Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Srijeda 15.3.2017.


canca

Recommended Posts

Drummond under 14,5 1.85 HL

Andre ove sezone bilježi 14,8 poena u prosjeku a tome dodaje i jako finih 14 skokova. Od All Star pauze ima četiri overa na ovu granicu u deset utakmica. Prelazio je preko: Bostona 17, Portlanda 19, Clevelanda 20 i New Yorka 24. Znači sva četiri očekivana overa, a ostajao je na 14 protiv Phile, Chicaga i Indiane. Sinoć je ubacio 8 poena za 27 minuta protiv Clevelanda. Večeras ga čeka težak posao jer Detroit dočekuje Utaha što znači da mu predstoji teška borba sa Gobertom. Rudy je sjajan obrambeni centar i underi protivničkih centara protiv njega su često prolazna oklada. Utah u prosjeku prima 18,7 poena sa pozicije centra što ih čini najboljom ekipom nakon Atlante i Memphisa kada je to u pitanju. Drummond je protiv Goberta odigrao sedam utakmica i na prosjeku je od 11 poena. U tih sedam utakmica ima dva overa - 18 i 19, a zabijao je još i: 10, 11, 4, 7 i 9. Ovih 9 je bilo na početku ove godine.

Link to comment
Share on other sites

Ivica Zubac 11,5 over @1,85 Wwin

Timofey Mozgov je out do kraja sezone jer Lakersi žele da vide da li je Zubac riješenje kao startni C u slijedećim sezonama, ranije je Magic Johnson već izjavio da želi da Zubac igra 30+ minuta i da želi vidjeti njegov učinak. Ivici u zadnje tri utakmice se povećava minutaža i učinak na terenu pa bilježi slijedeće brojke, @Suns 17min. 14Pts, vs76ers 19 min. 10Pts i u zadnjem odgiranom meču @Nuggets 30min. 25Pts. Večeras igraju protiv Rocketsa i u uptempo utakmici i minutaži 30+ očekujem da Ivica može do 12Pts. Ove sezone je igrao jednom protiv njih i u 5min. odigranih ubacio je 2Pts.

 

Link to comment
Share on other sites

San Antonio Spurs- Portland Trail Blazers 

Treći puta ove sezone gledati ćemo dvoboj Spursa i Trail Blazersa, oba dvoboja lagano su otišla na stranu Spursa. I jedna i druga ekipa imale su nešto slabiju večer u prošlom kolu. Spursi su pobjedili Hawkse no utakmicu su zvaršili sa čak 23 izgubljene lopte. Portland je pak svoju lošiju večer zvaršio uvjerljivim porazom kod Pelicansa. Liliard i društvo ostali su "zamrznuti" na -23 (100-77). Trail Blazersi love to zadnje 8 mjesto na Zapadu, a poraz kod Pelicansa bio je tek drugi u zadnjih sedam utakmica. Večeras ih čeka težak zadatak Spursi su ulovili ritam imaju 9 domaćih pobjeda zaredom. Portland živi od napada jer u obrani su šuplji. Spursi dopuštaju samo 98,3 poena (2. najbolja defanzivna momčad lige) dok Portland prima 110 poena po utakmici.  Odlična vijest za domaće je i povratak Aldrigea koji je spreman za ovaj susret protiv svoje bivše momčadi. Uspore li Spursi napad Portlanda za što imaju kapacitet, gosti će se naći u problemima i vjerujem da ćemo još jednom ove sezone vidjeti laganu pobjedu Spursa u ovom međusobnom dvoboju. 

TIP: Spurs -10,5 1.83 @bet365

Link to comment
Share on other sites

Devin Booker 23,5 over @1,85 unibet

Booker igra odlično u zadnje vrijeme i u zadnje 4 utakmice bilježi slijedeće brojke vsWizards 25Pts, vsLakers 23Pts, @Mavericks 36Pts i u zadnjem odgiranom meču vsTrail Blazers 28Pts. Kao i u ovim utakmicama i večeras bi trebao biti meč na veliki broj poena jer igraju protiv Kingsa i u odnosu na Bledsoe-a Booker ne gubi na minutaži a ni na usage rate-u. Pisao sam već sa Sunsi forsiraju mlade i prvo ime ekipe je Booker, ove sezone je Kingsima ubacio 33Pts u gostima i 18 na domaćem terenu i pošto Kingsi godinama loše brane SG poziciku očekujem da Devin lagano ide preko ove granice. Ostale kladionice ga drže na granici 24,5 (Tonybet, Wwin).

Link to comment
Share on other sites

Buddy Hield 14,0 over @1,75 Tonybet

Razlog trade-a Cousinsa u Pelicanse po izjavama vlasnika Kingsa je to što Buddy ima Steph Curry potential i u zadnje vrijeme Buddy igra dobro ubacujući 18Pts vsWizards, 17Pts vsNuggets i 17Pts vsMagic uz minutažu 30+ tako da ga i večeras vidim na najmanje 15Pts protiv Sunsa. Utakmica će sigurno ići na dosta poena a Sunsi poziciju SG brane dosta loše i primaju 23,8ppg tako da jedino ako bude imao neki kriminalan šut može ostati u underu. bet365 ga drži na granici 16,5.

Link to comment
Share on other sites

Kawhi Leonard 30,5 under @1,62 bet365

Kawhi igra odlično i donekle bi bila realna granica da se večeras ne vraća LMA i Pop je izjavio da neće imati minutes restriction. Mislim da neće biti potrebe za prevelikim forsiranjem Kawhi-a u ovoj utakmici i da će biti lagana pobjeda Spursa. Dodajmo na ovo da i LMA ide na svoj bivši klub i da će uzeti svoju dozu šuteva, Parker je questionable ali vjerovatno neće igrati, Murray je out tako da će Patty vjerovatno startati. 

Link to comment
Share on other sites

Eric Bledsoe 22,5 under @1,85 Wwin

Pisao sam za Bledsoe-a dosta puta do sada da gubi na minutaži zbog Ulisa a i da vuče povredu koljena tako da ga i ovaj put igram under na granici 2 poena većoj negu u drugim kladionicama (Tonybet, unibet). U 10 utakmica nakon all-stara ima samo dva overa na ovoj granici a ubacivao je redom 17,11,20,14,18,28,30,13,12 i 19 a protiv Kingsa u zadnjih 6 odigranih utakmica ima samo jedan over i to ubacivši 23Pts davne 2014. Kingsi ne brane loše protivničke plejeve i dopuštaju 22ppg i 8 su u ligi po tome.

Link to comment
Share on other sites

Kemba Walker 26,0 under @1,80 Tonybet

Iako Kemba igra dobro u zadnje vrijeme probati ću ga sa underom večeras jer mi je ova granica previše za njega. Batum je out i Lamb će startati, Kemba će biti prva opcija napada za Hornetse i vjerujem da će se Pacersi potruditi igrati dobru odbranu na njemu. Inače ove sezone Pacersi igraju dobru odbranu na protivničkim plejevima i dopuštaju 21,7ppg i 5 su u ligi po tome. Kemba protiv njih na ovoj granici ima 2 overa u zadnjih 8 međusobnih susreta na na gostujućem terenu je na omjeru 0-5 over/under. bet365 ga drži na granici 24,5, unibet na 24,0 a Wwin 25,5. 

Link to comment
Share on other sites

DeMarcus Cousins 25,5 under @1,85 Wwin

Trenutno druga napadačka opcija Pelicansa DMC je od dolaska u NO ovu granicu prešao 3 puta u 9 utakmica, više se podredio ekipi i pretprošlu utakmicu je presjedio 4/4 jer se Gentry-u svidjela igra small-ball petorke. Opet prva opcija u napadu će biti AD i očekujem da i DMC doprinese ali ne u tolikoj mjeri, nekih 22-24 Pts. Davis je sklon povredama i mislim da bi jedino njegova povreda tokom utakmice mogla rušiti ovaj tip.

Link to comment
Share on other sites

Andrew Wiggins 24,5 under @1,65 Wwin

Wiggins je upao u shooting slump i u zadnjih 6 utakmica ne zna za over na ovoj granici, druge kladionice ga drže na 1-2 poena manje a protiv Celticsa je ovu granicu samo prešao jednom u 5 odigranih utakmica. Celticsi dobro brane protivničke SF i dopuštaju 18,6ppg i 4 su u ligi po tome. Rubio uzima sve više šuteva u zadnje vrijeme i vjerujem da će nastaviti  i večeras a KAT je ubjedljivo prva napadačka opcija Wolvesa tako da Wigginsa vidim na nekih 20-tak poena.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use