa se mogu zadovoljiti sa dnevnom zaradom, te nema više srljanja sa all in-om, jer više neće biti takve situacije gdje će to biti potrebno.

Link to comment
Share on other sites

Ajmo ovako, nema ga sto je svaki dan u plusu, kad se prica o strategiji  

imas sablonu koju mnogi objasne da se dobije svaki dan a zapravo je 

tocna 20% profita iz nje.... 

 

Ja inace igram jedan do dva para/dan i amen... nekad bih uplatio sto 

stvari na to sve ali nakon skole kroz koju i dan danas prolazim sto se 

klade tice nesto i naucis...ima sutra, novi je dan, novi bet... danas nije zadnji 

i treba se tako ponasat, naucit zivit sa time... 

 

Isto kao zivot, odrastanje...sve je proces...

 

Malo cu sad skrenut sa teme... 

 

Prije offside afere je bilo lakse doc do love, 1i2 hnl se sve rijesavalo sa dva tri poziva 

tko je u kakvom stanju sto ti prijatelji po klubovima jave i imas cist rezultat... 

ja se vise nebavim profesionalno par god, ali ostanu prijatelji, tu smo...pricamo..cujemo 

se...ostane taj poziv par h prije utakmice, dragi uvijek kaze kako je i imas pare u ruci... 

Danas mogu otvoreno o tom pricat jer je gotovo, mashi i mariu mogu samo skinut 

kapu u tom svemu a i samome sebi jer smo radili brutalan posao na jednom zatvorenom 

forumu. Proslo je cca 3 god otkad sam se kladio po pravo, ispao sam iz toga sto zbog sebe

sto zbog toga da je u kladonicama moja slika valjda bila kao osmrtnica i moji su se parovi 

uplacivali na poziv i limit uloga...online se nekladim... 

 

Danas mogu rec da imam iskustva i da je sve predvidivo, samo te treba potrudit ali 

kontrolirano i moze se... 

Svi smo u istoj stvari, ako se budemo kladili pametno nemoze nas nitko unistit i 

imao cisti profit iz mj u mj... 

 

Eto malo otvorenijih rijeci od mene... 

Link to comment
Share on other sites

Sve pet :). Nisam ni ja uvjeren da mogu progurati tih 60 dana, niti mislim da sam Bogomdan, ali idem probati.

S naglaskom na probu, jer da je za ozbiljno, banka bi bila puno veća.

Ja ne igram klasično, otvorim ponudu ujutro, pa gledam šta ima, pa slažem kombinacije i raspoređujem uloge, pa gledam s čime ću povezati i tako dalje.

Ja upalim Bet, pogledam šta ima live, pogledam kakve su kvote, tko je jači, kakav je rezultat, otvorim rezultate, pogledam statistiku prošlih utakmica između tih timova, njihovu formu i uz to spojim informacije koje sam iskusio na svojoj koži kad sam igrao određene lige kroz period od zadnjih 5-6 godina, i na temelju toga odlučim hoću li odigrati pada gol, zbroj kornera, 1x 2x ili šta već. I kad pogodim takva 2-3 u danu, ja gasim sve i ne zanima me šta se vise događa taj dan.

Npr znam da u Australskim nižim ligama igraju na puno kornera, pogotovo kad slabija ekipa vodi u gostima, to se odmah iskorištava.

Uz to, nekad ubacim i ove klasične pre-match oklade, koje pišemo svi skupa na forumu.

Još jedanput, ne mislim da ja to 100% mogu, ali stvarno me ne košta probati.

Link to comment
Share on other sites

Moj glavni problem nije pogađanje parova, pogotovo jer igram live i 70% slučajeva već znam kako neke utakmice dišu. S tim, + određena priprema za sljedeći dan, smatram da mogu zaradit taj 1 ili 2 unita po danu.

Problem mi leži u nedostatku discipline, u stilu zaradim lipe novce i zbog velike nesreće, izgubim 10% tog iznosa.

Onda mi vrag neda mira, i ja ih moram zaradit nazad, i onda se odigra all in, i ulazi se u ogromni zaradu ili bankrot.

A drugi problem mi je što uvijek mislim da sam premalo zaradio u jednom danu, i želim još.

Smatram da s ovom novom strategijom riješavam oba svoja problema - znam gdje ću završiti ako nastavim sljediti plan pa se mogu zadovoljiti sa dnevnom zaradom, te nema više srljanja sa all in-om, jer više neće biti takve situacije gdje će to biti potrebno.

 

 

Ovo se i događa iz razloga jer nemaš pravi sistem i jer imaš krivo postavljene ciljeve.

Mene ne zanima dnevna, tjedna ili mjesečna zarada. Mene zanima da zatvorim ciklus i da nastavim dlaje sa većom bankom.

Sistem koji se temelji da svaki dan imaš barem 1 unit profita je glupost i vjerojatno ti neće trebat puno vremena da bankrotiraš, barem po tvom načinu klađenja.

 

Odredi si cikluse koji će se temeljiti na tome da unutar ciklusa moraš odigrati određen broj prognozi, te neka ti cilj bude da ciklus završi u plusu. U teoriji i jedan dan može biti jedan ciklus, ali u praksi je ne moguće pronaći toliko value okladi dnevno da bi svaki dan mogao završiti u plusu. 

Kao treče, upaliti bet365 live, malo pogledat statistiku utakmice i uplatiti neku okladu nije najpametniji način klađenja za duge staze. Ne kažem da live klađenje nije dobro, dapaće ono ima jako puno prednosti ali to je priča za sebe.

 

Evo vam jedan jako dobar članak o razvijanju vlastitog sistema za predviđanje. Nije moj tekst ali sam se ja pronašao u tome i mogu potvrditi da je to jedan od pravih puteva.

Plus, jako je bitno razumjeti što su koeficijenti i kako se oni dobivaju, kada imaju vrijednost, ispod kojih koeficijenata se ne isplati igrati i drugo..

 

 

"Razvijanje modela za predvidjanje u sportskom klađenju može biti mukotrpan posao. Između ostalog podrazumijeva puno sati utrošenih na dosadni unos podataka, sređivanje tablica, postavljanje baze podataka, testiranje i ponovno testiranje.

Sve ovo, bez obećanja da ćeš ikada "razbiti sifru".

Da li si očekivao da će biti drugačije? Kladionice imaju najoštrije mozgove koji rade za njih dan za danom, jos vaznije - puno vise iskustva od svih nas skupa, i služe se svim sredstvima koja postoje da bi napravili kvote koje milijuni ljudi pokušavaju pobjediti. Ako netko misli da ce napraviti sistem koji će ih pobjediti za nekoliko popodnevnih analiza - gadno se vara. Potrebno je vrijeme, potrebno je posvetiti se tome, potreban je oštar um i upornost. Ali opet, polovica zadovoljstva je i u samoj trci do cilja.

Krajnji proizvod je često vrijedan vremena i napora, ako ni zbog čega drugog, onda zbog lekcija koje ćeš naučiti usput, kako praktičnih, tako i teorijskih. Ali sigurni smo da nijedan model neće biti lako izgraditi, a prvi je uvek najteži.

Ono što pokušavaš uraditi sa modelom, najjednostavije rečeno, je da izgradiš nezavisnu i objektivnu preporuku na osnovu koje možeš da procijeniti vjerojatnost za sve moguće ishode za neki meč tj tekmu. U idealnom slučaju, želiš da tvoj model prepoznaje isplativost na danom tržištu sportskog klađenja. Drugim rijecima, hoćeš svom modelu dati realniju sliku o necijim potencijalima od one koju kladionice nude sudeći po kvotama.

Kad jednom izgradiš i razviješ svoj sistem, iznenadićeš se koliko često će moći identificirati isplativost na tržištu. Hoće li uvijek pogoditi? Naravno da neće. Ali perfektno razvijen model za klađenje će ti pokazati prilike koje generalna kladioničarka publika jednostavno ne razmatra.

Nauci teoriju vjerojatnosti. Pisali smo vec o tome. Sam sebi odmažeš ako nemaš razumijevanje osnova teorije vjerojatnosti. Što više čitaš i razumijes teoriju vjerojatnosti, postajat ces sve kreativniji sa svojim modelima. Dolazićeš do svakakvih zanimljivih i kreativnih stvari koje možeš da radiš sa brojkama, iz kuteva kojih prije nisi ni bio svjestan.

Ne moraš biti programerski genije da bi razvio model za sportsko klađenje. Ali što više znaš o tablicama, bolje će biti po tebe i jače će biti tvoje testiranje i analize. I možda najvažnije od svega, efektivnije ćeš trošiti svoje vrijeme. Shvati kako da napraviš efikasnu tablicu i nauči kako da učiniš da podaci rade za tebe. A odatle dalje nauči kako da izgradiš bazu podataka i upita.

Ako započinješ svoj prvi sistem ili model za klađenje, preporučili bismo ti da počneš ne samo sa sportom koji dobro poznaješ, već i sa ligom koju dobro poznaješ. Kada kažemo dobro, mislimo na nivou nemilosrdnog eksperta. Ako ne razumiješ osnove tog sporta ili lige, bit će veoma teško odrediti odakle da počneš sa analizama ili kako da procenjuješ performanse učesnika u takmičenju. Kada kažemo razumijevanje osnova, mislimo također i na to da imaš jasno i uhodano razumijevanje kladioničarskog tržišta za taj sport. Tržište koje hoćeš da napadneš je sama suština tvog modela. Da li je to tržište osnovna varijanta klađenja? Ili je to klađenje sa hendikepom?

Drugim riječima, način na koji češ prići procjeni timskih performansi će biti određen tržištem u kome hoćeš da pronađeš isplativost. Znači, upoznaj tržište sportskog klađenja jednako dobro kao što poznaješ sam sport.

Tvom sistemu će trebati podaci. U najmanju ruku to znači rezultati utakmica, ali idealno bi bilo da imaš sočne, detaljne statistike koje ćeš moći da samelješ i uključiš u algoritme. I najvažnije, kvote iz prošlosti - za testiranje svog modela. Gde možeš dobiti podatke u formatu koji ti je potreban? Da li su već spremni u tabličnom formatu? E, to će biti malo teže. Postoji izobilje internet izvora za statističke podatke u raznim ligama. Neki su besplatni. Neki fino koštaju. Surfaj. Često ćeš naći odlične izvore tamo gdje to nikad ne bi očekivao. Ali nećeš uvijek naći baš ono što si tražio, naročito ako tražiš podatke za manje, nepopularne i nejasne lige ili sportove.

 

Uvek postoji opcija da ti sam unosiš svoje podatke, makar toliko da povećaš količinu podataka koje si već uzeo od drugog. Osobno bismo ti preporučili da ovo radiš samo u krajnjoj nuždi. Jer, ako ćemo iskreno, unos podataka užasno zamara. Ali ako krenuti ovim putem i započneš sam svoj izvor podataka od samog početka, samo se sjeti da radiš to samo jednom. A pomoći će ti."
 
payingsafer.com
Link to comment
Share on other sites

Ovo se i događa iz razloga jer nemaš pravi sistem i jer imaš krivo postavljene ciljeve.

Mene ne zanima dnevna, tjedna ili mjesečna zarada. Mene zanima da zatvorim ciklus i da nastavim dlaje sa većom bankom.

Sistem koji se temelji da svaki dan imaš barem 1 unit profita je glupost i vjerojatno ti neće trebat puno vremena da bankrotiraš, barem po tvom načinu klađenja.

Odredi si cikluse koji će se temeljiti na tome da unutar ciklusa moraš odigrati određen broj prognozi, te neka ti cilj bude da ciklus završi u plusu. U teoriji i jedan dan može biti jedan ciklus, ali u praksi je ne moguće pronaći toliko value okladi dnevno da bi svaki dan mogao završiti u plusu.

Kao treče, upaliti bet365 live, malo pogledat statistiku utakmice i uplatiti neku okladu nije najpametniji način klađenja za duge staze. Ne kažem da live klađenje nije dobro, dapaće ono ima jako puno prednosti ali to je priča za sebe.

Evo vam jedan jako dobar članak o razvijanju vlastitog sistema za predviđanje. Nije moj tekst ali sam se ja pronašao u tome i mogu potvrditi da je to jedan od pravih puteva.

Plus, jako je bitno razumjeti što su koeficijenti i kako se oni dobivaju, kada imaju vrijednost, ispod kojih koeficijenata se ne isplati igrati i drugo..

"Razvijanje modela za predvidjanje u sportskom klađenju može biti mukotrpan posao. Između ostalog podrazumijeva puno sati utrošenih na dosadni unos podataka, sređivanje tablica, postavljanje baze podataka, testiranje i ponovno testiranje.

Sve ovo, bez obećanja da ćeš ikada "razbiti sifru".

Da li si očekivao da će biti drugačije? Kladionice imaju najoštrije mozgove koji rade za njih dan za danom, jos vaznije - puno vise iskustva od svih nas skupa, i služe se svim sredstvima koja postoje da bi napravili kvote koje milijuni ljudi pokušavaju pobjediti. Ako netko misli da ce napraviti sistem koji će ih pobjediti za nekoliko popodnevnih analiza - gadno se vara. Potrebno je vrijeme, potrebno je posvetiti se tome, potreban je oštar um i upornost. Ali opet, polovica zadovoljstva je i u samoj trci do cilja.

Krajnji proizvod je često vrijedan vremena i napora, ako ni zbog čega drugog, onda zbog lekcija koje ćeš naučiti usput, kako praktičnih, tako i teorijskih. Ali sigurni smo da nijedan model neće biti lako izgraditi, a prvi je uvek najteži.

Ono što pokušavaš uraditi sa modelom, najjednostavije rečeno, je da izgradiš nezavisnu i objektivnu preporuku na osnovu koje možeš da procijeniti vjerojatnost za sve moguće ishode za neki meč tj tekmu. U idealnom slučaju, želiš da tvoj model prepoznaje isplativost na danom tržištu sportskog klađenja. Drugim rijecima, hoćeš svom modelu dati realniju sliku o necijim potencijalima od one koju kladionice nude sudeći po kvotama.

Kad jednom izgradiš i razviješ svoj sistem, iznenadićeš se koliko često će moći identificirati isplativost na tržištu. Hoće li uvijek pogoditi? Naravno da neće. Ali perfektno razvijen model za klađenje će ti pokazati prilike koje generalna kladioničarka publika jednostavno ne razmatra.

Nauci teoriju vjerojatnosti. Pisali smo vec o tome. Sam sebi odmažeš ako nemaš razumijevanje osnova teorije vjerojatnosti. Što više čitaš i razumijes teoriju vjerojatnosti, postajat ces sve kreativniji sa svojim modelima. Dolazićeš do svakakvih zanimljivih i kreativnih stvari koje možeš da radiš sa brojkama, iz kuteva kojih prije nisi ni bio svjestan.

Ne moraš biti programerski genije da bi razvio model za sportsko klađenje. Ali što više znaš o tablicama, bolje će biti po tebe i jače će biti tvoje testiranje i analize. I možda najvažnije od svega, efektivnije ćeš trošiti svoje vrijeme. Shvati kako da napraviš efikasnu tablicu i nauči kako da učiniš da podaci rade za tebe. A odatle dalje nauči kako da izgradiš bazu podataka i upita.

Ako započinješ svoj prvi sistem ili model za klađenje, preporučili bismo ti da počneš ne samo sa sportom koji dobro poznaješ, već i sa ligom koju dobro poznaješ. Kada kažemo dobro, mislimo na nivou nemilosrdnog eksperta. Ako ne razumiješ osnove tog sporta ili lige, bit će veoma teško odrediti odakle da počneš sa analizama ili kako da procenjuješ performanse učesnika u takmičenju. Kada kažemo razumijevanje osnova, mislimo također i na to da imaš jasno i uhodano razumijevanje kladioničarskog tržišta za taj sport. Tržište koje hoćeš da napadneš je sama suština tvog modela. Da li je to tržište osnovna varijanta klađenja? Ili je to klađenje sa hendikepom?

Drugim riječima, način na koji češ prići procjeni timskih performansi će biti određen tržištem u kome hoćeš da pronađeš isplativost. Znači, upoznaj tržište sportskog klađenja jednako dobro kao što poznaješ sam sport.

Tvom sistemu će trebati podaci. U najmanju ruku to znači rezultati utakmica, ali idealno bi bilo da imaš sočne, detaljne statistike koje ćeš moći da samelješ i uključiš u algoritme. I najvažnije, kvote iz prošlosti - za testiranje svog modela. Gde možeš dobiti podatke u formatu koji ti je potreban? Da li su već spremni u tabličnom formatu? E, to će biti malo teže. Postoji izobilje internet izvora za statističke podatke u raznim ligama. Neki su besplatni. Neki fino koštaju. Surfaj. Često ćeš naći odlične izvore tamo gdje to nikad ne bi očekivao. Ali nećeš uvijek naći baš ono što si tražio, naročito ako tražiš podatke za manje, nepopularne i nejasne lige ili sportove.

Uvek postoji opcija da ti sam unosiš svoje podatke, makar toliko da povećaš količinu podataka koje si već uzeo od drugog. Osobno bismo ti preporučili da ovo radiš samo u krajnjoj nuždi. Jer, ako ćemo iskreno, unos podataka užasno zamara. Ali ako krenuti ovim putem i započneš sam svoj izvor podataka od samog početka, samo se sjeti da radiš to samo jednom. A pomoći će ti."

payingsafer.com

Cijenim tvoje mišljenje, ali se ne moram složiti s njim. Ja sam znam koliko daleko mogu otići s određenim ulogom, i zašto ga kasnije izgubim, i to nije stvar glupog sistema kako ti kažeš nego moje nesrazmjerne pohlepe i nedostatka ciljeva, što smatram da sam u ovom sistemu riješia. Nije mi bia cilj dizat polemike, samo sam htio podijeliti svoje mišljenje, i ne moramo se složiti oko zajedničkog stava kako zaraditi novce preko kladionice.

Link to comment
Share on other sites

Dakle, sa jedne strane imate briljantne profesionalce, kompletne timove strucnjaka kojima je to profesija od koje zive i koji su vrhunski placeni. Imaju sve najvaznije informacije koje su potrebne, i o kojoj mi obicni amateri mozemo samo da sanjamo. Pa ipak, u toj neravnopravnoj borbi najveca prednost im je nas mozak, nas mentalitet, nasa psihologija. Psihologija prosecnog kladionicara. Dakle, borba je neravnopravna, i sa malim sansama za pobedu protiv mnogo nadmocnijeg protivnika. Verovatnoca da se pobedi mnogo nadmocniji protivnik je veoma mala, narocito dugorocno gledano.

Sanse su male, ali postoje. Samo posebni mogu da uspeju. A to je svega par procenata kladionicara u odnosu na masu ostalih. Potrebna je posvecenost, pre svega, mirna glava, poznavanje sporta na koji se kladis, veeeeeelika disciplina, i dovoljno novca. Koliko nas ima sve ovo zajedno u sebi?

Za pocetak, moj savet novim kladionicarima je da pocnu od povecenosti. Potrebno je uloziti puno vremena, za pocetak. Pogledajte na primer forumasa "Canca". To je put koji treba slediti kada je u pitanju posvecenost, kao prvi korak.

Link to comment
Share on other sites

Moj ti je savjet ako ne zelis dosta vremena analizirati tipove i ako imas solidan poso odigraj narodni listic vikendom bez sikiranja i uzivaj u sportu. Kladionica je mukotrpan poso i pretplati se na stranicu koja dobro analizira tipove kao dvoznak i oni ce umjesto tebe vodit svu statistiku tvoje je da ih pratis i da imas finu banku. Navodno su samo jedan mjesec bili u minusu a funkioniraju par godina.

Link to comment
Share on other sites

Moje mišljenje je sljedeće nikad si neodredujem danas cu uplatiiti tolko sutra tolko danas dva para sutra jedan kod mene. NEma toga Ako naletim na koef koji je pretjeran a realno ima sanse uplacujem pa makar ih 101 dnevno našao a i nije ista ponuda moraš razlikovati visinu uloga ,kod nekih lijevih liga kod lige prvaka itd znaci Nemos se strogo drzat nekog zacrtanog pravila nego sve sta ti se nudi probat iskoristit

Link to comment
Share on other sites

Da se vratim jos jednom na neravnopravnu borbu prosecnog kladionicara protiv nadmocnog sistema. Kada bi prosecan kladionicar znao protiv koga se bori da nesto zaradi, nikada ne bi uplatio tiket. To je tako snazan sistem nakrcan profesionalcima protiv kojih nemamo sansu. Verujte mi da su od svega najbitnije informacije, koje mi nemamo, ili ih imamo malo, dok oni osim informacija imaju i toliku moc da uspevaju da utakmice gotovo svih liga "razvodne" od petka do ponedeljka, samo da bi "pacijenti" imali na sta da se klade. Kada sam kod informacija, navescu jedan primer. Tokom leta u fudbalskim klubovima Inter i Milan je bilo veoma burno. Dogadjaji su se smenjivali iz sata u sat. Sve sto se tamo desavalo nema veze sa desavanjima u ozbiljnim klubovima. Sa druge strane, postoji Sassuolo, koji je jedan od najzdravijih klubova u Italiji, koji vodi izrazito pametnu politiku, i koji je po svim parametrima, trenutno visi nivo u svim aspektima od dva milanska velikana. I onda pocne sezona, hiljade kladionicara-amatera, odigra najpre Inter u gostima protiv Chieva (izgubili 0 :2, bez imalo napora po Chievo), a zatim Inter kod kuce protiv trulog Palerma (gubili 0:1 deset minuta pre kraja, pa izjednacili na 1:1) Istovremeno, Sassuolo je vec odigrao sest utakmica ove sezone, NIJEDNU UTAKMICU NIJE IZGUBIO, imaju cetiri pobede i dva remija, i naravno niko zivi na kugli zemaljskoj nije igrao na njih :). Inace, za neupucene, zbog prevelikog ulaganja prethodnih godina, Inter je na pragu sankcija zbog finansijskog fair play..

Izvinjavam se svima ako sam opsiran. Hteo sam da kazem, da je borba nas amatera protiv sistema veoma neravnopravna. Mene licno, to veoma inspirise, zato i uzivam da se kladim. I na kraju, moje misljenje je da kladionice nude najposteniju stvar. Oni nude, niko vam ne stavlja pistolj na slepoocnicu, niko vas ne siluje da igrate, vase je samo da izaberete ukoliko zelite. To sto napadaju tamo gde smo najosetljiviji, ljudski mozak, ....to je vec druga prica.

Jos jednom se izvinjavam svima ukoliko sam bio preopsiran.  Mogao bih danima o ovoj temi...Pozdrav svima

Link to comment
Share on other sites

Da se vratim jos jednom na neravnopravnu borbu prosecnog kladionicara protiv nadmocnog sistema. Kada bi prosecan kladionicar znao protiv koga se bori da nesto zaradi, nikada ne bi uplatio tiket. To je tako snazan sistem nakrcan profesionalcima protiv kojih nemamo sansu. Verujte mi da su od svega najbitnije informacije, koje mi nemamo, ili ih imamo malo, dok oni osim informacija imaju i toliku moc da uspevaju da utakmice gotovo svih liga "razvodne" od petka do ponedeljka, samo da bi "pacijenti" imali na sta da se klade. Kada sam kod informacija, navescu jedan primer. Tokom leta u fudbalskim klubovima Inter i Milan je bilo veoma burno. Dogadjaji su se smenjivali iz sata u sat. Sve sto se tamo desavalo nema veze sa desavanjima u ozbiljnim klubovima. Sa druge strane, postoji Sassuolo, koji je jedan od najzdravijih klubova u Italiji, koji vodi izrazito pametnu politiku, i koji je po svim parametrima, trenutno visi nivo u svim aspektima od dva milanska velikana. I onda pocne sezona, hiljade kladionicara-amatera, odigra najpre Inter u gostima protiv Chieva (izgubili 0 :2, bez imalo napora po Chievo), a zatim Inter kod kuce protiv trulog Palerma (gubili 0:1 deset minuta pre kraja, pa izjednacili na 1:1) Istovremeno, Sassuolo je vec odigrao sest utakmica ove sezone, NIJEDNU UTAKMICU NIJE IZGUBIO, imaju cetiri pobede i dva remija, i naravno niko zivi na kugli zemaljskoj nije igrao na njih :). Inace, za neupucene, zbog prevelikog ulaganja prethodnih godina, Inter je na pragu sankcija zbog finansijskog fair play..

Izvinjavam se svima ako sam opsiran. Hteo sam da kazem, da je borba nas amatera protiv sistema veoma neravnopravna. Mene licno, to veoma inspirise, zato i uzivam da se kladim. I na kraju, moje misljenje je da kladionice nude najposteniju stvar. Oni nude, niko vam ne stavlja pistolj na slepoocnicu, niko vas ne siluje da igrate, vase je samo da izaberete ukoliko zelite. To sto napadaju tamo gde smo najosetljiviji, ljudski mozak, ....to je vec druga prica.

Jos jednom se izvinjavam svima ukoliko sam bio preopsiran. Mogao bih danima o ovoj temi...Pozdrav svima

Ima logike za one koji ne prate nogomet konkretnobu ovom slucaju, a mi koji ga pratimo mozemo bit cak i ispred tih svevisnjih kladionicarskih agenata koji nas obmanjuju ponudom, kvotama, zicerima itd.. Ni jedan taj agent ne moze bolje od mone znati stanje u klubu za kojeg navijam.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use