Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Novosti vezane za europsku košarku


Goksim

Recommended Posts

Zadar – Split

Zadar dočekuje dalmatinski derbi Hrvatske lige  samo 3 dana nakon gostovanja kod Cibone u okviru ABA, ali i sa vrlo dobrim scoreom od 4 uzastopne pobjede u domaćem prvenstvu. Momčad trenera Aramisa Naglića je naime, otvorila sezonu (očekivanim) porazom kod Cedevite, ali potom je uslijedio pravi odgovor i niz uspjeha, na svom parketu su srušili Zagreb i Škrljevo, a kao gosti Zabok i susjede iz Jazina Arbanasi. Kako Vitamini već pomalo svima odmiču (dobili su svih 6 početnih ogleda, a i imaju najjaču momčad), realan domet za Zadar je bitka z 2. mjesto, kojeg svakako mogu dohvatiti.

Split je lani bio hit upravo u regularnoj sezoni prvenstva, kad je zauzeo 2. mjesto sa 21 pobjedom u 26 kola, ali ovog puta to vjerojatno neće ponoviti. “Žuti” su, naime, pod vodstvom novog izbornika Skelina ipak slabiji nego lani, već imaju 2 poraza u 4 kola, izgubili su kod Šibenika i Cibone, a pobjeđivali samo na Gripama i to Hermes Analiticu, potom i Osijek (tek nakon produžetaka). Raspored teških gostovanja na početku prvenstva nastavlja se i ovog ponedjeljka, Žuti teško mogu do bodova u Zadru, autsajderi su u ovom derbiju.

Najbolji strijelci dosad u prvenstvu – Zadar: Božić (16,0 poena po meču), Vuković (14,6). Split: Michaelyn Duane Scott 16,0, Goran Filipović 12,3 poena po meču.

Brojke: Zadar je svladao Split u 9 od zadnjih 10 međusobnih ogleda, u 2017. godini je dobio oba ogleda, ali Žuti su onaj jedini uspjeh ostvarili baš prošle sezone u prvenstvenom dvoboju u Višnjiku, bilo je 89:84.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahce - Olympiakos

U košarkaškoj Euroligi ispred nas je tjedan u kojem se igraju utakmice 7. kola, a ove srijede jedan je od ogleda sudar Fenerbahcea i Olympiakosa.
Na isti su način dosad posao obavile ove dvije momčadi, imaju omjer 4-2, ali u ovu utakmicu košarkaški Olympiakosa ipak ulaze malo uzdrmani jer su izgubili u posljednjem susretu ono što se „ne smije“ izgubiti.
Na domaćem parketu je Olympiakos izgubio od mrskog sportskog neprijatelja Panathinaikosa (70-62) i klubu iz Pireja će biti vrlo teško vaditi se na parketu aktualnog europskog prvaka. Fenerbahce je dosad dobio obje domaće utakmice u Euroligi i to relativno lako (Anadolu Efes 81-70 i Valencia 79-66). Olympiakos je, pak, u gostima dosad ostvario omjer 1-1.
Fenerbahce i ove sezone djeluje dobro i vjerojatno je jedan od glavnih kandidata za dolazak na europski tron, u njegovom slučaju, za obranu naslova prvaka. Gledamo li na ovu utakmicu iz tog kuta onda je logična preporuka pobjeda Obradovićeve momčadi.
Imaju širi igrački kadar od Olympiakosa. I kvalitetniji su, vjerojatno i u nešto boljem ritmu, a i domaći parket svakako je jedan od razloga zašto treba zaokružiti jedinicu.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Valencia - E.A. Milano

Košarkaši Valencije pokušat će nastaviti s pozitivnom domaćom serijom u Euroligi i večeras kada pred svojim navijačima igraju protiv talijanskog Milana.
Valencia se u Euroligu vratila poslije nekoliko godina pauze i nakon šest utakmica ima omjer 3-3. Na svom je parketu dosad igrala samo dva puta i u oba slučaja je bila uspješna. Pobijedila je Anadolu Efes 78-71 i potom doslovno razbila Unicaju u španjolskom ogledu (91-53).
Izmijenjeni sastav Milana je najavljivao dobru europsku sezonu i odmak od posljednjih iskustava kada je bio doslovno vreća za napucavanje u Euroligi. No, ako se po jutru dan poznaje onda će ovo biti nova sezona za brzi zaborav kada je Milan u pitanju.
Talijanski je sastav posljednji na ljestvici, sa već pet poraza u šest utakmica. Izgubio je, uz to, Milan na sva tri dosadašnja gostovanja.
Sastav Milana se tijekom ljeta dosta mijenjao pa je vjerojatno potrebno još vremena da se uigra i da, možda, postane konkurentniji u Euroligi. Trenutačno ta momčad ne može na pravi način parirati, posebno ne u gostima i posebno ne organiziranim i motiviranim suparnicima kao što je Valencia. Bit će ovo čvrsta jedinica.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahče – Olympiakos.

Fenerbahče je domaćin velikog derbija 7. kola Eurolige, riječ je o reprizi finala iz svibnja, kad su, također u Istanbulu, domaćini slavili sa uvjerljivih 80:64 i osvojili svoj prvi naslov. Naravno, ovog puta neće zaigrati u onako moćnom sastavu, otišli su neki od glavnih aduta poput Bogdanovića, ali tu je na kormilu i nadalje najtrofejniji, najbolji europski trener, Željko Obradović. Inače, “Fener” je dosad upisao score od 4:2, te zaostaje za korak iza vodećeg tandema moskovskih klubova uoči ovog kola. Nadmašili su Bamberg, Efes, Valenciju i Milano, a oba poraza su doživjeli na gostovanjima, u Malagi i u Ateni kod Panathinaikosa. Na svom parketu su, skoro bi se moglo reći, nepobjedivi… Najbolji strijelci dosad u Euroligi: Datome 13,7, Vesely 12,8, Wanamaker 12,2 poena po meču.

Olympiakos dolazi na Bospor sa istim omjerom kao i Fener (4:2), te naravno silnom željom da se osveti Turcima za spomenuti poraz u finalu. Iako imaju solidan učinak, Grci su zapravo u teškom stanju, jer su nakon  4 startna trijumfa doživjeli najprije poraz kod Barcelone sa čak 51:73, a onda, nakon tih minus 22, pretrpjeli najbolniji od svih udaraca – poraženi su u susjedskom derbiju Eurolige i to na svom parketu u Pireju od Panathinaikosa u petak sa 62:70. Sad im opasno prijeti i treći uzastopni poraz… Najbolji strijelci dosad u Euroligi: Printezis 11,7, Milutinov 9,0 poena po meču.

Brojke: Prije finalnog obračuna, tijekom regularne sezone u prošloj Euroligi oba međusobna ogleda su pripala domaćim ekipama, Fener je dobio 67:64, a Olympiakos 71:62.

C. zvezda – CSKA

C. zvezda ima score 2:4, odlazak prevelikog broja ključnih igrača i stalna rekonstrukcija momčadi svake sezone ipak moraju uzeti danak, očito se Beograđani ne mogu nositi sa samom kremom Eurolige i kandidirati za play off. Ipak, učenici trenera Alimpijevića sposobni su iznenaditi i favorite, već su na svom parketu srušili Barcelonu i Maccabi, ostvarili prave pothvate. No, isto tako su pred svojim navijačima poklekli protiv Bamberga, te poraženi na sva 3 gostovanja ove sezone (Malaga, Khimki, Žalgiris). Naravno, kao i uvijek, manjak kvalitete spram rivala mogu barem dijelom kompenzirati uz pomoć navijača, kojih će i ove srijede biti 20 tisuća u Kombank Areni u Novom Beogradu, a među njima i Novak Đoković…. Najbolji strijelci u Euroligi: Rochestie 16,5, M.Bjelica 14,2, Feldeine 10,5 poena po meču.

CSKA je i ove sezone u najužem krugu favorita za naslov, iako im je otišao Teodosić, a zadnjih sezona su skoro uvijek krenuli furiozno i onda stali na korak do slavlja (osim 2016., kad su se okitili naslovom europrvaka). Sad se ponovo vrti već viđeni film, pod vodstvom Itoudisa Moskovljani su dominantni, dobili su 5 od 6 utakmica ove sezone u Euroligi (izgubili jedino od Reala u Madridu, prije nego su Kraljevi upali u aktualnu krizu), te vode u poretku, u društvu susjeda iz Khimkija. Rusi su svakako, uz Fenerbahče, glavni kandidat za naslov, sigurno će se u svibnju vratiti u Beograd, naime, upravo u ovoj dvorani se igra Final four. Najbolji strijelci u Euroligi: De Colo 16,3, Clyburn 14,3, Rodriguez 12,8 poena po meču.

Brojke: CSKA vodi sa 4:1 u euroligaškim ogledima protiv Zvezde. Na proljeće 2016. su dobili seriju play offa sa 3:0 na putu prema tituli, ali prošle sezone su izgubili u Beogradu sa 67:78 (i slavili u Moskvi 102:80).

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Khimki - Maccabi Tel Aviv

Svakako treba pohvaliti i ruski Khimki i telavivski Maccabi na onome što su pokazali u uvodnom dijelu ovosezonske Eurolige.
Posebne čestitke idu Khimkiju koji poslije sedam utakmica ima omjer 5-2, a poslije svega mu nećemo zamjeriti niti težak poraz koji je pretrpio prije nekoliko dana u Ateni kod Panathinaikosa (93-65).
Khimki na svom parketu ima omjer 4-0. Istina je da u niti jednom slučaju Khimki nije razbijao suparnike, no svaki put je u završnicama pokazivao veliku psihološku snagu koja ga je vodila prema uspjesima protiv Valencije (75-70), Žalgirisa (85-77), Crvene zvezde (85-78) i ponajprije protiv Baskonije (91-90).
Khimki je i dobro „uređena“ momčad gdje se sve zna, a Aleksej Šved ima slobodne ruke u svakoj utakmici i dosad to maksimalno koristi.
Maccabi također igra dobro, ima omjer 4-3, u gostima 1-1, ali je poput Khimkija izgubio posljednju utakmicu (doma protiv Anadolu Efesa). Ipak, Maccabi ostavlja dojam da nije u tolikoj mjeri balansiran poput Khimkija i češće ovisi o inspiraciji pojedinih igrača.
Na nas je Khimki zasad ostavio bolji dojam i zato mu poklanjamo povjerenje u ovom susretu.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Real – Unicaja Malaga.

Real je upao u duboku krizu i to nakon sjajnog otvaranja sezone i 4 uzastopne pobjede u Euroligi! Međutim, onda kao da je netko ugasio svjetlo i događa se nevjerojatni pad: upisali su 3 uzastopna poraza u ovom natjecanju, doma od Khimkija, a potom kod Žalgirisa i prije 2 dana u Vitoriji, gdje ih je Baskonia uništila, ponizila i svladala sa 30 poena razlike – 105:75. To je zaista bio klasični nokaut, a treba svemu dodati kako je prošlog vikenda Real pao i u El Clasicu odigranom u okviru prvenstva Španjolske, kad su pred svojim navijačima potpisali predaju protiv Barcelone – 80:84. Uglavnom, zaista je krajnji trenutak se Kraljevi trgnu i prekinu ovakav strmoglavi pad forme i rezultata. Najbolji strijelci dosad u Euroligi: Dončić 20,7, Ayon 11,0, Randolph 10,2 poena po meču.

Unicaja Malaga je za bos slabija (3:4), ekipa iz Andaluzije sigurno ne spada u sami vrh Eurolige, jer je sklona ogromnim oscilacijama. Tako je dosad u Euroligi slavila u Istanbulu na terenu Efesa, a pritom izgubila već dvaput na svom parketu i to od rivala koji ne izgledaju dominantno, najprije od Bamberga, a onda i preksinoć id Žalgirisa (83:85) u produžetku i to nakon što su u regularnom tijeku nadoknadili veliki zaostatak. Najbolji strijelci dosad u Euroligi: Nedović 14,2, McCallum 10,0, Augustine 8,8 poena po meču.

Brojke: Real je svladao Malagu u svih 5 zadnjih ogleda, prije nepunih mjesec dana u prvenstvu Španjolske, također u Madridu, domaćini su pobijedili sa uvjerljivih 99:85

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

POSTIGNUT DOGOVOR, RIVERS SUTRA U BEOGRADU!

Crvena zvezda je pažljivo birala i, na kraju, izabrala pojačanje. Kevin Kresvel Rivers (32, 196cm) je u velikom stilu odigrao poslednju utakmicu za Ređo Emiliju koja ipak nije imala sreće da se s njim oprosti u pobedničkom raspoloženju. Prema nezvaničnim informacijama, Rivers će se već sutra pojaviti u Beogradu kako bi ozvaničio saradnju s crveno-belima!

Rivers je već određeno vreme bio na meti srpskog šampiona. Kada su se stvorili uslovi da promeni sredinu, iako je italijanski klub želeo da ostane, Amerikanac koji je igrao u “Pioniru”, izneo je želju da krene put Beograda. Ređo Emilija ga je zamilila da ostane još jednu utakmicu i pomogne joj u grčevitoj borbi za opstanak. Rivers je to učinio. Oprostio se sa 30 poena (11-6 trojke, 3-2 dvojke, 12-8 sl. bacanja, 7sk)… Ali nije mogao sam protiv Kantua – 86:99.

Rivers je vlasnik evroligaške titule i triple krune sa madridskim Realom iz 2015. i duple krune iz 2016. ne treba posebno predstavljati. Posle diplomiranja na Klemsonu, Rivers je evropsku turneju počeo 2009. godine u italijanskom drugoligšu Latini, da bi potom igrao za Beneton, Roan, bolonjski Virts i Lokomtiv Kubanj. Od 2012. do leta prošle godine je bio gotovo stalni učesnik Evrolige kao član Himkija, Reala u dva navrata, Bajerna i Panatinaikosa s kojim je 2017. osvoju dušplu krunu, a 2018. Prvenstvo Grčke, izuzev sezone 2013-2014 kada se u dresu Reno Bighorns okušao u Razvojnoj ligi.

Link to comment
Share on other sites

Iz Cibone su najavili finale protiv Cedevite. Trener Ivan Velić zna kako motiva kod njegovih igrača zasigurno neće nedostajati, dok je Ivan Novačić kazao kako je to utakmica u kojoj može odlučiti jedna lopta...

Pred Cibonom je finalna utakmica Kupa Krešimira Ćosića protiv Cedevite gdje će tražiti svoj osmi naslov u ovom natjecanju. Susret je najavio trener Ivan Velić koji ističe maksimalnu koncentraciju i borbu za svaku loptu kao nešto na čemu inzistira.

"Mislim da smo napravili jako dobar posao s ulaskom u finale. Praktički smo odigrali utakmicu na gostujućem terenu, gdje je cijela dvorana navijala za Zadar. Što se tiče finalne utakmice nemamo nekih nepoznanica. Već smo igrali nekoliko ogleda ove sezone i motiva za pobjedu kod mojih igrača zasigurno neće nedostajati. Ono na čemu ću inzistirati je maksimalna koncentracija i borba za svaku loptu, a hoće li nam to biti dovoljno za zaokružiti ovu splitsku priču trijumfom, ostaje nam za vidjeti."

Ivan Novačić kazao je kako su malo potrošeni, ali da je finale utakmica u kojoj može odlučiti jedna lopta.

"Igramo protiv ekipe koja je favorit protiv nas i koja ima širinu u momčadi, a i nisu se puno potrošili u Kupu. Mi smo malo potrošeni, ali finale je jedna utakmica, može odlučiti jedna lopta. Malo smo i rasterećeni jer nemamo ulogu favorita i zbog čega možemo odigrati bez pressinga i uživati u finalu pa nek bolji pobjedi."

Roko Rogić zna odakle prijeti najveća opasnost te ističe kako ih je pobjeda protiv Zadra podigla.

"Dodatno nas je digla pobjeda protiv Zadra i smatram da posljednja utakmica s Cedevitom nije bila realan odnos snaga što ćemo sutra i pokazati. Znamo otkud nam prijeti najveća opasnost, pripremit ćemo se i dati sve od sebe da uzmemo Kup."

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 9 months later...
  • 4 months later...

Euroliga se poništva, isti učesnici u Euroligi i Eurokupu i u sezoni 2020/2021

Additionally, the Executive Board agreed on the following with regards to the 2020-21 season:

  • The 2020-21 Turkish Airlines EuroLeague season will count upon the participation of the same 18 teams, namely: ALBA Berlin, Anadolu Efes Istanbul, AX Armani Exchange Milan, Crvena Zvezda mts Belgrade, CSKA Moscow, FC Barcelona, FC Bayern Munich, Fenerbahce Beko Istanbul, Khimki Moscow Region, KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz, LDLC ASVEL Villeurbanne, Maccabi FOX Tel Aviv, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos OPAP Athens, Real Madrid, Valencia Basket, Zalgiris Kaunas and Zenit St Petersburg
  • The 2020-21 7DAYS EuroCup season will reserve guaranteed spots for the eight teams that qualified for the 2019-20 quarterfinals, namely: AS Monaco, Partizan NIS Belgrade, Promitheas Patras, Segafredo Virtus Bologna, Tofas Bursa, Umana Reyer Venezia, Unicaja Malaga and UNICS Kazan. The remaining 16 spots will be awarded to teams qualifying through their domestic leagues' final standings. As in previous seasons the EuroCup Board will propose the final team list for approval by the ECA Shareholders Meeting
  • 2020-21 EuroLeague training camps will run for extended durations compared to previous seasons in order to allow players to recover their physical and mental shape in time for the new season
  • The 2020-21 EuroLeague and EuroCup seasons will start on October 1 and September 30, 2020, respectively, as previously approved. The league and clubs will continue to monitor the evolution of COVID-19, staying in close contact with governments and public health authorities to ensure optimal conditions for all participants when the season starts
  • EuroLeague Basketball and its clubs will devote all possible efforts and launch league-wide and individual actions to support their community's recovery efforts
  • EuroLeague Basketball will explore opportunities to organize a season-opening charity event to celebrate the EuroLeague's return to the court
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Zenit potpisao Blacka

Ruski euroligaš Zenit iz Saint Petersburga vrlo brzo je doveo zamjenu za Alexa Poythressa koji će biti van pogona 40 dana zbog ozljede, riječ je o Tariku Blacku.

29-godišnji američki centar je bivši NBA-ovac, gdje je igrao za Houston i Lakerse, a u Europi je dvije sezone bio član Maccabija iz Tel Aviva s kojim je u svibnju 2020. godine raskinuo ugovor, a na njegovo mjesto je stigao hrvatski reprezentativac Ante Toni Žižić. Black je u dresu ponosa Izraela odigrao 37 euroligaških utakmica u kojima je prosječno ubacivao 10,4 poena uz 5,2 skoka.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Ja korsitim CyberGhost VPN. Sportsbook mi je limitiran na 50centi, ali exchange ti vjerojatno nikad neće blokirat/limitirat jer se ne kladiš protiv njih, nego protiv drugih igrača. Isplata ide normalno preko payza ili deviznog.
    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use