Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Davis Cup


Gigi

Recommended Posts

  • 5 weeks later...

Jedan Davis cup double od mene:

G.Pella vs P.Lorenzi over 3.5 seta

 C.Berlocq vs F.Fognini  over 3.5 seta

@ 2.14 marathonbet

U argentinskom buenos airesu prošlogodišnji pobjednici kreću u obranu naslovu bez udarnih igrača a protivnici su im neugodni talijani. Očekivano domaćini su izabrali podlogu koja im najviše paše a to je zemlja ali ta podloga najviše odgovara i talijanskim tenisačima. Kako se na početku godine igra AO i svi turniri se igraju na hardu dosad su sva 4 tenisača bez meča na ovoj podlozi.

Pella i Lorenzi su dosad igrali 2 puta i svaki od tenisača ima po jednu pobjedu od 2-1 u setovima. U ovom meču nema favorita i tako su i kvote postavljene,očekujem dug i neizvjestan meč i vrlo teško da če neki od tenisača dobit u 3 seta.U drugom meču se sastaju Berlocq i Fognini. U međusobnima je 2-1 za talijana ali u Buenos Airesu kad su igrali je lagano dobio domaći predstavnik. I u ovom meču očekujem neizvjestan meč a poznavajući Fogninija on puno oscilira u igri i igra od fenemonalnog do užasnog tako da bi svakako ovo trebalo ić u 4 ili 5 setova

Link to comment
Share on other sites

Naši napravili senzaciju, svaka im čast, ali mislim da će teško do kraja.

Škugor - Agut h2-7.5 1.86 888sportKvota već u laganom padu, vjerujem da će i granica malo skočiti. Škugor napravio senzaciju, ostvario najveću pobjedu u svojoj karijeri i svaka mu čast. Dijelom podcjenjivanje Buste, dijelom njegova loša, a ipak najvećim dijelom Frankova odlična igra. Ipak, sutra će biti puno teži zadatak. Agut je s 30% snage riješio Pavića, igrao je bezvoljno i opet lagano slavio. Sutra mora ući kak treba u meč jer im lagano gori pod nogama. Škugor je iscrpljen, dobio je i bocu infuzije danas jer nije navikao igrati onakvim intezitetom. Sutra će naravno dati sve od sebe, ali preko puta sebe će imati odmornijeg, a i par klasa  boljeg igrača. Hendikep stvarno nije velik i ovo mi se čini kao odličan bet.

Može se nešto probati i na Bustu protiv Pavića jer se ovaj mora iskupiti, teško da mu se može dogoditi opet onakav dan.

Pospisil - Evans 2 1.62 William Hill

Da se ne igra u Kanadi i da nije DC i kvota bi bila manja, ovako je dosta velika i vrijedna igranja. Pospisil nas je zajebo u onom @Goksimovom betu koji je bio jako dobar. Ipak, Edmund je isto u banani, većoj nego sam mislio. Vasek je na krilima publike došao do važne pobjede, ali Evans je ipak trenutno bolji od Edmunda. Odlično je otvorio sezonu, dok Vasek igra ispod svake razine. Da ne duljim, Britanija ima 2:1 i nevjerujem da će Evans dopustiti da to ode u 5. meč. Ako slučajno ode, ganjao bi Shapalova koji na krilima publike može pobjediti Edmunda.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ČELNICI ITF-a, Međunarodne teniske federacije, donijeli su veliku odluku - mijenja se format natjecanja u Davis Cupu.

> Treba li mijenjati Davis Cup?

Novak Đoković i mnogi drugi tenisači žalili su se kako im je aktualni format, s tri dana natjecanja i mečevima na tri dobivena seta, prenaporan. Prema novom formatu Davis Cup igrat će se dva dana, a mečevi će biti na dva osvojena seta.

Novi format trebao bi biti usvojen na sastanku u kolovozu, a prema njemu bi se trebalo igrati od sljedeće sezone. Iako nema službene informacije, vjerojatno će se igrati na isti način kao ženski Fed Cup.

U Fed Cupu se za vikend igra maksimalno pet mečeva na dva dobivena seta, a razlika u odnosu na Davis Cup je i što meč parova nije treći u rasporedu, već posljednji ako nakon četiri meča nema pobjednika.

Zahvaljujući ovoj promjeni ponovno ćemo najbolje tenisače svijeta češće gledati u slavnom natjecanju.

Izvor: http://www.index.hr/sport/clanak/djokovic-je-uspio-radikalne-promjene-u-davis-cupu-evo-kako-ce-se-igrati-slavno-natjecanje/955581.aspx

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Unibet je prvi izašao sa nekim koeficijentima...

Mišljenja su dobrodošla jer će većina koeficijenata izaći u četvrtak i petak i neće biti previše vremena za analiziranje prije početka prvog meča, pa je dobro skupiti sve informacije ranije i biti spreman kako koeficijenti budu izlazili a za očekviati je i veća odstupanja u koeficijentima te veće fluktuacije tečajeva na ovom tržištu, što  znači da se daju uloviti odlični koeficijenti...

ppQXyQP.pngJN0snCq.pngieVoClY.pngwBIkBki.png

Link to comment
Share on other sites

Krećemo lagano sa Davis Cupom. Ove dvije oklade za sada imaju i u Marathonu ali je tamo kvota niža (2.08) a trebao bi do sutra imati i Bet.

Darcis-Lorenzi over 3,5 setova 1.49
Troicki-Carreno Busta over 3,5 setova 1.53

Unibet 2.28 

- Belgija će ugostiti Italiju, a igra se u dvorani na hardu. Ako uzmemo u obzir to da će Goffin dobiti Seppija, ovo će biti bitan dvoboj jer ako Belgija ode na 2:0, teško će se Tale vratiti. Darcis ima solidnu sezonu iza sebe a nije igrao od Delray Beacha gdje je predao četvrtfinale Youngu prije početka. Upravo je Steve možda i najzaslužniji za iznenađenje protiv Njemaca u prvome kolu. U prvom meču dobio je Kohlschreibera u pet teških setova, a u drugom je napravio novo iznenađenje pobjedivši mlađeg Zvereva u četiri seta. Lorenzi dolazi sa tri vezana poraza (Mannarino, Bedene i Wawrinka) u kojima nije pružio loše partije. Italija je iznenadila branitelja naslova Argentinu na gostovanju u prvom kolu, a Lorenzi je dobio Pellu u tri pa izgubio od Berlocqa u pet setova. H2H 2:0 za Lorenzija, oba meča su išla u odlučujući set. Obojica igraju dosta overaških mečeva po Davis Cupu. Lorenzi (ne računajući one pete mečeve što se igraju na dva dobijena seta) ima samo jedan under setova u karijeri u Davis Cupu i to je ovaj spomenuti protiv Pelle ; vs Čilić 5 setova, vs Chiudinelli 5 setova, vs Berlocq 5 setova. Lorenzi je prvi reket Tala kako nema Fabija i ako išta žele on mora ovo dobiti, Darcis sa druge strane igra dobro ove sezone, igra pred domaćom publikom i sve u svemu mislim da nas čeka zanimljiv i neizvjestan meč u bar četiri seta.

- Srbija i Španjolska igraju u istim uvjetima kao i Belgija i Italija. Nole će dobiti Ramosa, tako će ovaj meč imati velik značaj. Troicki dosta oscilira kroz sezonu, Najbolji turniri u sezoni su mu polufinale Sydneya i četvrtfinale Sofije a na ostalima je ispadao u prvom ili drugom kolu. Nakon četiri vezana poraza u kojima nije osvojio set (Dimitrov, Garcia Lopez, Gasquet i Dolgopolov), dobija Monteira u tri seta u Miamiju a nakon toga gubi od Raonića. Busta igra fino ove sezone i nalazi se na rankingu karijere a to je 19. mjesto. Ima finale Rio de Janeira , polufinala: Buenos Airesa, Sao Paula i Indian Wellsa. Nakon dobrog turnira u IW-u, nenadano je ispao od Delbonisa u drugom kolu Miamija. Sjećamo se da je njega Škugor iznenadio u prvom kolu Davis Cupa, ali je u odlučujućem meču pojeo Mektića u tri seta. Troicki je blagi favorit ali ponajviše radi toga što se igra u Srbiji, inače je Carreno u boljoj formi. Ovdje je ista situacija kao i u tipu iznad, Srbija če imati najvjerojatnije 1:0, Busta je prvi reket Španjolaca i ako žele išta on mora dobiti. Čeka nas zanimljiv meč i mislim da ide u minimalno četiri seta.

Link to comment
Share on other sites

Unibet ponovo dozvoljava kombiniranje igraca jedne reprezentacije sa prolazom iste, sto na kraju daje vecu kvotu. Puno value kvota se moze ovako uloviti, evo recimo primer jedne: 

P2L7gYk.png?1

Ili cak jos sigurniji pick je Goffin + Belgija prolaz, kvota 1.53 a dubl skroz izgledan. Goffin moze bez problema dobiti i Lorenzija i Seppija, dublovi isto na strani Belgijanaca jer su Bemmelmans/Loore kvalitetniji dubl par a i u boljoj formi. Da ne govorim o tome da i Darcis moze dobiti bar jedan mec...

Ko voli ovakve tipove neka baci pogled na ponudu Unibeta, lepa lova se uzimala na ove kombinacije koje btw, niko drugi osim Unibeta ne dozvoljava :)

UPDATE: Ipak se ne moze kombinirati, ispravio nazalost  Unibet i vise ne dozvoljava :( 

Link to comment
Share on other sites

Belgija-Italija (parovi) over 3,5 setova 1.44
Francuska-Velika Britanija (parovi) over 3,5 setova 1.44
BiH-Nizozemska (parovi) over 3,5 setova 1.43

Marathon 2.98 

- Belgija vodi 2:0 nakon prvog dana. Za danas su najavljeni Bemelmans/De Loore-Bolelli/Giannessi, Mislim da će kod domaćina Bemelmans i De Loore sigurno igrati, dobili su Njemce prije dva mjeseca, a nema potrebe da umaraju Darcisa i Goffina koji su svakako lošiji igrači parova od njih. Kod Italije je siguran Bolelli a mislim da će s njim igrati Seppi. Bemelmans i De Loore su se pokazali kao dobitna kombinacija kod Belgije, prošle godine iznenadili Mela i Soaresa a ove godine braću Zverev. Oni su mi blagi favoriti radi toga a i domaće publike, al vjerujem da će Italija uzeti minimalno set jer im je ovo must win.

- Najzanimljivije će biti u Francuskoj gdje će na teren izaći Benneteau/Mahut-Inglot/Murray. Po meni 50:50 meč, sva četvorica su dobri igrači parova, Britanci moraju dobiti pa će više zapeti.

- BiH i Nizozemska su nakon prvog dana očekivano podijelili bodove. Ovaj meč parova će možda biti i presudan tako da nas čeka velika borba. Najveća prednost Nizozemske je Rojer koji je najbolji igrač parova od njih. S njim je najavljen Griekspoor, ali mislim da će igrati Haase s kojim je Rojer igrao dosta puta u Davis Cupu. Sa druge strane provjerena kombinacija Bašić/Brkić. Njih dvojica predvode BiH u paru zadnje 3 godine i dobro su se uigrali. Ove godine su napravili veliko iznenađenje pobjedivši Kubota i Matkowskog.Nizozemska je blagi favorit radi Rojera, ali Bašić i Brkić igraju pred svojom publikom, a prije dva mjeseca su svladali i jaču kombinaciju u vidu Matkowskog i Kubota. Sve u svemu, očekujem borbu i po meni ovo ide u barem četiri seta.

Link to comment
Share on other sites

Džumhur-Haase over 3,5 setova 1.43
Bašić-De Bakker 1 1.50

Marathon 2.14 

- Džumi mora dobiti ako želi produžiti nade BiH. Igrali su neki dan u Dubaiju i slavio Haase u tri seta 6:2 4:6 6:4. Prošle godine se susreli dva puta i oba meča dobio Džumhur. Očekujem veliku borbu i mislim da ovo ide čak i u pet setova.

- Znači ovaj par vrijedi jedino ako Džumhur dobije a tome se nadam, jer ukoliko Haase dobije ovo se neće ni igrati. Postoji i mogućnost ukoliko dođe do ovoga meča da će možda Nizozemski izbornik staviti nekog drugog umjesto De Bakkera, al šta bude bude. Bašić je kvalitetniji tenisač, posebno u ovakvim uvjetima. Odlično je odigrao treći i četvrti set protiv Haasea i da je tako igrao od početka moglo je svašta bit. O De Bakkeru sam pisao da nije igrao ove sezone radi ozljede lakta. Džumi ga je prebio, ova mu podloga ne odgovara i mislim da neće imati šanse protiv Bašića.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Francuska - Srbija 1
Kolumbija - Hrvatska 2
Madjarska - Rusija 2
Kanada - India 1

2.26 marathonbet


Radi se o mecevima Davis Cupa koji je na meniju ovog vikenda. Igram na tzv. favorite, Francuzi najveci favorit svakako, em igraju kuci em su ovde sa bas jakim imenima (Tsonga, Pouille, HErbert/Mahut) dok je Srbija oslabljena (Lajovic, Djere, Zimonjic/Krajinovic). Ovo je po meni laganih 3:0 za Francuze.

Hrvatska je po nesto smanjenoj kvoti uzeta ali i dalje value IMO. Cilic je potvrdio ucesce pa je samim tim dao vece sanse repki, Hrvatska putuje u Kolumbiju u sledecem sastavu: Cilic, mladi Galovic, Skugor/Mektic. Kolumbija (Giraldo, Falla, Cabal/Gonzalez) je naravno odabrala sljaku kao podlogu, ali bez obzira na to ocekujem 2 pobede Cilica pa ce onda preostati samo jos jedna pobeda za prolaz. Mozda mladi Galovic iznenadi vec dosta loseg Fallu a i Skugor/Mektic po meni posle ovakve sezone blizi pobedi u dublovima.

Rusi isto favoriti: Rublev, Khachanov, Kravchuk/Medvedev, dok su Madjari u sastavu: Fucsovics i Balacs, koji ce igrati i singlove i dublove, znaci nikakve sanse dajem Madjarima, bice ovo lagan posao za Ruse.

Kanada u podmladjemom sastavu, predvodi je mladi Shapovalov a osim njega tu su Pospisil,Schnur, te veteran dublova Daniel Nestor. Jos nije odluceno ko igra dublove, mislim da ce to biti Pospisil/Nestor. Uglavnom igraju kod kuce i na hardu, znaci sve na njihovoj strani. Sastav Indije: Ramathan, Bhambry, Bopanna i Myneni. Nece moci parirati ni u singlu ni u dublu, ovde bi moglo isto doci do 3:0 i prolaska dalje nesto ranije.

Link to comment
Share on other sites

Jako dobro @JackieJack i ja sam mislio nešto u tom stilu. Hrvatska je sada oko 1.45 ali i to mi je ok, Farah otkazao a i da je tu Mektić i Škugor bi ih mogli dobiti a ovako svakako mogu, Marin bi trebao dobiti oba meča, a Galović sigurno može barem jedan. Giraldo im glavna nada a u očajnoj formi i još predao zadnji meč. Jedino im u prednost ide nadmorska visina ali Hrvati su tu već tjedan dana, Mektić i Škugor čak i 2 jer su se došli ranije pripremiti igrajući challenger u Bogoti.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

DEJVIS KUP: Hrvatska u polufinalu, protivnik će joj biti Amerika

Mečevi će se igrati od 14. do 16. septembra.
Teniseri Hrvatske plasirali su se u polufinale Svetske grupe Dejvis kupa, pošto su u Varaždinu pobedili Kazahstan rezultatom sa 3:1. Odlučujući treći poen domaćima je doneo Marin Čilić pobedom protiv Mihaila Kukuškina rezultatom 6:1, 6:1, 6:1.

 

Prvog dana takmičenja Čilić je posle tri seta pobedio Dmitrija Popka, a Kazahstan je izjednačio pobedom Mihaila Kukuškina protiv Borne Ćorića u četiri seta. Ivan Dodig i Nikola Mektić su u dublu pobedili Timura Kabibulina i Aleksandra Nedovjesova posle četiri seta. Peti meč neće biti odigran, a zanimljivo je da teniseri Hrvatske nemaju poraz u Dejvis kupu na šljaci od 2013. godine.

Hrvatska će u polufinalu, od 14. do 16. septembra, igrati protiv selekcije SAD, koja je u četvrtfinalu bila bolja od Belgije.

Izvor: https://www.srbijadanas.com/sport/tenis/dejvis-kup-hrvatska-u-polufinalu-protivnik-ce-joj-biti-amerika-2018-04-08

Link to comment
Share on other sites

Održan ždrijeb za ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa

U sjedištu ITF-a u Londonu održan je ždrijeb parova kvalifikacija za Svjetsku skupinu Davis Cupa.

Ulogu nositelja, koji su određeni prema novom aktualnom Davis Cup plasmanu, imali su Argentina, Velika Britanija, Australija, Švicarska, Srbija, Kanada, Češka i Japan.

Ždrijeb je odlučio da će se od 14. do 16. rujna tenisači Velike Britanije za ostanak u elitnoj skupini boriti protiv Uzbekistana, a Austrija protiv Australije. Na rasporedu su tada još i dvoboji između Argentine i Kolumbije, Švicarske i Švedske, Srbije i Indije, Kanade i Nizozemske, Mađarske i Češke te Japana i Bosne i Hercegovine. 

Osam pobjedničkih reprezentacija izborit će svoje mjesto u Svjetskoj skupini za sljedeću godinu i pridružiti se reprezentacijama koje su igrale u četvrtfinalu Davis Cupa ove godine, a to su: Hrvatska, Kazahstan, Italija, Francuska, Španjolska, Njemačka, SAD i Belgija. 

Polufinalni parovi Svjetske skupine su Francuska i Španjolska te Hrvatska i SAD. Ti su dvoboji na rasporedu također od 14. do 16. rujna.

Izvor: http://sport.hrt.hr/438312/odrzan-zdrijeb-za-ostanak-u-svjetskoj-skupini-davis-cupa

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Amerikanci s debitantom na Hrvatsku: "Nismo iznenađeni tom odlukom"

IZBORNIK hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan nakon ždrijeba polufinalnog meča protiv SAD-a, koji će se igrati od petka do nedjelje u Zadru, izjavio je kako nije iznenađen što je američki izbornik Jim Courier odredio da prvoga dana u petak zaigra debitant u ovom natjecanju Frances Tiafoe.

Tiafoe će u petak igrati u drugom susretu dana protiv prvog hrvatskog igrača Marina Čilića, dok će dvoboj od 11 sati otvoriti Borna Ćorić i Steve Johnson. 

"Courier me nije iznenadio odabirom igrača. Već par dana razmišljam o tome tko bi mogao igrati za njih i da sam na njegovom mjestu isto bih stavio Tiafoea da igra prvi dan iako je debitant, a nije lako igrati u polufinalu. S druge strane, u najboljoj je formi, tu činjenicu se ne može pobiti. Ako je morao razmišljati između njega i Querreyja, onda s obzirom da Querrey nema najbolju sezonu i zemlja mu nije najbolja podloga ovo je logičan izbor. Također, Tiafoe nam je svima manje poznat. No imamo i mi Ćorića koji je isto godište kao Tiafoe i vjerojatno su se često susretali u mlađim kategorijama. No ne znamo što može u Davis Cupu i koliko je dobar na zemlji. S te strane će nam biti malo zeznuto, ali mi imamo kvalitetu i Marina koji zna na koje stvari se mora fokusirati da dokaže svoju ulogu favorita", kazao je Krajan.

Za subotnji susret parova Krajan je prijavio Ivana Dodiga i Matu Pavića koji će za suparnike imati Mikea Bryana i Ryana Harrisona.

"Što se parova tiče, sada na raspolaganju imamo našu najbolju dvojicu igrača u toj konkurenciji, osvajače Grand Slam naslova. U ekipu se vratio Mate koji nam definitivno treba i trebat će nam. On je trenutačno prvi igrač svijeta u parovima i svi se definitivno osjećaju jače kada imaju takvog igrača u momčadi. S druge strane neće igrati par koji je najavljivan, a to su Sock i Mike Bryan koji su osvojili zadnja dva Grand Slam turnira. Nije da su jako oslabljeni s Harrisonom, ali on nije na istoj razini kao Sock. Sličan mu je po stilu igre, ali postoji razlika u kvaliteti. Izgledi za pobjedu su 50-50", smatra Krajan.

Od naših igrača prvi na teren će Ćorić što do sada nije bila česta pojava.

"Mislim da sam do sada samo jednom ja igrao prvi meč tako da će biti drugačije. Svi smo priželjkivali da Marin igra prvi, da on povede i tako meni olakša posao. No i ja sam u stvarno jako dobroj formi, odlično sam se pripremao zadnjih pet dana, zdrav sam tako da nema nikakvog straha. S Johnsonom sam dosad igrao jednom i izgubio sam, dosta je nezgodan jer jako često koristi slajs, ne daje puno ritma tako da ću se sam morati snaći u tome. Ipak, zemljana podloga više odgovara meni, a i igra se na tri dobivena seta pa ću imati vremena priviknuti se", rekao je 21-godišnji Zagrepčanin.

Prvi hrvatski reket Čilić za suparnika u petak će imati mladog Tiafoea s kojime se dosad nije sretao.

"Teško je reći što očekivati od debitanta Tiafoea s obzirom da je Davis Cup u prošlosti donosio razna događanja. Neki igrači su igrali fenomenalno u svojim debijima, a neki su bili nervozniji nego inače. Nadam se da će Tiafoe biti nervozniji i vjerujem da će naša domaća zadarska publika izvršiti pritisak na njega. S druge strane, ja vjerujem u svoju kvalitetu, dobro smo se pripremili, dobro smo trenirali, u dobroj sam formi i nadam se pobjedi."

Tiafoe sam kaže da najviše voli igrati na zemlji. Može li to biti zamka?

"Mislim da može jer ga nismo puno vidjeli na zemlji, ni ja ni Borna ga ne poznajemo previše jer nismo odigrali niti jedan službeni meč protiv njega. Poznajemo ga s Toura na kojemu je odigrao nekoliko odličnih mečeva i prošle i ove sezone, sigurno je napredovao i još uvijek napreduje. Ima sjajan servis i forhend, a bolji je na sporijim podlogama", zaključio je Čilić.

Hrvatska i SAD dosad su se sastale četiri puta i sva četiri dvoboja dobila je Hrvatska.

Pobjednik dvoboja Hrvatska - SAD će u finalu od 23. do 25. studenoga igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojemu se u Lilleu sastaju Francuska i Španjolska.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/amerikanci-s-debitantom-na-hrvatsku-nismo-iznenadjeni-tom-odlukom/2023628.aspx

Link to comment
Share on other sites

Dominic Thiem - Thompson // 3:0 bet365 - 1,20

Koeficijent jeste nizak ali vjerujem kako će ovo proći bez problema, tako da za neki double u kombinaciji sa over setova ili gemova, je vrlo dobar tip. Thiem je veliki favorit ovdje, meč se igra u Grazu na zemljanoj podlozi i to sa istim lopticama koje se koriste na Rolland Garosu i koje su poznate da su "brze". Thiem je prošle godine izgubio meč u Davis Cupu na što je javnost u Autriji bila razočarana i mislim da će ovaaj put dati sve od sebe i pobjeda bez izgubljenog seta ne bi smjela doći u pitanje.

4.thumb.jpg.41b99c780065580005d71eecc60377d8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Medvedev D. - Ivashka I. // Pobjeda Ivashka 1xbet - 3,065

Medvedev iza sebe ima solidnu sezonu, pružio je odlične partije na US openu a osvojio j i svoj drugi ATP turnir u Winston Salemu. Sada se vraća u Rusiju gdje njegova reprezentacija igra protiv Bjelorusije i pitanje je koliko zapravo ima motiva za ovaj meč. Moždaa i ključna informacija je da se je Medvedev prije samo dva dana oženio i upitna je njegova fizička i psihiča spremnost kao i mentalno stanje - trenutno.

Sa druge strane Ivaskha ima najbolju sezonu u karijeri i prvi put je ušao u top 100. Vjerujem kako danas može iznenaditi. 

4.jpg.6cb540552f0a02f89dc9574441a8b6cd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use