Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Novosti vezane uz zimske sportove


Goksim

Recommended Posts

  • 1 year later...

Konačni trijumf: Veliki kristal za Lindsey Vonn! ;D ;D ;D ;D ;D

AMERIKANKA Lindsey Vonn je na završnici Svjetskog kupa u švedskom Areu samo potvrdila da je ove sezone najbolja skijašica i najbolja spustašica.

Pobijedila je na posljednjoj utrci spusta sa 40 stotinki prednosti u odnosu na najbolju prijateljicu Mariju Riesch koja je nakon ovog drugog mjesta i matematički osigurala drugo mjesto u ukupnom redoslijedu na kraju ove sezone.

Naime, treća na ljestvici, Šveđanka Anja Pärson, završila je spust kao 16. što joj ovaj put nije donijelo niti jedan bod.

Vonn je još ranije osigurala mali Kristalni globus u spustu ispred Austrijanke Andree Fischbacher.

Inače, u Areu je bljesnula najstarija i najiskusnija skijašica Svjetskog kupa. Austrijanka Renate Götschl je osvojila treće mjesto u zimovalištu gdje je prije nešto manje od jednog desetljeća vodila borbu s Janicom Kostelić za naslov najbolje u Svjetskom kupu.

Are, spust:

1. Lindsey Vonn (SAD) 1:42.49

2. Maria Riesch (Njem) +0.40

3. Renate Götschl (Aut) +1.26

4. Nadia Fanchini (Ita) +1.71

5. Andrea Fischbacher (Aut) +1.78

...

Ukupni redoslijed Svjetskog kupa:

1. Lindey Vonn (SAD) 1688

2. Maria Riesch (Njem) 1299

3. Anja Pärson (Šve) 990

4. Katrhin Zettel (Aut) 985

5. Tanja Poutiainen (Fin) 802

...

36. Ana Jelušić (Hrv) 175

...

61. Nika Fleiss (Hrv) 87

...

Konačni redoslijed, spust:

1. Lindey Vonn (SAD) 502

2. Andrea Fischbacher (Aut) 326

3. Maria Riesch (Njem) 292

4. Dominique Gisin (Švi) 291

5. Nadia Fanchini (Ita) 276

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Švicarac Simon Ammann došao je do trijumfa drugog dana skijaških skokova u Lillehameru, a najviše je oduševio Gregor Schlierenzauer nevjerojatnim skokom na 150.5m koji je završio padom...

Tijekom drugog dana natjecanja skijaških skokova u Lillehameru gledatelji su imali prilike gledati strašno duge skokove, posebno u prvoj seriji.

Oduševio je ponajviše Gregor Schlierenzauer, jučerašnji pobjednik, koji je svojim skokom od 150.5 metara uz veliku pomoć vjetra za čak 7 metara odletio dalje od rekorda skakaonice, no pri doskoku je pao i izgubio pregršt bodova kod sudaca, kao i sam rekord skakaonice (ne priznaje se ako skakač padne).

Ono što nije uspjelo Austrijancu, uspjelo je bivšem olimpijskom pobjedniku Simonu Ammannu, koji je svoj čudesni skok na 146 metara uspio izvesti bez pada, i tako srušio rekord skakaonice.

U drugoj seriji suci su smanjili zaletište pa više nije bilo monstruoznih skokova, a Ammann je ponovo bio najbolji i zasluženo odnio pobjedu, ispred Finca Ollija i Francuza Chedala. Unatoč padu, Schlierenzauer je zauzeo četvrto mjesto.

Inače, skakanje je proteklo u teškim uvjetima s promjenjivim vjetrom i Walter Hoffer, čovjek koji se brine za sigurnost natjecanja, imao je pune ruke posla. Na kraju srećom nitko nije ozbiljnije stradao.

U ukupnom poretku prvo mjesto preuzeo je Schlierenzauer, koji će biti i prvi favorit za novogodišnjoj 'Turneji 4 skakonice'.

http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ostali_sportovi/video-schlieri-skocio-dalje-nego-itko-ikad-pa-pao-na-ledza.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Vonn na ZOI stigla - ozlijeđena!

Skijašica od koje se u Vancouveru očekuje "žetva medalja" na poprište Zimskih olimpijskih igara u Kanadu stigla je ozlijeđena.

Na slalomskom treningu još prošlog tjedna u Austriji Lindsey Vonn zadobila je, naime, vrlo neugodnu ozljedu potkoljenice. Posljedica - veliki podljev na nozi, koji trenutno Lindsey stvara veliku bol pri svakom pokušaju oblačenja skijaških cipela (pancerica).

Nastupi Lindsey Vonn na samim Igrama ne bi trebali biti ugroženi. Iako, i sama Amerikanka priznaje da se uz ovakve bolove ne osjeća presigurno vezano uz vlastito skijanje. A od nezgode u Austriji Vonn već preko tjedan dana uopće još nije niti stala na skije...

Izvor: Skijanje.hr

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nova medalja na vidiku: Kostelić četvrti nakon prve vožnje slaloma

NAKON prve vožnje olimpijskog slaloma u vodstvu je Talijan Giuliano Razzoli za kojim naš Ivica Kostelić na četvrtom mjestu zaostaje 58 stotinki.

Ivica Kostelić nalazi se u odličnoj poziciji uoči druge vožnje, drugoplasirani Slovenac Mitja Valenčić bježi mu 15, a Benjamin Raich koji se nalazi na trećem mjestu 11 stotinki. S druge strane, Ivica najbližim pratiteljima, Talijanu Manfredu Moelggu i Čehu Ondreju Banku, bježi 27 odnosno 32 stotinke.

Kostelić: Bit će teško doći do zlata, ali u drugoj vožnji idem 100 posto!

"Bit će teško, 58 stotinki nije malo. Srebro je jako blizu, u drugoj vožnji idem 100 posto", rekao je nakon prve vožnje Ivica.

Kostelić je u utrku krenuo sa startnim brojem dva, što se po maglovitoj stazi ispostavilo kao velika prednost u odnosu na skijaše koji su dolazi nakon prve jakosne skupine. Silvana Zurbriggena, koji je startao prvi, Kostelić je nadmašio za 41 stotinku, ali se nažalost nije dugo zadržao na prvom mjestu - Benjamin Raich koji je krenuo iza njega bio je brži četiri stotinke.

Iznenađujuće, Raicha je s čelne pozicije skinuo Slovenac Valenčić nakon što je izdržao na prvom mjestu napade Juliena Lizerouxa i trojice svojih sunarodnjaka Prangera, Hirschera i Herbsta. Ipak, još se jednom pokazalo da bilo tko iz prve 15-orice može legitimno računati na medalju. Giuliano Razzoli, čovjek koji je na zagrebačkom Sljemenu svojedobno stigao do prvog postolja, a u ove godine i do prve pobjede u karijeri, fenomenalnom je vožnjom, napadajući uz dozu opreza sva vrata, svrgnuo s prvog mjesta Valenčića i uoči druge utrke glavni je favorit za osvajanje olimpijskog zlata.

Natko Zrnčić-Dim je prvo prvu utrku završio s 2.22 sekunde zaostatak za vodećim Razzolijem i trenutno se nalazi na 23. mjestu. Danko Marinelli je zasad 37. s 4.49 sekundi slabijim vremenom, dok Dalibor Šamšal još jednom nije uspio završiti utrku.

Prva je vožnja donijela još dosta odustajanja. Između ostalih, nisu je završili osvajač triju odličja na ovim Igrama, Amerikanac Bode Miller, njegov sunarodnjak Ted Ligety, Austrijanac Manfred Pranger, Nijemac Felix Neureuther...

Vodeći slalomaš Svjetskoga kupa Reinfried Herbst nalazi se tek na 12. mjestu s 1.44 sekunde zaostatka.

ZOI, slalom skijaša, prva vožnja (neslužbeno):

1. Giuliano Razzoli (Ita) 47.79

2. Mitja Valenčič (Slo) +0.43

3. Benjamin Raich (Aut) +0.54

4. Ivica Kostelić (Hrv) +0.58

5. Manfred Mölgg (Ita) +0.85

...

22. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +2.22

...

37. Danko Marinelli (Hrv) +4.49

...

Index.hr

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ivica: Napadam i veliki Kristalni globus

- Priključio nam se novi serviser koji cijeli dan i noć "pegla" skije. Sad više neću zaostajati po šest desetinki na 25 sekundi ravnice - smatra Kostelić.

Ivica Kostelić u jeku je priprema za novu sezonu, koja počinje 22. listopada u Söldenu. Zbog dobivanja gondole u Kitzbühelu sa svojim imenom, u petak i subotu malo se "odmarao", no već je danas na snijegu u Hintertuxu.

Vozit će sve utrke

– Protekli mjesec bili smo na Zermattu, puno smo trenirali, svaki dan jednu disciplinu plus slalom. Zasad sam jako zadovoljan – rekao je Ivica.

Najbolji hrvatski skijaš opet će napadati sam vrh ukupnog poretka.

– Uvjet za to je da budem zdrav. A bude li tako, mogao bih do plasmana među prva tri. A ako se već borim za jedno od prva tri mjesta, onda mogu i za ukupnu pobjedu, jer je samo to vrh – smijući se rekao je Ivica i otkrio da još nije odustao od ukupne pobjede u Svjetskom kupu.

Zato će voziti sve utrke. A puno će mu značiti i pojačanje u timu, serviser i pomoćni trener Danijel Andesilić.

– To nikad nisam vidio, doslovno dan i noć pegla skije. Imam osjećaj da će nam to u idućoj sezoni donijeti puno dobroga. Posebno u brzim disciplinama u kojima sam imao puno problema sa skijama – rekao je Ivica te objasnio:

– Najbolji je primjer Garmmisch-Partenkirchen gdje sam imao šest desetinki zaostatka na ravnici koja je trajala 25 sekundi. A to nema smisla. Kad bismo prepolovili te zaostatke na pola, tada bih i u brzim disciplinama uvijek bio među prvih 10.

I Janica na treninzima

Zasad Ivica nema problema s ozljedama.

– Tu i tamo zabole me leđa i koljeno, ali to ne prelazi granicu na koju sam se naviknuo. Neka tako i ostane.

Na treninzima u Zermattu bila je i Janica.

– Kao i uvijek, puno mi pomaže savjetima. Zato će s nama biti i na Hintertuxu.

Na treninzima je odličan i Dalibor Šamšal.

– Često je brži od mene u slalomu, a nadam da će ove sezone probiti tu barijeru i više neće izlijetati na utrkama.

Ivica ima malo vremena za predah.

– Učim za ispite. A kad uhvatim vremena, za užitak zasviram i gitaru.

u ukupnom poretku bio je Ivica prošle sezone, s 805 osvojenih bodova

http://www.vecernji.hr/sport/ostalo/ivica-napadam-veliki-kristalni-globus-clanak-195545

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Skijaška kraljica Lindsey Vonn rastaje se nakon četiri godina braka

Ponajbolja svjetska skijašica Lindsey Vonn potvrdila je u nedjeju navečer kako je zatražila razvod nakon četiri godina braka sa Thomasom Vonnom.

- Ovo je iznimno teško razdoblje u mom privatnom životu i nadam se da će mediji i moji obožavatelji poštovati moju potrebu za privatnošću u ovom slučaju - stoji u priopćenju američke skijašice.

Lindsey i Thomas vjenčali su se 29. rujna 2007. godine. Thomas Vonn, bivši skijaš i glavni savjetnik u karijeri Lindsey Vonn, potvrdio je da je prošli ponedjeljak podnio zahtjev za rastavom.

Američka skijašica koja je na Olipijskim igrama u Vancouveru osvojila zlatnu i brončanu medaju, također je tri godine za redom osvojila Veliki globus za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu, 2008., 2009. i 2010.

Lindsey Vonn morat će već u utorak staviti razvod sa strane i potpuno se koncentrirati na skijanje jer je na rasporedu trening spusta u Lake Louiseu. Utrku slaloma propustila je u nedjelju zbog bolova u leđima.

Na briljantan je način otvorila novu sezonu Svjetskog kupa. Lov na četvrti Veliki globus najavila je pobjedom u veleslalomu 22. listopada u austrijskom Söldenu.

http://www.jutarnji.hr/lindsey-vonn-se-rastaje-od-supruga-thomasa-nakon-cetiri-godine-braka/990266/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Lindsey Vonn: Prva dijagnoza snažni bolovi u probavnom traktu

Informacije koje iz SAD-a pristižu o zdravstvenom stanju Lindsey Vonn s protjekom vremena postaju sve ozbiljnije.

"Rekla mi je da se osjeća jako loše. Boli je čitavo tijelo, a osjeća i bol u kostima. U bolnici je proteklih dana završila već dva do tri puta. No sada je prvi puta u bolnici i zadržana.

Niti treneri ne znaju najbolje što se zapravo točno događa. Prvo su mi rekli da ćemo trenirati u ponedjeljak, pa su treninzi odgođeni za srijedu, sada već i za petak", izjavio je za Associated Press Heinz Haemmerle, glavni serviser zadužen za skije najbolje skijašice svijeta.

U e-mailu odaslanom prije koji sat Lewis Kay, osoba od povjerenja Lindsey Vonn zadužena za komunikaciju s javnošću, piše o "iščekivanju rezultata dijagnostičkih pretraga provedenih zbog prisustva snažne boli u crijevima". Iz američkog ski tima poziva se na "zadržavanje pozitivnih misli" kada je u pitanju trenutna zdravstvena situacija s njihovom prvom zvijezdom. A potvrđeno je i da snažni bolovi traju već negdje dobranih dva tjedna. Te da Lindsey Vonn od Söldena zapravo nije odradila niti jedan ozbiljniji skijaški trening!

"Informacije su vrlo šture, bojimo se da zasigurno ne bez nekakvog konkretnog povoda. Niti mi ne znamo gotovo ništa, no jako smo zabrinuti", dodaje za kraj bivši austrijski skijaš, a danas šef natjecateljskog odijela Head skija Rainer Salzgeber.

http://www.skijanje.hr/natjecanja/skijanje/clanak/lindsey-vonn--prva-dijagnoza-snazni-bolovi-u-probavnom-traktu?id=24174

Stalni posjetitelji foruma znaju da često analiziramo zimske sportove, i da sam jako često pisao o Lindsey Vonn koja mi je donjela puno lijepih dobitaka, ali ovdje nesmije biti emocija... Situacija je takva da je Vonn otvorila katastrofalno sezonu, prvu utrku u veleslalomu mislim da nije niti završila, dok u slalomu nije niti nastupila, očito iz gore navedenih razloga.

Prema američkim medijima Vonn je zadnji put trenirala 27.10.2012. što je stanka od gotovo 3 tjedna, i to se u profesionalnom sportu mora osjetiti. Trebati će joj barem 3-4 tjedna da se vrati u koliko-toliko natjecateljsku formu, da može konkurirati najboljima, a pitanje je i koliko će biti hospitalizirana u bolnici, kao i o kakvim problemima se radi. Unatoc svemu i betu, nadam se da joj je sa zdravljem sve u redu...

Uglavnom, većina kladionica je maknula iz ponude klađenje na to tko osvaja VKG u ženskoj konkurenciji, ali unibet i još jednoa kladionica i dalje ovo imaju u ponudi...

Ukoliko otpišemo Vonn, koja i dalje, uza sve ove probleme ima šanse za VKG, ali one nisu prevelike ako do sredine 12.mjeseca ona ne uzme neke bodove, kao realne kandidatkinje ostaju Tina Maze i Marija Riesch.

S obzirom da je Riesch već uzela VKG, da se je udala, te da sigurno nije motivirana kao Maze, a uzevši u obzir i činjenicu da je već doživjela svoj vrhunac, mišljenja sam da bi oklada na Tinu Maze da osvaja VKG (4,50) u ovom trenutku bio jako pametan bet. Ovaj koeficijent sam razmišljao odigrati i dok ove informacije o Vonn nisu bile dostupne, a sada pogotovo. Inaće, još tokom ljeta sam uplatio par listića kladeći se na Maze i tada je koef. bio 12,00...

unibetbettingcasinopoke.jpg

Maze je kraj prošle sezone odradila vrhunski, a i ovu je otvorila odlično, pobjedivši, za mnoge, iznenađujuće u slalomu, i ostvarivši solidan rezultat u veleslalomu. Ona je all rounder, tj. jedna od rijetkih skijašica koja može biti u top 5 u svim disciplinama, što je ogromna prednost...

Neću previše duljiti, možda narednih dana više o ovome, oni koji duže prate forum, mislim da im je sve jasno... Naravno da ne postoji garancija da će bet proci, ali u ovom trenutku ovo je definitivno valuebet...

onlinebettingfootballbe.jpg

TINA MAZE fantastično je krenula u novu skijašku sezonu. Već nakon deset utrka Slovenka na svom kontu ima 677 osvojenih bodova, a prema pisanju portala MMC to je najbolji početak sezone neke skijašice u povijesti. Inače, ovakav bodovni sustav uveden je u sezoni 91./92.

Maze je ove sezone nadmašila rekord Njemice Katje Seizinger, koja je u prvih deset utrka u sezoni '97./'98. osvojila 643 boda. Na trećem mjestu je Austrijanka Alexandra Meissnitzer sa 625 bodova, dok je Lindsey Vonn četvrta s 599 bodova koje je osvojila u prvih deset utrka sezone '11./'12.

Redosljed:

1. Tina Maze - 677

2. Katja Seizinger - 643

3. Alexandra Meissnitzer - 625

4. Lindsey Vonn - 599

5. Maria Hoefl Riesch - 578

http://www.index.hr/sport/clanak/slovenka-dominira-tina-maze-rekordno-startala-u-novu-sezonu/651860.aspx

Btw. trenutno je na Maze koef. 1,50 a na Vonn 3,00 da osvajaju VKG... ;)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use